Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagódka24*

Jak napisać list motywacyjny PILNE Pomóżcie proszę

Polecane posty

Gość jagódka24*

szukam nowej pracy i wszędzie chcieli tylko cv a tu nagle jedna firma chce list motywacyjny miałam na płycie swój przykład ale nie mogę za nic odtworzyć nie wiem dlaczego a tak bez wzoru nie umiem nic skleić może mi ktoś pomóc

Gość 25646856
przeciez jest wiele wzorów na google, wtstarczy poszukać i później pisac sój na podstawie tamtego. jaka praca>

Gość jagódka24*
Sales Manager w sklepie warzywnym

Gość jagódka24*
wiem że w google jest dużo przykładów ale na te co ja natrafiałam to trzeba było zapłacić żeby zobaczyć sama coś spłodziłam prosiłabym tylko o ocenę i ewentualne poprawki bo cos mi w nim nie pasuje Szanowni Państwo W odpowiedzi na Państwa ogłoszenie nr ref.: zawarte w z dnia roku chciałabym zgłosić swoją kandydaturę na stanowisko księgowa w Państwa firmie. Jestem absolwentem Zasadniczej Szkoły Zawodowej w o specjalności sprzedawca oraz Technikum Uzupełniającego nr 5 w o specjalności technik handlowiec, szkoły te dały mi wiedzę m.in. z zakresu podstaw księgowości i handlu. Wszystko to pozwoliło mi na zdobycie gruntownej wiedzy, którą z pewnością można wykorzystać w Państwa firmie. Ponadto ukończyłam kurs komputerowej obsługi kadr i płac prowadzony przez Zakład Doskonalenia Zawodowego w podczas którego zdobyłam wiedzę z zakresu ubezpieczeń społecznych, prawa pracy co jest niebywale przydatne w pracy . W trakcie pracy w ( biuro rachunkowe) miałam okazję praktycznego wykorzystania wiedzy z zakresu ( nie bardzo wiem co tu napisać) Do moich obowiązków należało samodzielne prowadzenie książek przychodu i rozchodu wraz z kadrami i płacami oraz pełnej księgowości (pod nadzorem głównej księgowej). Jestem osobą, która łatwo nawiązuje kontakty z ludźmi i z nimi współpracuję. Jestem sumienna i odpowiedzialna. Można na mnie polegać, gdyż jestem punktualna. Mam nadzieję, że wzbudziłem Państwa zainteresowanie moją osobą. Na wszelkie dodatkowe pytania chętnie odpowiem na spotkaniu w wyznaczonym przez Państwa terminie.

Gość pakusiak
Na przyszlość - http://www.listymotywacyjne.pl/ To nie jest skomplikowane. List musi być konkretny i pozbawiony błędów, wtedy będzie miał sens. Nie na każdej rekrutacji jest to sprawdzane, ale w zdecydowanej większości tak.

Gość gość
pakusiak: odpisujesz dziewczynie po 4 latach? Myslisz, ze ona nadal czeka ze zlozeniem tego CV na Twoje rady?