Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zagubiona-7777777

Co mam zrobić czy ktoś mi pomoże??????

Polecane posty

Witam jestem tu nowa i mam problem od jakiegoś czasu kiepsko się czułam,a ostatnio do osłabienia i ciągłej senności doszedł ból po lewej stronie brzucha. Na początku myślałam,że przejdzie samo,bo nie był to ból jakiś uporczywy czy utrudniający życie-poprostu był. Za namową koleżanki poszłam najpierw do lekarza rodzinnego który wysłał mnie do ginekologa. Ginekolog od razu zasugerowała,że to może być ciąża,bo mam rozpulchnioną macicę i zaczerwienione narządy,więc wysłała mnie na usg po którym miałam do niej przyjść. Tego samego dnia zrobiłam badanie które wykazało,że wszystko jest w jak najlepszym porządku,a ciążę wykluczyło. Po badaniu wróciłam do ginka który stwierdził ,że ciążę grudniową może wykluczyć. Dodam,że ostatni okres był inny od innych bo nie był wcale bolesny(zazwyczaj umieram z bólu) i był krótszy bo trwał 2dni,a nast.2 to były tylko plamienia widoczne przy korzystaniu z WC. Nie wiem teraz co mam zrobić,bo skoro jest wszystko ok to co mi jest??????? Może któraś z Was tak miała??? Błagam pomóżcie,bo chyba zwariuję

zrób test, a potem znowu do lekarza. Nikt cię tu nie zbada

Wiem,że nikt mnie nie zbada. Najbardziej to chciałabym wiedzieć co mi jest? Co do testu to nie wiem czy mi wyjdzie,bo @ powinnam dostać w środę