Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cyfrowy polsat

problem z dekoderem

Polecane posty

Gość cyfrowy polsat

mam dekoder cyfrowego polsatu . w grudniu mineley dwa lata. gwarancja juz nie obowiazuje a on mi sie dzis caly dzien zawiesza. kupic nowy to musze nowa umowe , a juz zaplacilam za luty. do serwisu to pewnie odplatnie. nowego mi nie dadza. co robic/ fdziala tylko jeden kanal...:O

Gość hr Rosporek-Walicipski
Solorza kopnąć w jaja.

Gość cyfrowy polsat
ale co mam zrobic? juz zaplacilam za luty i chce ten czas wykorzystac ogladajac tv.

Gość konsultantka z cyfrowego polsa
zadzwon na infolinie a dostaniesz na promocyjnych warunkach nowy dekdoer ale bedziesz musiala przedluzyc umowe na 12 lub 24 miesiace lub rozwiaz umowe zapewne z 3 m okresem wypowiedzenia i podpisz nowa umowe

Gość misssss
musisz kupic nowy dekoder coś ok. 40zł. i podpisujesz nowa umowę w której masz pół roku za darmo wszystkie kanały.Wypowiadając starą umowe -płacisz 3 miesiące.

Gość cyfrowy polsat
szlag by.... dlaczego nie dadza p[o prostu nowego dekodera, nawet odplatnie? tylko trzeba nowa umowe? jak daja na zastepstwo to przeciez na mojej starej karcie by dzialal? wiec tego nie rozumiem/

Gość za mnie nie dali by nawet
taka lipa

Gość cyfrowy polsat
za wypowiedzenie umowy mam placic za 3 miesiace? przeciez to nie z mojej winy tylko z winy dekodera? ich produkcji!!

Gość ElEkTrOwStRZasy
Slyszalas o allegro ? 80zł ;)

Gość cyfrowy polsat
slyszalas ze do kazdego dekodera przypisana jest karta???:P

Gość misssss
no dają nowy dekoder "od ręki" odpłatnie ale musisz wypowiedzieć starą umowe:)

Gość ElEkTrOwStRZasy
Tak sobie tlumacz i nabijaj kase polsatowi ;)

Gość cyfrowy polsat
ale ja nie chce placic kary za to ze dekoder zdechl. to nie moja wina. a jak wypowiem umowe to musze zaplacic? i to jest niesprawiedliwe.

Gość misssss
a wypowiedzenie trwa 3 mies.:) ale za nowy nie płacisz przez pół roku!

nie moge smiesznajestes kobieto, czy podpisujac umowe zapoznalas sie z warunkami po okresie podstawowym klient juz na wlasna reke odpowiada za dekoder wiec cp proponuje przedluzenie umowy i nowy dekdoer z gwarancja........ a pozatym dekoder jak laptop po czasie uzytkowania moze ulec usterce czy po okresie gwarancji idziesz do sklepu izadasz nowego ???????? klienci cp to debile i ja musze takich jak ty codziennie znosic

Gość cyfrowy polsat
ElEkTrOwStRZasy a dlaczego mowisz tak? przeciez nie bedzie dzialal na mojej karcie. po to jest kodowany zeby nie mozna bylo z innego dekodera korzystac. a rozkodowac nie umiem. a jak mam zaplacic to wole te kase przeznaczyc na cos innego.

Gość ElEkTrOwStRZasy
Karta nie jest przypisana do dekodera ;) "skoro tak twierdzisz - klient nasz pan :D idz kup sobie w salonie polsatu dekoder 4 razy drozej" :D

Gość cyfrowy polsat
sama jestes debilka.

Gość ElEkTrOwStRZasy
Umowe masz NA KARTE a nie na dekoder ;) dokoder to mozesz nawet w biedronce kupic ;) ale jak ktos ma takie pojecie jakie ma, to pozniej w BOK sie slyszy historie rodem z marsa ;)

Kup nowy - to po pierwsze. Skoro minął już okres umowy i został przedłużony automatycznie, to niestety i tak będziesz musiała płacic abonament przez 3 następne miesiące - licząc od daty wysłania zerwania umowy. Oczywiście zerwij ją jak najszybciej! I tak będzie ci się to opłacało bo: masz nowy, objęty gwarancją dekoder z pełnym pakietem przez 6 miesięcy przez 6 miesięcy nie musisz płacic za oglądane programy Jak widzisz te "karne"3 miesiące i tak się opłacają :)

Gość ElEkTrOwStRZasy
Na dekoder masz umowe dzierzawy a nie przypisana karte ;) to chyba bajka zeby polsat wiecej zarobil :D i widac dobra bajka ;)

Gość cyfrowy polsat
tyle ze jak przelpzylam karte do dekodera-takiego samego- u mojego szwagra to nie dzialala. wieec stad moje slowa.

tempaki dekoder bedzie dzialal tylko z zakupiona karta i nie mozna zamieniac kart pomiedzy dekoderami bo nie beda dzialaly, a cp nie sparuje wam karty z innym dekoderem......ile ja to juz mialam klientow ktorzy poprzekladali karty do dekoderow sasiadow a pozniej zdziwieni dzwonia dlaczego im nie dziala hehehehhehehhe

Gość ElEkTrOwStRZasy
To jakies dziwne zjawisko :P

Gość cyfrowy polsat
sama jestes tepak. nie przeczytasz uwaznie a obrazasz. wspolczyuje twoim klientom. taka konsultantka do dupy sie nadaje- podcierania.

Gość ElEkTrOwStRZasy
Konsultankta ile masz prowizji od wcisnietego dekodera ? ;) Hie hie, tak tak, nie bedzie dzialal :D

to sprawdz...... jezeli chodzi o prowizje to nie duza ok 10 zl, ale za to mam niezla stawke za 1 godzine pracy hehehhehe a ile smiechu przy obsludze tych tempakow:))))))

Zrób tak jak Ci napisałam. Wypowiedz umowę i podpisz nową. I tak będzie Ci się to opłacało. :)

Gość cyfrowy polsat
...i pisze sie TĘPAK... analfabetko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ElEkTrOwStRZasy
Fakt ze tylko tempak kupuje polsat, zamiasy cyfre ze spliterem na 4 tunery i masz full pakiet za 10zl ;)