Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 olkaakakak

zalany laptop

Polecane posty

Go艣膰 olkaakakak

Hej

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 olkaakakak
Witajcie, porad藕cie mi: wyla艂am wode z cytryna i miodem na laptopa.Poszlo moze 1/3 szkl, z tego wiekszosc na touchpada, na klawiature moze 2 lyzki sie dostalo. Od razu odwrocilam do gory nogami i wytar艂am. Nie wylaczyl sie, normalnie pracowal. Wylaczylam po wytarciu, podsuszylam suszarka. Dziala ok. Czy myslicie ze nic sie nie stalo? czy to sie moze objawic za pare dni?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no i ....
Osuszy膰 dok艂adnie dobrze wch艂aniaj膮c膮 wod臋 艣ciereczk膮. I pozostawi膰 w przewiewnym miejscu conajmniej przez tydzie艅. Niestety nie wolno wl膮czy膰, bo zwarcie mo偶e zniszczy膰 podzespo艂y. Albo pozostaje naprawa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olkaakakak
Ale wysuszy艂am go i w艂膮czy艂am- wszystko 艣miga.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zlee dddyryry
ojj niepotrzebnie suszy艂a艣 suszark膮..... ja p贸艂 roku temu mia艂am podobn膮 sytuacj臋:( wyla艂am nap贸j na lapka, szybko przechyli艂am na d贸艂, wy艂膮czylam go, wyci膮gn臋艂am baterie i podsuszy艂am..... wieczorem w艂膮czylam i wszystko dzialalo ale nie na dlugo bo rano owszem mozna go bylo wlaczyc ale klawiatura robila cuda wszystkie litery klawisze sie pomieszaly np zamast a bylo enter... a niektore to wogole nie dzialaly. Okazalo sie ze polepi艂y sie jakies scalone uklady i czyszczenie klawiatury po jej rozebraniu nic nie dalo. Miesiac czekalam na nowa. Od tamtego czasu nie jem i nie pije przy laptopie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olkaakakak
Ale zala艂a艣 ca艂膮 klawiatur臋? Mnie si臋 woda dosta艂a jedynie w okolice spacji- alt, ctrl, shift, strza艂ki. Powyciagalam klawisze i przeczysci艂am, na razie styka wszystko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klasa A
Nasz laptop spisany ju偶 na straty niestety zosta艂 zalany dwa razy. By艂 twardy ale dzieci chytrzejsze od niego. Niby dzia艂a ale to ju偶 dzieciom do zabawy bo mimo 偶e klawiatura wymieniona to znienacka wyskakuje bielusie艅ki monitor i trza wy艂膮czy膰 i liczy膰 na kolejny cud 偶e si臋 uda uruchomi膰. To tylko woda z dodatkami ale jak ju偶 kto艣 pisa艂 jutro, g贸ra za kilka dni mo偶e cho膰 nie musi laptop szale膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klasa A
mimo wszystko na noc zr贸b z laptopa "namiocik" a tak aby wysech艂 dok艂adnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olkaakakak
Ale mnie straszycie... :( ja nie go nie zala艂am, wyla艂o mi si臋 na klawiatur臋 mo偶e 2 艂y偶ki.

Udost臋pnij ten post