Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bershkaaa

do mam KUBUSIOW pytanie

Polecane posty

Gość czessia
viviana, ona ma fajnego męża, fajnego syna i sama jest fajna :classic_cool: Kubusie to imie dla menelków jak w tej piosence: PIJE KUBA DO JAKUBA KOMPANIJA CAŁA PIJESZ TY PIJE JA NASZA CAŁA ZGRAJA A KTO NIE WYPIJE, TEMU ZE DWA KIJE ŁUPU CUPU ŁUPU CUPU KOMPANIJA CAŁA haha!

bershkaaa ja raczej imieniny synkowi bym robiła w tedy co sa imieniny Jakuba

w temacie nie ma napisane "co myslicie o mnie albo moim mezu" dziekuje malawronka :) czessia twoj stary jest menelek!

Gość ale my jesteśmy mamami
normalnych Jakubów Kubusiów, a nie jakichś Kubeuszów :o

Gość ale idiotka D D D D D

Kubeusz :) Rejestrując Kubę to wg mnie tak jakby rejestrować Anię, Kasię, Szymka, Tomka....wg mnie to błąd, a mąż jest dziwny...

czytajcie ze zrozumieniem jej syn nie ma na imię Kubeusz. tylko Kubuś , szkoda ze mąż tak zareestrował w urzędzie ale stało sie i koniec . to nie jest nasza sprawa i nasz interes .pytała sie nas bershkaaa kiedy imieniny ?

W Polsce imię Jakub znane jest od XIII wieku w formach i ze zdrobnieniami: Jakub, Jakób, Jakob, Jakow, Jekub, Jokob, Jokub, Jakusz, Jakuszek, Jakubek, Jakubko, Kusz, Kuszęt, Kuba, Kubek, Jaksa.

Gość berskaaaa
całą noc szukałam, przetrzepałam wszystkie kalendarze i nic, ani Kuby, ani Kubeusza :O Czy można odrejestrować imię w urzędzie?

Gość herr etique
Bershkaaa, jeśli dotąd nie skumałaś (albo Twój mąż), że Kuba to Jakub to jesteście najzwyklejszymi durniami. :)

Gość herr etique
Jeśli w kalendarzu brakuje imienia Kuba, to może jest Fidel?

Gość błąd popełniła
osoba , która ci dziecko rejestrowała (mam na myśli urzędnika) nie miała prawa zarejestrować takiej formy imienia i już! bo nie ma takiego imienia i lepiej jak to załatwicie w urzędzie i wyprostujecie, żeby nie było tak, żę za 20 lat jakiś urzędnik się dopatrzy i bedzie kłopot imię Kuba nie istnieje jest zdrobnieniem od jakuba co innego magda i magdalena znajoma dałą dziecku na imię aleksander i wszystkich uprzedzila ze nie życzy sobie zeby mowiono na niego olek, no to jakaś paranoja jest kazala mowic aleks jacy ludzie są szurnieci, cgciala miec aleksa to mogla go sobie tak nazwac a nie potem dziewciaki glupieją bo inaczej mają wpisane w papierach a inaczej sie do nich wszyscy zwracają po to sie nadaje imię zeby tak sie do dziecka zwracac a nie kombinowac i wymyslac... swoją drogą jak mozna iść do usc i wyskoczyc z imieniem kuba,? no i jakiś nierozgarnięty urzednik nawet tego nie skorygował masakra jakaś

Gość błąd popełniła
chyba ze to jakaś nowomoda tak jak gwiazdy dają imiona swoim dzieciom -Brooklin, Tiger itd tak wy daliście imie po wyspie tylko sie zastanow czy twoje dziecko nie bedzie ci mialo pozniej tego za zle

Gość Sylwia_A.
Boże ludzie co z wami :D Nie ma takiego imienia Kubeusz :D A osoba która załozyła temat tylko prowokuje :D Przeciez to g.....prawda :D Heheheh :P

osoba co założyła temat zaczerniła sobie nik a osoba ktora prowokuje podszywa sie pod autorke. i autorka nic nie pisała o tym że ma synka Kubeusza. czytanie ze zrozumieniem sie kłania

powiedzcie mi, czy Kuba to zdrobnienie od Kubeusz? heheheheheehehhe :D:D nizly podszyw ::DD:D:DD:D:

gdyby nie bylo takiego imienia KUBA to w urzedzie by nie rejestrowali!!! podśmiewajcie sie nadal a wyjdzie wam to bokiem :O magda i magdalena to to samo co kuba i jakub taka sama sytuacja wiec nie wiem o co tyle halasu proste pytanie a tak odbiegacie od tematu:O jak nie macie odpowiedzi to poco w ogole sie udzielac? :O

zreszta znalazlam juz topik na ten sam temat i tam przynajmniej odpowiedzili normalni ludzie 🖐️

Kuba to zdrobnienie od Jakuba - po raz kolejny jest to powtarzane, a autorka nadal się upiera że Kuba i Jakub to dwa imiona. Nie ma imienia Kuba!

Gość bereska czy jak ci tam
przeczytaj sobie http://pl.wikipedia.org/wiki/Magda no i co? dalej sie upierasz ze to to samo imię co magdalena? dupy dał ten kto rejestrował dziecko

JEST IMIE KUBA JA MAM SYNKA TAK ZAREJESTROWANEGO a ty wyzej nie umiesz czytac,ze autorka napisala,ze Kuba i Jakub to taka sama sytuacja co Magda i Magdalena :O a nie,ze Magda i Magdalena to to samo imie:O:O:O ludzie czytajcie troche ze zrozumieniem!

Gość jest takie powiedzenie
"magda i magdalena to to samo co kuba i jakub" Jasne, w takim razie istnieją także imiona takie jak: -Asia i Joanna -Kasia i Katarzyna -Antoś i Antoni -Krzyś i Krzysztof itp itd... Dziewczyno, nie rozumiesz że tylko z Magdą i Magdaleną jest tak?

Moj syn ma na imie Jakub i tak go zarejestrowaliśmy, jednak nie widzę nic dziwnego w tym, ze rejestruje sie Kuba, zdaża się to coraz częściej i w momencie, gdy mąż rejestrował synka to pytano, czy Jakub, czy Kuba, więc raczej nikt sobie tego nie wymyslił, zresztą naprawde wiele osób pytało mnie czy nasz synek jest Kuba czy Jakub,

Gość Kubeusz Kubeusz
ha hah ahaaa !!!! :D :D

Gość Kubeusz Kubeusz
berskaaa jest poyebana

Aha, Magda i Magdalena to dwa różne imiona, sama mam na imie Magdalena, więc orientuje sie w tym temacie, imieniny Magdy sa 25 maja a Magdaleny 29 maja.