naiwnaxd 0 Napisano Luty 6, 2010 Kochalam sie z chlopakiem w dni plodne, bez zabezpieczenia (3dni przed skonczeniem wlasnie tych dni plodnych). Bylismy troche pijani;/ I jak juz skonczylismy, zrobilismy to kilka razy pod rzad z przerwa kilkuminutowa ;/ Mam sie obawiac? Nie skonczyl we mnie .Nie piszcie tylko, ze jestem nieodpowiedzialna bo teraz jestem tego swiadoma a wiadomo co alkohol robi z ludzmi ;/ [wytrysk byl ale nie w srodku a potem włozyl mi znowu i zrobilismy to praktycznie 3 razy pod rząd. ;/] ale dodam jeszcze, ze jak te stosunki `pod rzad byly to nie wytarl niczym czlonka ani nic przepraszam, ze sie powtarzam ale napisalam w innym dziale, poprzedni skasuje.. prosze o jak najwiecej odpowiedzi bo wariuje po prsotu ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sdgvdfzbhns Napisano Luty 6, 2010 sex bez zabezpieczenia w dni plodne ciaza mozliwa jak naj bardziej alkohol ok,ale zrob test stawiam,ze jestes w ciazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
naiwnaxd 0 Napisano Luty 6, 2010 tak stawiasz?? zartujesz prawda?? przez moja lekkomyslosc ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiewiora83 0 Napisano Luty 6, 2010 Ale wiadomo tez , ze nie kazdy stosunek odbyty w dni plodne to gwarancja ciazy. Gyby tak bylo nie bylo by tylu problemow z poczeciem upragnionej dzidzi..Wez tez pod uwage, ze plemniki w srodowisku suchym (czyli np.te pozostale na czlonku) gina bardzo szybko i nie sa juz zdolne do zaplodnienia. Radze wiec na spokojnie poczekac do nastepej @ i obserwoawc swoje cialo oraz samopoczucie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość na 99 procent możesz być Napisano Luty 6, 2010 w ciąży. Chyba, że bezpłodna jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiziaaaaa 0 Napisano Luty 6, 2010 plemniki w powietrzu umieraja...to po pierwsze...a po drugie ja tez tak mialam ze moj chlopak skonczyl na zewnątrz i nie bylam w ciazy...zrob test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiziaaaaa 0 Napisano Luty 6, 2010 plemniki w powietrzu umieraja...to po pierwsze...a po drugie ja tez tak mialam ze moj chlopak skonczyl na zewnątrz i nie bylam w ciazy...zrob test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
naiwnaxd 0 Napisano Luty 6, 2010 czyli male prawdopodobienstwo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiziaaaaa 0 Napisano Luty 6, 2010 no zawsze jakies ryzyko jest ale najwazniejsze ze nie skonczyl w tobie....zrob test i daj znac co i jak :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
naiwnaxd 0 Napisano Luty 6, 2010 a kiedy mozna najpredzej zrobic test aby byl wiarygodny? stosunek mial miejsce tydzien temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiewiora83 0 Napisano Luty 6, 2010 Najlepiej po terminie spodziewanej miesiaczki, jezeli nie nadejdzie oczywiscie. Powodzenia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiziaaaaa 0 Napisano Luty 6, 2010 sa takie testy ktore wykrywaja juz 3 dni po...ale mozesz poczekac jeszcze tydzien lub do spodziewnego okresu.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
naiwnaxd 0 Napisano Luty 6, 2010 miesiaczke powinnam dostac okolo 14 .. ;/ zaczekam sie kurcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiewiora83 0 Napisano Luty 6, 2010 Poczekaj, tylko sie nie stersuj, bo to moze ja wlasnie opoznic :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
naiwnaxd 0 Napisano Luty 6, 2010 wiem:) ale to silniejsze ode mnie heh.. niestety :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach