Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddwwwddw

pomocy czy to ciaza ?

Polecane posty

Gość ddwwwddw

Błagam, niech ktoś mi odpowie, bo normalnie z nerwów nie mogę oddychać. Moja sytuacja wygląda tak: z chłopakiem kochamy się tylko w weekend, gdy się widzimy. prezerwatywę zakłada dopiero po jakiejś 1 min., nigdy nie kończy we mnie, dodatkowo po każdym stosunku myję się dokładnie. nie dostalam okresu juz 2 meisiac i zaczely mnie od wczoraj bolec sutki. prosze o odp.

Gość krolowa Narnii
a robilas test??

Gość wyglada ze tak

Gość ddwwwddw
zrobie w srode ! wiem ze sie bez sensu pytam ale juz mam depresje nie spie placze ciagle....

Gość jak ja lubie takie tematy
:)

Gość teraz ceierpppp
pomocy to trzeba było wzywać jak byłaś z chłopakiem w łóżku, chętnie bym pomogła, jak się nie podzieliłaś to masz

Gość bonia 84 glogow
jak zaklada prezerwatywe po minucie to znaczy ze wlazi w ciebie na minute wyciaga i zaklada? nie chce cie martwic ale wydaje mi sie ze to ciaza...jak nie masz 2 miesiac okresu,,nie czekaj do srody jak nie masz okresu to test juz jutro pokaze 2 kreski jesli jest tak jak napisalam z tym zakkladaniem to znaczy ze przez te minute mogly przedostac sie plemniki, to ze sie myjesz nie ma tu ic wspolnego z zapobieganiem ciazy

w środę 10,kasa będzie

Gość ddwwwddw
tak wiem zaluje tego strasznie !

Gość ddwwwddw
mnie tez takei tematy denrwowalay dopoki sama tak nie wpadlam...

Gość bonia 84 glogow
ile masz lat? a ile chlopak ile z nim jestes? czy to seks przypadkowy?: kocha cie? jak to jest z wami?

Gość ddwwwddw
mam 20 lat ... wspolzyje od 5 miesiacy... i chyba mnie kocha, ale to nie ma nic do rzcezy... nie moge meic dziecka :(

To niekoniecznie ciąża.Moze zmiana temperatury,mrozy itd...a do tego nerwy i okres się spóźnia.A piersi mogą boleć też przed okresem. A nawet jeśli ciaża to nie denerwuj sie,wszystko odbija się na maluszku.

a wcześniej miałaś okresy regularne?

Gość Ewelkaaaaaa
Ja jak byłam w ciązy to w 2 tyg tez mnie sutki bolały a nastepnie miałam objawy grypowe (goraczka, zmeczenie)

Gość ddwwwddw
nie mialam regularnych nigdy, ale najwyzej spoznial mi się najwyzej 2 3 tygodnie... na dodatek mam mieśniaka torbiela który powoduje malutkie prawdopodobiensto zajscia w ciaze i moj chlopak ma cukrzyce... co dodatkowo utrudnia...

Gość to masz problem
kurwa powiedz jestes glupia czy udajesz???? co znowu temat jebany!!!! oczywiscie ze w ciazy jestes i kurwa co za idiotka z ciebie, 2 miesiac okresu nie masz i ani u gina nie bylas ani testu nie zrobilas.Chryste panie,co za glupie baby po swiece chodza. "zaluje teraz" "temat mnie tez denerwowalal az sama wpadlam" ja pierdoleeeeeeee.....dziwne ze ja jeszcze nigdy nie wpadlam:-O jak nie wiecie jak sie zapezpiecza to nie rozwalajcie gir, glupie babsztyle daja se na minute fiuta wsadzic...no to prosze masz co chcialas a teraz spadaj ofiaro losu.

Ja myślę że nie będzie dzidziusia,stety albo niestety. A na przyszłość używajcie prezerwatyw od początku stosunku! Albo zacznij brać tabletki anty. No i oczywiście to bardzo dobrze że myjesz się dokładnie po stosunku ale to nie zabezpieczy Cię przed ciążą:) Będzie dobrze nie stresuj się.

Gość ddwwwddw
ok dzieki waszytkim, a ty kolezanko ''to masz problem'' pomysl jaka z siebie idiotke robisz i ze sama mozesz miec problem i oczekiwac pomocy kidys... dzieki jeszzce raz...

Grugi miesiac nie masz okresu... Dziwne zrob test bedziesz wiedziala ja mysle ze ciaza moge sie mylic...

Gość shocked
tak sobie przegladalam tematy. i jedno pyt.nasuwa sie do to masz problem. czy ty chdzilas/es do szkoly? jesli powiedziala, ze ma torbiel to tez moze byc przyczyna braku miesiaczki moze jest poprostu chora!