Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zjawa

on chce się spotkać z byłą - pomocy

Polecane posty

Gość to chyba prowo
bo bym chyba lesbijką została :-)

Gość no tak.......................
jesli chodzi o męską dumę ??? wystarczyloby zamienic autorkę w autora -w stylu "moja chce się spotkac z byłym" pełno byloby nietuzinkowych epitetow i najezdzania ? nieprawdaż Wredniaku ?

Gość pani ogrowa
Ja Wredniaka troche rozumiem z tym co ma na myśli 'męska duma' ae Wredniak, czy ta duma nie schodzi w dalszy plan gdy widzisz, że Twoja kobieta cierpi? Myślę, że kazdy facet w tym momencie zrobiłby cokolwiek(zadzownił, przyjechał, chocby napisal smsa)ale nie milczal...

Gość Do ....Wredniak Paskudny
Tej męska dumo :-D :-D :-D Dziecko wiem , że dzisiaj sobota, ale lekcje masz odrobione ? Baba tobie nie bedzie mówiła ? Masz rację dziecinko bo jak się zakochasz to ty będziesz wiedział co ta baba chce i czego pragnie i zrobisz wszystko, albo i więcej żeby ta baba była szczęśliwa :-D :-D :-D bo to nazywa się MIŁOŚĆ ;) No ale do wszystkiego dziecinko trzeba dorosnąć, wszystko przed toba ;)

Mam już prawie 39 lat a żonka jest o 5 lat młodsza. :) P.S. Żaden facet na poziomie nie będzie dzwonił (dziś) po takiej akcji, jaką zrobiła autorka!Facet to ma być facet (czytaj - męski, czasami szorstki), a nie jakieś ciepłe kluchy. Do pocieszania to niech autorka sobie znajdzie przyjaciółkę. :P

Gość kobieto w jakim ty świecie
jakby kochał to by nie lazł tam z była babą tylko z kolegami i swoją dziewczyną na piwo.a on sobie zorganizował randkę i tyle... jak tam pojdzie a co za tym idzie nie przyjedzie do ciebie to dla mnie byłby to definitywny i ostateczny koniec!

no wlasnie wiem, ale co poradzę że zerkam na telefon nie bójcie się, już raz dałam radę go zostawić, dam i tym razem. Tylko mi się to w głowie nie mieści

Gość Do ....pani ogrowa
a ja się z toba nie zgadzam bo co tutaj akurat do rzeczy ma " męska duma ' Trzeba być mężczyzną żeby mieć męską dume to po pierwsze Po drugie mężczyzna nie postępuje tak jak pisze autorka topiku Po trzecie - bardzo lubię jak dzieci mówią o "męskiej dumie" a tak na prawdę nie wiedzą co z czym się je, więc może Wredniak Paskudny przestań się ośmieszać

no wlasnie wiem, ale co poradzę że zerkam na telefon nie bójcie się, już raz dałam radę go zostawić, dam i tym razem. Tylko mi się to w głowie nie mieści

Jeśli moja kobieta schizuje i ryczy bez powodu, że mnie nie ma przy niej aktualnie, to bym jej powiedział "idź dziecko do mamusi, to Cię pocieszy i utuli". No sorry, ale kobieta to nie dziecko i nie powinna się dziecinnie zachowywać! Co innego jak cierpi przez coś poważnego - to jak mogę, to do niej przyjadę.

Gość oooooo cholera
Wredniak ja bym Cię za dopłatą nie chciała nawet gdybyś był ostatnim facettem na świecie. Co za dno.

Gość a ja jeszcze dodam
po czwarte Wredniak Paskudny to akurat mężczyzna, że ho ho , bo jak byście nie wiedziały to tylko i wyłącznie mężczyźni siedzą na forum dla kobiet i wypisują takie androny jak wyżej :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Gość Dziewczyno wyjdź z domu
po cholerę siedzisz w domu i najgorsze jest to, że on wie, że na niego czekasz ... Idź do kina, na komedię ... może kogoś akurat poznasz i odprowadzi ciebie do domu ?

Gość no tak.......................
a do tego jeszcze skąpy :)

zadzwonił jestem w szoku przełożył spotkanie na 19, powiedział że zadzwoni przed, nie idą na koncert tylko na jakieś piwo, i o 21 zadzwoni jak będzie jechał do domu. zaniemówiłam, chyba zaczyna mnie ta sytuacja przerastać, bo zgłupiałam teraz

Gość Do ... Wredniak Paskudny
[Mam już prawie 39 lat a żonka jest o 5 lat młodsza] Tak tak, a świstak siedzi i zawija sreberka ...

Gość niestety to prawda
no trzymam kciuki autorko zeby cos z tego jeszcze porzadnego wyszlo. kuza nie moge sie skupic na robocie bo musze tu ciagle zagladac:-O

Gość pani ogrowa
Do 'Do ....pani ogrowa' Trzeba być mężczyzną żeby mieć męską dume to po pierwsze --->tez tak sądzę :) Po drugie mężczyzna nie postępuje tak jak pisze autorka topiku ---> z tym się również zgadzam:) Podsumowując chyba jednak mamy podobne zdanie, ale to nie jest ważne akurat:)

a jednak mu zalezy..widzisz,dobry znak:) nie jest tak zle,jak myslalas:) i przy okazji tamtej zmiji nosa utarlas

Gość No to teraz musisz
z nim porozmawiać Pamiętaj, spokojnie, bez łez, awantur, ale rzeczowo ... przemyśl sobie co i jak ... No i jak tobie to pomoże strzel sobie małego drinka ... Kino aktualne Będzie zaskoczony, że jak wróci nie bedzie ciebie w domu, niech się gryzie ...

Gość z emocjami bywa różnie
to chyba dobrze i o to chodziło !

Gość pani ogrowa
oo, czyli jednak coś w nim drgnęło :D Dobrze, że zadzwonił i niech dzwoni o 21:) Super, że jednak to nie żaden koncert a zwykłe piwo, jeśli Cię szanuje i mu zależy to zadzwoni o tej 21, wtedy ok :) powodzenia

Gość pani ogrowa
oo, czyli jednak coś w nim drgnęło :D Dobrze, że zadzwonił i niech dzwoni o 21:) Super, że jednak to nie żaden koncert a zwykłe piwo, jeśli Cię szanuje i mu zależy to zadzwoni o tej 21, wtedy ok :) powodzenia

Gość Ciekawe pisałaś
że u was z groszem marnie, a on zrezygnował z koncertu i idzie na piwo ??????????????????????????? Bardzo ciekawe

Gość kobieto w jakim ty świecie
no zaczyna byc trochę lepiej...jak zadzwoni to powiedz zeby po spotkaniu wpadł do ciebie, niech kupi wino to sobie pogadacie. i wtedy na spokojnie mu powiedz ze takich spotkań tolerować nie będziesz, żeby skończyl znajomość z ex bo ty się źle czujesz wiedząc ze oni się spotykają tylko we dwoje, powiedz zeby sie postawił w twojej sytuacji, czy jemu było by dobrze gdybys ty spotykala się z facetem którego kiedys kochałas i z którym chodizłaś do łóżka... tylko nie rób z siebie słodkiej indiotki ani cierpiętnicy!!! bądz rzeczowa i nie roztkliwiaj się :) trzymam kciuki!

aaaaaaa... nie wierzę, żeby cokolwiek zrozumiał, chyba boi się, że go zostawię po prostu.

Gość No to przygotuj się
na rozmowe Może napisz w punktach o czym bedziesz rozmawiać ? (nie musisz)