Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lishannee

Numer telefonu

Polecane posty

Gość lishannee

Jeśli facet dał mi swój numer telefonu ile dni odczekać żeby nie wyglądało, że się narzucam, jak myślicie??

Gość kiedy dał ile się...
znaliście, w jakich okolicznościach?

Gość lishannee
sama nie wiem co tym myslec..jak wysiadalam z pociagu dzisiaj facet ktory wsiadl ze mna na tej samej stacji i wysiadl tez na tej samej.powiedzial ze skads sie znamy i dal mi swoj numer tel...co o tym myslec??po co dal mi swoj numer jak naawet nie rozmawialismy...

a fajny byl? ;) ja bym juz na nastepny dzien dzwonila, a co mi szkodzi :) nie lubie takich gierek w stylu, ile dni odczekac, zeby cos tam :O

Gość lishannee
ale sytuacja troche dziwna, bo dal mi ten numer i uciekl..nie wiem jak mam to rozumiec..

niema jak to tworzenie nowej znajomości za pomocą rad z 'poradników' .

Gość ElEkTrrrrOwStRZasy
"niema jak to tworzenie nowej znajomości za pomocą rad z 'poradników'" Gimbusy tak mają zamiast sie uczyc - sciaga zamiast lektury - opracowanie zamiast mozgu - poradniki

dziwny facet bo czemu nie wziąl Twojego numeru hmm jasne że zadzwoń ale nie tego samego dnia hehe ja bym po jakiś 2 dniach zadzwoniła. Niech nie myśli że lecisz na wszystko co się rusza nawet jak był fajny.

Gość samo_zuo_to_ja
o matko ale masz problem olaboga! ja bym odrazu do niego zadzwonila i sie dowiedziala "o co chodzi" ! Zamiast tak gdybac i szukac pomocy w sieci to bierz za telefon i dzwon !! :/

Gość lishannee
lepiej zadzwonic czy wyslac smsa?? bo nawet nie wiem co mam do niego napisac..

Gość kiedy dał ile się...
dokładnie:) napisz skąd się znamy? i dodaj coś od siebie, np. zaintrygowałeś..., cokolwiek.... dodaj coś co poczułaś, w ten deseń... może się rozzłościłaś, zaniepokoiłaś, wkurzyłaś... nie wiem:)- dodaj coś swojego w każdym razie