Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomek....78

zaraz mi pojedziecie pewnie, ale..

Polecane posty

Gość Tomek....78

Byłem z cudowna kobieta..moze nie byla super idealna z wygladu ale kochalem ja...bylismy ze soba 3 lata- przec nami byly plany ze slubem itp. I spotkalem ja...sliczna po prsotu mnie oczarowala. Moja kobieta byla pierwsza w moim zyciu i po prostu chcialem miec porównanie...liczac ze moja sie nie dowie- ale stalo sie inaczej. Moja dziewczyna ma duzo klasy w sobie i odeszla, nie potrafila wybaczyc. Ja nadal spotykalem sie z ta druga (ta nowa o starej nie wiedziala) ale sie rozpadlo.. Teraz po roku w konci doszlo do mnie co stracilem. wiem, ze moja eks, prawdziwa milosc jest sama...Czy mam jeszcze szanse jak myslicie? wiem ze ja bardzo skrzywdzilem...

Gość powiem tylko tyle
jak nie będziesz próbował to sie nie dowiesz, jedynie możesz zyskać a nic nie tracisz... więc chłopie walcz.... jeżeli Cie kocha i wynagrodzisz jej stare krzywdy to może wszystko jeszcze się ułoży, gorzej jak jej nie zależy na Tobie.... powodzenia ;)

Gość smutaśna
o ja już bym nie wybaczyła... trzeba było wczesniej mysleć co stracisz..

Gość ja bym zabila takie cos

Gość ale o so chodziiii
najpierw robią potem myślą, a może by nie robić rzeczy których potem będziesz żałował...daj jej spokój, załóżmy że wróci do Ciebie i może znowu Ci się jakaś dupa spodoba i będziesz chciał spróbować jak to jest z nią ?? zastanów się nad sobą...Ty byś jej wybaczył gdyby ona Ci tak zrobiła??

Gość Mikka Lux
Ja Cie nie oceniam. Może masz szansę odzyskać była kobietę, ale nie wiem czy na jej miejscu chciałabym ponownie układać sobie z kimś takim zycie. Jednak zdrada to zdrada i nic jej nie tłumaczy. Bardzo mi żal twojej byłej kobiety

Gość Mikka Lux
No i myślę, że przypomniałeś sobie o byłej dopiero jak ten drugi związek się rozpadł i stwierdziłeś, że jesteś na lodzie. Jakos wcześniej nie myślałeś o niej i o swoich uczuciach. To przykre.

Pojada to malo powiedziane, jestes palantem, kretynem, myslisz tylko kutasem i jeszcze jakie okreslenie"chcialem miec porownanie" Kurwa w czym porownanie??Napisz prawde, chcialem bzyknac cos nowego, a nie pisz o porownaniu!:classic_cool: Na jej miejscu, gdybys prosil o wybaczenie, plunela bym Ci prosto w oczy!Daj jej spokoj nie zasluguje na takiego dupka jak Ty!Zostales sam debilu i teraz nagle naszla Cie ochota na swoja ex!:classic_cool: Wystrzelalabym takich palantow jak Ty, gdybym mogla...:classic_cool:

Gość nienormalny to ty jesteś
DŁUGO MYŚLAŁEŚ, POTRZEBOWAŁEŚ ROKU BY DOJŚĆ DO WNIOSKU ŻE ci zależy....

Gość Eden Ewellin
po roku :O bez komentarza 🖐️

Gość Tomek....78
Nie do konca po roku...juz dawno zrozumialem, ze zrobilaem blad. Wiem, ze ona jest sama..ale jestem jeb...tchorzem i boje sie wogole odezwac do niej- Ona nie zyczyla sobie kontaktu ze mna. Ostatni raz jak rozmawialismy to bardzo plakala...boje sie wogole cos zaczynac..bo wiem ze jestem zwyklym gnojkiem i ona zasluguje na kogos lepszego..ale kocham ja:(

z głupoty sie czasem na szczęście wyrasta. Radzę Ci wiec walczyć o nią zanim ktos Ci ja sprzątnie sprzed nosa.