Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 873y0e8y0238y

Czy bardzo przystojny, meski z twarzy facet o wzroscie 175 bedzie mial wziecie u

Polecane posty

Gość 873y0e8y0238y

kobiet?? Zaznaczam ze chodzi mi o takiego co naprawde wyroznia sie twarza. I dodam ze nie chodzi tu o moja osobe. Wiem tez ze czesto kobiety w necie pisza ze np nie bo cos tam a w prawdziwym zyciu sa w takiego kolesia zapatrzone

Gość hoohoo
nawet nizsi beda miec wziecie jezeli ogolnie beda sie podobac, oczywiscie wyzsze dziewczyny ich raczej skresla

Gość ewel27777
nawet nizsi beda miec wziecie jezeli ogolnie beda sie podobac, oczywiscie wyzsze dziewczyny ich raczej skresla - ZGADZAM SIE

Gość trenbolon
JA MAM 185, 102 KG NA RZEZBIE I NIE NARZEKAM:-) FAKT BRALEM KOKSY ALE IMPOTENTEM NIE JESTEM:-)!!

ale tak szczerze to spotkalam sie kiedys z facetem - przystojny, meski z twarzy, mocno zarysowane kosci szczeki, no supr, ale wzrostu mial tylko 165 chyba, a ja akurat ubralam obcasy, bo jakos nie kojarzylam, ze jest taki niski i bylam mu rowna i sie dziwnie czulam i mial do tego male dlonie i krotkie rece, a ja zwracam uwage na dlonie i rece, wiem, ze to dziwne, ale tak mam :O

Ale będziesz, bo to po latach wychodzi. Przesrałeś se i tyle.

Gość trenbolon
PAL FAJKI TO TEZ BEDZIESZ IMPOTENTEM:-) JA PRZYNAJMNIEJ JAKOS WYGLADAM:-)

[zgłoś do usunięcia] Brzydki Niski Beznadziejny nie mężczyzna zaczyna się od 185 jak tyle nie masz to masz szanse tylko z litości ''' - jesteś gejem ? :(

Gość stokrotka z wawy
a wy nadal nie pojmujecie??? ..wyglad przemija, wzrost nie nadrobi poczucia humoru, elokwencji wypowiedzi, manier i wykształcenia, to tylko 1 z wielu dodatków do tego Najważniejszego - zawartości umysłu i charakteru!no chyba ze rozgladamy sie w przedziale wiekowym do lat 19, wsrod dziewczynek z tipsami spedzajacymi czas na lansowaniu sie po galeriach handlowych lub tymi w bialych kozaczkach myslacymi ze teatr przykładowo to nazwa kolejnego clubu w mieście:) oj tak, dla takiej panny wzrost sie liczy ! ha ha a na powaznie....jesli jestes juz doroslym facetem ( duchowo , nie wedlug daty urodzenia) wiesz ze to nie ma znaczenia wiec nie pytaj obcych ludzi o takie kwestie

18:07 ....... Wiem tez ze czesto kobiety w necie pisza ze np nie bo cos tam a w prawdziwym zyciu sa w takiego kolesia zapatrzone" Skoro wiesz, to po chuja się pytasz i zaśmiecasz kafe ?

Gość trenbolon
FAKT..NAJPIERW PODCHODZI SIE DO BRZYDKIEGO FACETA I PYTA O WYKSZTALCENIA...JAK MA WYZSZE TO MOZNA SIE Z NIM ZWIAZAC...NO KURWA..

Gość ludzie dajcie spokoj z tym wzr
ostem. On ma szczerze gowno do powodzenia, kiedys tez tak myslalem ze wazny itd. Sam mam 186 i jakos nie widze zeby laski za mna szalaly. za to na studiach jest paru (nawet w mojej grupie) kolesi w przedziale 173-178 z gebami jak z zurnala i co 2 tygodnie laski zmieniaja, powiem wiecej leca na nich nawet te rowne z nimi wzrostem a nawet wyzsze. Cyfry podawane w necie a prawdziwe zycie gowno maja ze soba wspolnego

Gość stokrotka z wawy
a wiec jednak facetom trzeba czarno na bialym bo miedzy zdaniami to czytac nie potraficie :( najwidoczniej kolega z tych co to na gg zagaduja i pytaja: cze, poklikamy? hihi i mysli ze macho jest przy tym wielki , żal...kobieta swiadoma swojej kobiecosci i celow w zyciu a przede wszystim tego jaki mezczyzna jej odpowiada nie patrzy czy brzydki czy ladny, napakowany czy nie , to tylko elmenty extra ..tylko poznaje Jego wewnetrzne Ja, i w tym przypadku nie oceniam jak on wuyglada tylko po prostu go poznaje , slucham, rozmawiam , obserwuje typy zachowan w danych sytuacjach i po jakims czasie wiem czy to ten czy nie...co ma do tego wzrost? twarz? ..jesli ktos nadal tego nie ogarnia i nadal sprowadza do selekcji wygladem, niech ma pretensje do siebie jak po kilku miesiacach lub latach samotnie przesiaduje na erotycznych stronach lub konczy rozwodem bo nagle sie okazalo ze " nic ich juz nie łączy w zyciu' no ale to trzeba samemu przezyc....znam panow ktorym moze daleko do modela z okładki a kobiety za nimi szaleja! wiec przestancie pisac glupoty i dorosnijcie troszke

Gość a jakże
Zgadzam się ze zdaniem, że facet zaczyna się powyżej 180 cm. Ci niżsi też mają szanę ale tylko u jakichś brzydulek desperatek. Taka jest prawda - wygląd ma bardzo duże znaczenie i te wszystkie bajki o bogatym wnetrzu to tylko mydlenie oczu. Zwłaszcze te dziewczyny, którym trafił się brzydki i niski będą szerzyły takie banialuki. :) Każdy normalny facet zwróci najpierw uwagę na wygląd dziewczyny a póżniej "zobaczy" co ma w środku. To samo działa i w drugą stronę. :) Pozdrawiam serdecznie wszystkich niskich :) i tych brzydkich też, nie macie łatwo w życiu.

Gość trenbolon
WIDOCZNIE DLA NIE KTORYCH TUTAJ WYGLAD NIE JEST WAZNY... ZNACIE TO?? WOLICIE MIEC KOBIETE PIEKNA A PUSZCZALSKA, CZY BRZYDKA A WIERNA? ODP. LEPIEJ WPIERDLALC TORT Z KOLEGAMI NIZ ZREC GOWNO SAMEMU:-)

Gość ddfdfdfdfdfdfd
stokrotka z wawy, zyjesz w swiecie bajek, a z bajkami tak to jest ze wielu by bardzo chcialo zeby byly prawda ale nic z tego nie wyniknie:o

Gość zimowa pora
a ja mam meza nizszego ode mnie , odkad pamietam krecilo sie wokol niego mnostwo dziewczyn, jeszcze na studiach a teraz juz w doroslym zyciu wiele razy slyszalam i widzialam kobiece 'podchody' celem wzbudzenia jego zainteresowania :) moze ma te 178 cm i co z tego? jest silny charakterem, opiekunczy i zaradny zyciowo i daje mi i naszej córci poczucie bezpieczenstwa i to sie liczy ! zdarzaja sie wysocy a w zachowaniu kompletne sierotki zyciowe i odwrotnie, nie ma co generalizowac

Gość ludzie dajcie spokoj z tym wzr
no to wylumaczcie mi ze na wielu kumpli ktorych znam a maja oni po 180,185 i wiecej ale widac ze twarze takie zwykle dziewczyny kompletnie nie leca, niektorzy wogole w zyciu dziewczyny nie mieli, a do tych kolesi mimo iz maja po 175-176 cm (ale nawet ja jako facet widze ze maja te przystojne ryje) laski kleja sie przy kazdej mozliwej okazji. Nie wiecie nawet jakie to jest wkurwiajace i frustrujace jak rozmawiam soebie albo ktorys z moich kumpli swobodnie z jakas dziewczyna a przychodzi jeden z takich bratow pitow i laska doslownie odwraca sie na piecie i leci do nich, nawet nie slucha tego co ja mialem do powiedzenia. Slychac tylko jej "czeeeeeeeeesc Piotrek" i biegnie do jednego albo drugiego z wywieszonym ozorem. wiec nie pierdolcie mi ze wzrost jest taki wazny bo kolesie moze siegaja mi do brody a od dup sie nie moga opedzic

Gość madziulka z południa
trenbolon juz po twoich wypowiedziach mysle ze moze za powazny temat dla ciebie , chłopie umiesz ty pisac normalnym jezykiem bez wyzwisk i okreslen typu g...? juz ja widze Twoja wybranke serca ...z nia tez tak rozmawiasz?

Gość a jakże
littlesensitive a jakze srasz he he he odezwała się desperatka :classic_cool:

Gość trenbolon
JA JESTEM INNY...JESTEM PRZYSTOJNY, MAM ZAJEBISTA DUPE, UWIELBIAMY TROJKATY I NIKT NIE NARZEKA...ZYJEMY I CIESZYMY SIE ZYCIEM...CO TU UKRYWAC, WYGLAD JEST ZAJEBISCIE WAZNY I NIKT NIE WMOWI MI ZE JEST INACZEJ

Gość ten koles ma 171 cm
oczywiscie tu powiecie ze za niski a w realu jakbyscie takiego o takiej twarzy kolesia gdzies spotkaly to byscie sie zesraly byle tylko was wybral> juz nieraz bylem tego swiadkiem

Gość trenbolon
TWARZ..MOZE I TAK..ALE O TYM KTO JEST ATRAKCYJNY TO NAPEWNO DECYDUJE CALOSC...POSTAWA, TYP SYLWETKI, ITP...