Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkjaIQ09-W02

czy spotkaliscie juz kiedys swojego sobowtóra?

Polecane posty

Gość lkjaIQ09-W02

Gość klaopatrra
ja mam podobno sobowtóra który mieszka w tam jakieś miejscowości nad morzem, każdy znajomy który stamtąd wraca mówi że widział identyczną jak ja albo myśleli że to ja

Gość lkjaIQ09-W02
ciekawe czy oni zyja podonie jak my?

nie do końca identyczna, bo starsza o jakieś 10 lat, jakieś 10 cm niższa, troszkę grubsza, włosy krótsze, ale twarz taka, jak moja, w dodatku taki sam styl poruszania się, zachowania oczowytrzeszczu obie dostałyśmy :) bardzo fajne wrażenia :) teraz bym powiedziała 'mordo ty moja'

Gość cyfrowy polsat
osobiswcie nie, ale wiele osob w roznych miejscach mowi mi czesc a ja ich nie znam. kiedys zagadala mnie pewna pani i roznmawiala ze mna o rzeczach i ludziach ktorych nie znam. pomylila mnie z kims. w szpitalu tez dziewczyna mowila ze jestem podobna do jej kolezanki i w pierwszej chwili myslala ze to ona jak mnie zobaczyla. ciekawa jestem jak ta osoba wyglada?

Gość sześć na dziewięć
osobiście nie spotkałam i mam nadzieję, że nie spotkam :P chociaż ostatnio dostałam opierdol od znajomych, bo podobno im nie powiedziałam, że mam faceta i najprawdopodobniej się do niego przeprowadzam, bo kupowaliśmy meble. okazało się, że jakaś babka była tak do mnie podobna, że myśleli, że to ja :P

Gość -------G2----------
Ja nad morzem spotkałam faceta b.b.podobnego do mojego był z rodziną a ja gapiłam się na niego jak głupia i myślałam jak tu zrobić mu zdjęcie ale nie zaryzykowałam.

Nasze przeciwieństwa i sobowtóry są na półkuli południowej. :classic_cool:

Gość xxxxxxxxxxxjajjaj panna
dziewczyna marzeń osobiście nie, ale podobno w mieście jest identyczna dziewczyna jak ja, stąd czasem niektórzy mnie widza tam, gdzie mnie nie było ja to samo co ty :D 🖐️ juz mnie tez widzieli tam gdzie nie moglam byc :D lecz ja jej nie widzialam tej mojej subowturki :D ale w Nimeczech widzialam identyczna dziewczyne co moja kolezanka , wypisz wymaluj :D

a w mojej pracy spotkalam pana ktory byl kropla w krople podobny do mojego ex:D:D az mu zdjecie przynioslam bo nie chcial wierzyc ;) tez oczy zrobil wielkie :D:D

Gość
nie spotkalismy, a Ty ?

no sucz ladna dziolcha jest :)

Nie, jestem jedyna i niepowtarzalna;-) Choć parę osób mówiło mi że jestem do kogoś znajomego podobna.

Mój stryj spotkał mojego sobowtóra, z tym, że to byłam ja:D Pojechałam na giełdę samochodową, tłumy ludzi tam były. A za parę dni on mi mówi, że był na giełdzie i widział mojego sobowtóra:D:D:D

Komarzyca ozdobna Mój stryj spotkał mojego sobowtóra, z tym, że to byłam ja Pojechałam na giełdę samochodową, tłumy ludzi tam były. A za parę dni on mi mówi, że był na giełdzie i widział mojego sobowtóra dobre :D:D:D

ostatnio obcy facet sie mnie pytal czy czasem ja albo moja siostra nie pracuje gdzies tam( w miejscowosci oddalonej odemnie jakies 30 km), ze bardzo podobna dziewczyna tam jest. chcialabym ja zobaczyc;d

Gość G rażynka
dawno temu mi ktoś mówił że mam swojego sobowtóra gdzieś tam. Ale nie interesowało mnie to. Chociaż mogłam sprawdzić , bo laska latała na dyskoteki 5 km od mojej mieściny.

Gość mi cały czas wszyscy
gadają że wyglądam jak ta dziewczyna http://vanessa-hudgens.org/photos/displayimage.php?pid=32584&fullsize=1 mam doła... bo nie mogę swobodnie przejść przez ulice a wszyscy sie tak gapią dziwnie, że szok. mój chłopak sie cieszy ale ja mam tego dosc! w dodatku cały czas gadają do mnie jej imieniem ;/ co mam robic????? ;(

Gość Sylwussx
polecam fajną stronkę z której można ściągać dużo fajnych plików filmów, zdjęć, muzykę, a także zarobić pieniądze. Klikając w poniższy link http://chomikuj.pl/?page=175369

Gość ja tak
W sklepie podczas zakupów ktos pomyslił mnie ze swoja koleżanką i zaczal ze mna rozmawiac jakbym nią była ale sie usmialam

Gość Szkrabula
A ja miałam taka sytuację: mój tata przeglądając warszawska gazete Metro, pyta sie mnie dlaczego nie powidzialam ze wystapilam w reklamie.... i pokazuje mi zdjecie w gazecie a tam......dziewczyna prawie identyczna jak ja (reklamowalam buty..heh) :)

Gość ja mialam podobna sytuacje
kiedys mialam podobna sytuacje zobaczylam na pierwszej okladce gazety zdjecie dziewczyny bonda wygladala identycznie jak kolezanka ze studiow ha ha