Gość sorrowe Napisano Luty 6, 2010 jakiego kremu używać bo sie załamę :/ te kremy co mi nie szkodzą i nawilżaja cerę powodują że sie cała świece(zwykły krem NIVEA< Sudocrem i Dove Intensive), na noc ok ale nie wiem już co na dzień używać, najczęściej daje tylko troche tego Dove ale i tak się świecę, kupowałam różne kremy ale nic nie pomagały(miałam te z Nivea Visage Young, krem, krem+ podkład----tragedia, ten z podkładem sam w sobie był dobry ale na mojej jasnej skórze tworzył brązowe smugi i plamy), i tak od 1,5 roku nie mogę znaleźć dobrego kremu, wcześniej używałam takiego z Clean&Clear(nie pamięta, dokładnie nazwy) i był świetny, wydajny, tam gdzie trzeba nawilżał, gdzie trzeba wysuszał, nie błyszczała m mi sie twarz i nie pojawiały syfy, no a potem ten krem jakoś znikł, nie mogę go nigdzie kupić(supermarkety, drogerie i wgle nigdzie, wiec zapewne wycofali go ze sprzedaży), no i nie wiem jaki krem wybrać, chciałbym taki lekki, dobrze sie wchłaniający, żeby nie śmierdział, nie powodował błyszczenia się skóry i był w rozsądnej cenie(max 25zł, niestety ale droższy krem nie wchodzi w rachubę), może ktoś coś poleci, w sklepie tych kremów jest tyle że nie sposób wybrać, a potem znowu jak zacznę robić porządki to okaże sie że mam z 10 kremów i każdego po 3/4 lub pół tubki, no i szkoda wyrzucić, nie nadaja sie do używania dla mnie i mam żal do siebie że wydałam tyle kasy a teraz to leży....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach