Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upsa

odrealnienie u 4ro latka?

Polecane posty

Gość upsa

upsa

Gość upsa
problem czy nie problem-hmm moj synek ma dziwne zachowania przychodze z pracy on sie pyta taty kiedy mama przyjdzie? badz na odwrot jak maz przychodzi to mówi nie ma taty kiedy przyjdzie tata? ma etap zaprzeczania i wszystko jest na nie przy tym ma swietna pamiec doskonale sobie radzi w przedszkolu zarowno intelektualnie jak i w srod rowiesnikow o co tu moze chodzic ? 22:00 [zgłoś do usunięcia] problem czy nie problem-hmm 22:35 [zgłoś do usunięcia] Evi_ hmm wydaje mi sie ze to nie jest jakis wielki problem dzieci w tym wieku lubia sobie fantazjowac i zaprzeczac moj np mowi ze nazywa sie zygzak mcquen i mieszka w kosmosie czasami na swoja siotre mowi coreczka i wmawia mi ze to moja siostra a nie corka i WIELE innych moj synek Olek: 09.04.2006 22:25 3100 (37 tydz) http://b4.lilypie.com/IC3dp2/.png moja coreczka Emilka: 03.08.2008 10:25 2950 (38 tydz) http://b1.lilypie.com/nVEhp2/.png brzuszek : http://evi85.fotosik.pl/albumy/375982.html 22:40 [zgłoś do usunięcia] problem czy nie problem-hmm Evi_ dziękuje 10:28 [zgłoś do usunięcia] ojeejee 10:47 [zgłoś do usunięcia] funny bunny Mój ma 4 lata i na pytanie co chciałby dostać na urodziny (4-te) odpowiedział, że eliksir, który zmieni go w złotego lwa. Mówił całkiem poważnie. 10:52 [zgłoś do usunięcia] moja ma 3 lata i ciągle mi przedstawia swoje "psyjaciółki" których tak na prawdę nie ma. Albo jakieś małe pieski, które nosi w ręce, karmi je , kąpie itd. Ostatnio hitem jest pupcia. Pupcia sika do nocnika, pupcie trzeba napoić żeby sikała, pupcia steruje reszta ciała np kiedy czeszę małą to słyszę "mamo pupcia mówi ze główkę boli jak ja ciągniesz" 10:54 [zgłoś do usunięcia] moja ma 3 lata a na pytanie "kim zostaniesz w przyszłości?" odpowiada "dinozaurem!" Ciągle mnie pyta kiedy będzie duża i jej piersi urosną (nie wiem skąd to wzięła) i twierdzi ze to jest tak że jak ona będzie duża to ja z tatusiem wtedy zmalejemy. Dzieci są słodko zakręcone 11:11 [zgłoś do usunięcia] ojeejee dobre dobre 17:31 [zgłoś do usunięcia] problem czy nie problem-hmm dziekuje za dodatkowe odpowiedzi 11:20 [zgłoś do usunięcia] ciekawa jestem czy cdn 11:24 [zgłoś do usunięcia] fiki miki dwa guziki moja tez czeka az jej piersi urosna, a ma 3 latka, to troche poczeka 12:36 [zgłoś do usunięcia] upsa 19:59 [zgłoś do usunięcia] o mratety 07:33 [zgłoś do usunięcia] podnosze na siłe bom ciekawo 09:57 [zgłoś do usunięcia] Głowa w chmurach Dzieci tak mają 20 latki fantazjują to nic dziwnego że 4 latki też Mój też tak ma Wmawia mi np że jest motorem lub psem 20:01 [zgłoś do usunięcia] upsa 20:04 [zgłoś do usunięcia] matusia 3 latki Moja dziś mi zakomunikowała ze jest zrobiona z plastiku, a buzie ma z porcelany Soskiej (saskiej)- to pewnie wynik słuchania piosenki "laleczka z saskiej porcelany"

Gość slawietta
ale sie usmialam :D ale ja to znam bo moj tez fantazjuje mowi ze jest będzin :D nie wiem skad to wzial i ze wszyscy sie tak nazywamy i tu wymienia imiona calej rodziny albo mowi od rzeczy jak idzie spac to zawsze sie mnie pyta czy beda jego urodziny , czy beda fajerwerki , czy beda będziny :D