Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zaklęta w czasie

Zaklęci w czasie

Polecane posty

Hej! Jak wam się podobał film Zaklęci w czasie? Chodzą słuchy, że romantyczne filmy oglądają mało męscy faceci. Chociaż mi się wydaje, że taka łezka w oku jest właśnie bardzo męska... Film zaklęci w czasie opowiada historię mężczyzny, który potrafi przenosić się w czasie dzięki nadprzyrodzonym umiejętnościom. Według mnie to piękny, wzruszający film.

Ja lubię tego typu filmy. Gdy oglądałam Wehikuł czasu brakowało mi dłuższego wątku zakochanego naukowca. A w Zaklęci w czasi to jest! Nareszcie razem

Gość Maaalwinkaa
Mało męscy? To nieprawda. Sama widziałam szklane oczy u mojego faceta. Oglądaliśmy wspólnie Zaklętych w czasie. A mój facet jest supeeeermęski!!

Gość myszka mała myszka
U mnie też ten film wylądował wśród ulubionych. Lubie takie smutniutkie filmy o stracie, umieraniu, śmierci...

Gość monika córka ratownika
A czy on w końcu uratował swoją matkę, czy nie?

Gość myszka mała myszka
nie

Ja lubię gdy bohaterowie wygrywają z śmiertelnością. Mi się podobała sytuacja, w której ona próbowała mu wyjaśnić, że on jest miłością jej życia. I oczywiście odwrotnie, gdy on próbował jej to wyjaśnić. Szalenie romantyczne... Henry żyje w świecie Clare od czasu, kiedy dziewczyna miała 6 lat... Clare w świecie Henrego dopiero od czasu poznania go w bibliotece 14 lat póżniej... Dzieczyna każdą wizytę ukochanego chronologicznie umiejscawia w czasie...

Gość patrysia997
Chyba sobie dziś obejrzę. Skusiłyście mnie

Gość mareeczek
Szkoda tylko, że nie mógł uratować swojej matki

Swoją drogą podoba mi się taki zaburzenie genetyczne. Chociaż z drugiej strony... na dłuższą metę nieco uciążliwe. Ale mogłabym się zamienić na jeden dzień

Gość orsay104
Właściwie to oni są bardzo samotni... Są razem ale każdy z nich ma swój świat, w którym żyje z tą drugą osobą

Gość Ellen M
Bardzo dobry film. Trochę przypomina film "Dziwny przypadek Benjamina Buttona" ale tylko z nietuzinkowej opowieści fantasy

Gość Phiiladelphia
Książka Zaklęci w czasie jest bardzo ciekawa. Film trochę mniej. U mnie 3 na 5 punktów.

Zaklęci w czasie jest trochę podobny do filmu Noteebok. Komu podobał się Notebook film Zaklęci w czasie napewno przypadnie mu do gustu. Zresztą w filmie Zaklęci w czasie gra ta sama aktorka. Rachel jest świetna

Gość dzitka dzitka
Rzeczywiście książka trochę lepsza. Ale trudno konkurować z rewelacyjną Audrey Niffeneger. Książka jest obłędna!

Gość ja tylko na chwilunie
Strata czasu i pieniędzy!

Gość trampolina do sławy
Ja obejrzałam film Zaklęci w czasie i ciągle łzy mi ciekną. Wspaniała adaptacja ksiązki Zaklęci w czasie.

Film Zaklęci w czasie opowiada o miłości na pograniczu śmierci i ponad czasem. Super. A dzisiaj obejrzę Ze śmiercią jej do twarzy. Już raz widziałam. Wspaniała Meryl Streep. Lubie tak bardzo ten film jak Zaklęci w czasie

Gość dziwna gośka
Ja widziałam film Zaklęci w czasie. Trochę mi się to dziwne wydawało, co podróże w czasie mają wspólnego z romantyzmem.. Ale Zaklęci w czasie spodobało mi się

Gość abrakaadabra
Film Zaklęci w czasie niestety mnie tak bardzo nie zachwycił. Ale wolę już Zaklętych w czasie od zdziecinniałego Zmierzchu

Gość abrakaadabra
Ja też wolę Zaklętych w czasie od np. Titanika. Film Zaklęci w czasie nie jest tak nudny