Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajna niunia...

pytankoooooooooooooooo

Polecane posty

Gość fajna niunia...

jak dlugo nie mozna uprawiac sexu? wczoraj był moj pierwszy raz :D i czytalam że ze 3 tyg nie mozna zeby wszystko sie zagoiło? czego tak długo? na pewno az tyle? aha i dzis siusiałam i krew mi leciała potem znwou siusiałam i znowu krew :(:(:

Gość fajna niunia...
zdjęcie czego ? :D

Gość fajna niunia...
no wiec ile pytam sie ? :O

Gość fajna niunia...
nie wiem uświadom mnie kolego :)

Gość fajna niunia...
ej i jeszcze mnie trochę pusia boli :D ohh fajnie było ja chce wiecejjjjjjjjjjjj aaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość fajna niunia...
nie wiem o co Ci chodzi.

Gość fajna niunia...
hmmm bo tak mi jedna kolezanka doradziała, powiedziała zebym zaczekala bo potem moze znowu krew poleciec, musi sie zagoić to juz sama nie wiem :P 3 tyg chyba nie wytrzymam :)

Gość fajna niunia...
a dlaczego mi krew leciałą na drugi dzien juz 2 razy jak siusiałam, i troche boli czuje dalej mysle ze za kilka dni bedzie w porzadku

Gość kkkkkkkkk
dziewice są takie obrzydliwe :D:D:D

Błona dziewicza (hymen) jest to cienki fałd błony śluzowej, który częściowo zamyka ujście pochwy u dziewicy. Kształty błony mogą być bardzo różne, ale najczęściej ma ona kształt pierścienia. Przy pierwszym stosunku płciowym kobiety błona dziewicza, jeżeli nie było w niej większego otworu, zostaje zwykle naddarta, z czym związane bywa niekiedy krwawienie. Krwawienie jest najczęściej niewielkie, zwykle ogranicza się do jednorazowego, niewielkiego plamienia, ale przy większej powierzchni uszkodzenia lub zaburzeniach krzepliwości u kobiety może być bardziej obfite lub przedłużać się w czasie. Jeżeli krwawienie jest bardzo obfite lub przedłuża się, konieczne jest, przed podjęciem dalszej aktywności seksualnej, jak najszybsze zgłoszenie się na kontrolę do specjalisty ginekologa, celem zdiagnozowana przyczyny i zalecenia dalszego postępowania. Jednocześnie, przy okazji takiej wizyty, byłoby dobrze poprosić ginekologa o pomoc w dobraniu odpowiedniej metody antykoncepcji.

zależy od rozmiaru penisa długość: do 12 cm - jesteś nadal dziewicą, próbuj dalej 13-16 cm - 3 tygodnie, nacieraj amolem 17 -22 cm- co najmniej 3 miesiące, udaj się do szpitala na prześwietlenie, możliwe będzie założenie szwów wewnętrznych powyżej 22 cm- obudź się

Gość fajna niunia...
no i po co mi tu wklejarz wikipedie? a ost post bez komentarza, jak nie masz nic do powiedzenia to sie nie udzielaj czyli co jak przestanie bolec moge dalej :) fajnie juz nie moge sie doczekac aaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :D:D

Gość fajna niunia...
nie wysilaj sie z tymi ''błyskotliwymi'' wypocinami, zalosne :O

Gość fajna niunia...
dzisiaj chyba jestes w stanie głębokiej depresji lub skrajnej niemocy twórczej :P

Gość 1402
teraz musisz odczekać 9 miesięcy aż wydasz na świat bękarta ;]