Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poniżony277777777

poniżony przed własną kobietą

Polecane posty

Gość poniżony277777777

jestem raczej cherlawym facetem. Z tego powodu zawsze unikałem bicia się i wychodzenia z dziewczyną na imprezy bo tam różni faceci mogliby ją podrywać a ja raczej bym jej nie dał rady obronić. kolega jednak mnie namowił abyśmy poszli we trójkę. Zgodziłem się bo kolega trenuje kulturystyke i tajski boks już od ładnych paru lat. na imprezie jakiś gościu zaczął przystawiac się do mojej dziewczyny, zbywała go ale on dalej swoje. Kiedy zwróciłem mu uwagę to powiedział że możemy wyjść na zewnątrz i załatwić to inaczej. Przestraszyłem się i poszedłem po kumpla który pogonił tamtego. Wstyd mi się zrobiło przed dziewczyną ale później wypiliśmy parę piw i było ok. Zauważyłem jednak że po paru piwach kolega tańcząć z moją laską łapie ją za uda i całuje po szyi. Miałem tego dość i powiedziałem mu aby się od.... od niej. Wyszliśmy wtedy na zewnątrz i on mi po prostu wpie..... i wrócił do mojej dziewczyny . Dowiedziałem się później że tej nocy poszli do niego i ją bzyknął. jestem totalnie załamany. Cały czas nie wiem czemu mi to zrobiła.

Gość kobiety potrzebuja poczucia
bezpieczenstwa.

Gość dhzdgjgddggdgj
zaaaal zaaaal wiesz co wspołczuje ci takiej dziewczyny hahaha ale lampucera a kolega miał chetke ewidetnie i to zaaranzował wszytko

Gość okiennica
a po co Ci tak dziewucha co sie bzyka z każdym mięśniakiem ? Szannuj sie troche czlowieku - chcesz sie bić z każdym gnojkiem - ile Ty masz lat - 15 ?

co poradzisz jak głupia zdzira ;O zapomnij o niej. znajdź sobie dziewczyne, która będzie szanować i siebie i ciebie, po co się z dziwami zadajesz.

Gość okiennica
ciesz sie ,ze sie okazalo tak szybko jaka to puszczalska - póżniej byloby jeszcze gorzej

Gość 2 dni
nędzne prowo:-( ale wypociny:-)

Gość okiennica
bo jesteś cherlawy a dziewczyna potrzebuje bezpieczeństwa od swojego faceta --------------------ja pierniczę - ale argument - dawno sie tak nie uśmialam

Gość ciekawe jak kazda z Was by sie
czula w takiej sytuacji. Gdy nie ma oparcia we wlasnym facecie, gdy on nie zapewnia jej minimum bezpieczenwtwa. Albo przybnajmniej nie stara sie udawac (mogl ja zabrac z tego miejsca i wyjsc)

Gość okiennica
to po cholerę tak dziwucha pcha sie w takie " niebezpieczne " miejsca ?

Gość dfghjjj
będziesz z nią? ona chce być z Tobą?

ciekawe jak kazda z Was by sie - i uważasz, ze brak poczucia bezpieczeństwa to powód by rżnąć się z innym po imprezie na którą sie przyszło z chłopakiem? :O

Gość poniżony277777777
od ok roku jesteśmy razem i nawet nie spaliśmy ze sobą bo nie chciała. Mam już 27 lat i nigdy nie spałem z kobietą. Ona jest moją pierwszą dziewczyną jaką miałem. Najgorzej mnie boli, ze kolega który jest bardzo zarozumiały zawsze dostaje czego chce i wychodzi na swoje. Większy mam żal do niego bo on się bardzo podoba kobietom i mógłby wyrwać jaką chce na tamtej imprezie ale akurat chciał moją laskę i dopiął swego. Znając go to chciał ją tylko zaliczyć. Ona się nie odezwała do mnie. nie wiem co powiem jak się odezwie a pewnie to zrobi kiedy się przekona, że kumpel chciał ją tylko przelecieć. mam 167 cm i ważę 58 kg i wiem, że jak jej powiem dowidzenia to ciężko mi będzie znaleźć inną laskę zwłaszcza że nie mam prawka i stałej pracy tylko pracuję dorywczo

Gość okiennica
to z dorywczej pracy zapisz sie na prawko i to najlepiej na jakieś wieksze samochody , a jak je zdasz znajdź sobie lepszą robotę . Chłopie - mój znajomy mały , chudy , łysy blondyn - żona , 4 dzieci , i firma za której obroty mogłby kupić pól kafy z butami - ale gościu nie siedzi i nie jekoli -tylko pracuje .

Gość he he he dobre a właściwie
takie sobie... choć niektórzy łyknęli :D

Gość poniżony277777777
dzięki za pocieszenie. jak już wspomniałem mam 27 lat. Oni obydwoje po 25. Jesteśmy już więc dorośli a nie jakieś dzieciaki. Łatwo mówić zeby się nie przejmować ale nie wiecie co to za uczucie być tak poniżonym. poza tym do mnie przyszła i wszystko szczerze wyjaśniła dlazcego tak zrobiła. Wyjaśniła, że chciała zbliżyć sie dzięki mnie do mojego kolegi bo się jej zawsze podobał. To by w sumie tłumaczyło dlaczego przez rok bycia razem traktowała mnie brdziej jako kolegę niż partnera. Przez ten rok wogóle nie chodziliśmy za rękę ani się nie całowaliśmy. Dla mnie to było dziwne ale nie chciałem nic mówić aby jej nie stracić. Teraz już wszystko jest dla mnie jasne. przeprosiła mnie za to i stwierdziła że kolega to zwyczajny cham .Pewnie było tak, że ją bzyknął i rzucił. Powiedziałem zeby zapomniała, że mnie znała i ze mam nadzieję że już się więcej nie spotkamy. mam już jeden problem z głowy.

Cwelu, ty codziennie wpierdol dostajesz czy od kilku dni tą samą historyjkę sprzedajesz tutaj ? jedziesz se konika pod odpowiedzi czy ki chuj ?

Gość boze zal mi cie
:(