Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oliwia001

Jak wywołac wymioty???????

Polecane posty

Gość zuzanna anna zuzanna
wlasnie sprobuj ale ty nawet nie chcesz sprobowac!!!! bo jestes len!!

Gość Oliwia001
Bo mam dużo do nauczenia uczę się ale nie wchodzi mi to do głowy widzę ze pomóc mi nie chcecie

Właśnie pomyśl, że doradzmy Ci co jest lepsze niż wymioty. POza tym nie wiem czy wiesz, ale wymioty niszczą szkliwo zębowe. Rób co chcesz, my Ci po prostu dobrze doradzamy, ale jeśli tego nie doceniasz to Au revoir

no wlasnie glupku chcemy ci pomoc!!!!! bo to co ty chcesz zrobic nie jest dobrym pomyslem! powiedz mi co masz niby do nauczenia i zobaczymy czy to tak duzo

Gość Oliwia001
Muszę się nauczyć matematyki a matematyka nie jest łatwa nauczyć też się muszę fizyki a to też nie jest łatwe szczególnie że nienawidzę matematyki jeszcze chemia mi dochodzi bo mam sprawdzian

mialam znajoma ktora, miala podobna sytuacje ogolnie duzo kombinowala w szkole np wagary wlasnie... wyjebali ja, nie pieprzyli sie. Potem strasznie zalowala, bo dostala sie do naprawde dobrej szkoly, a ja olala..

Gość Wolvfram
Oliwia, też tak miałem w latach szkolnych, obstawiam że większość ludzi w latach szkolnych tak miało, że się nie chciało albo nie było motywacji do nauki ale aby nie zostawać w tyle to należało te nieszczęsne egzaminy w końcu pozaliczać , śmiano się zawsze ztych , którzy zostawali w tyle, więc zobaczysz, że nauczysz się i zaliczysz , będziesz z siebie dumna i o Tobie powiedzą, że jesteś WIELKA , życie to jest ciągły egzamin ale warto :)

hm co masz z matmy ?? 3sprawdziany w jeden dzien? to nie mozliwe jest ....

Gość Oliwia001
Muszę to zaliczyć w poniedziałek trochę się dzisiaj uczyłam ale i tak nie zdąrze

Gość Oliwia001
Musze pozaliczać semastr

Gość ehhhhhehh
wlasnie,ze mozliwe. rowniez chodze do liceum,bo to raz mialam 3 sprawdziany? u mnie pierdolą zasady,w weekend w gruncie rzeczy trzeba odpoczywać a ja zapierdalam i tyle.

Ale nie wszystko w poniedziałek! Możesz to rozłożyć, masz takie prawo, zajrzyj do statutu. Poza tym wolisz zaliczyać semestr czy cały rok, albo powtarzać klasę? Wybór należy do Ciebie i pamietaj, zę potem to Ty będziesz żałowała swoich decyzji. Bo one wpłyną na Twoje życie. W mniejszym czy większym stopniu, ale wpłyną.

Gość ehhhhhehh
oliwia00001 ,ty sobie tak tylko mowisz"nie pojde jeden dzien do szkoly to wszystko ok ,bo się naucze na wtorek" kobieto,co za płytkie myslenie. jest godzina 20 jutro masz caly dzien. ale ty wolisz siedziec na necie i szukac jakis pojebanych rad na temat rzygania. moglabys się dzis pouczyc do 23 jutro caly dzien... rozumiem takie wały na tygodniu od poniedziałku do wtorku,ale mając weekend tak kombinowac...bez przesady

oliwia sama sobie narobilas tyle pracy!! ze musisz zaliczac semestr ! tylko ci wspolczuc ale jakbys zaczela sie uczyc to bylo by wszystko ok

ehhhh...- a nie możecie poprosić o przeniesienie i upomnieć się że to już trzeci w tym dniu? U mnie 3 to jest max w tygodniu i jak tylko chcą nam coś jeszcze wcisnąć to tak sie drzemy, że dla świętego spokoju ustawiają w innym tygodniu. No chyba że chodzi o kartkówi, to wtedy mozesz mnieć nawet i 8 jednego dnia i akżdy to będzie miał w nosie.

Gość ehhhhhehh
od poniedzialku do piatku* zreszta nauczycielki zobacza twoje kombinowanie i bedziesz miala jeszcze bardziej przejebane. ale rob co chcesz. zreszta lepiej cos pisac w grubie niz samemu.

Gość Oliwia001
Ale się umówiłam z panią że we poniedziałek

Gość takie cudo
hmmm coś długo siedzisz w tym liceum :D

To weź się i ucz. A jeśli w poniedziałek okaże się że nie potrafisz, to idź i poromawiaj jak z człowiekiem. Poproś żeby wytłumaczyla jeszcze raz czy coś. Okaż trochę zainteresowania.

Gość ehhhhhehh
sylwia44,ja tam sie wole nie wdawac w dyskusje,bo niektore baby są naprawde wredne;P zresztą nie chce mi się nawet z nimi rozmawiac. są zapowiedziane sprawdziany to się po prostu ucze,zwlaszcza,ze szybko mi cos wchodzi do glowy ZWLASZCZA po 21. co to za roznica czy sprawdzian z poniedzialku przeloze na wtorek jak i tak ucze się zawsze dzien przed :P

Gość ehhhhhehh
skoro umowilas się na poniedzialek to radze Ci isc. w poniedzialek Cie nie bedzie a we wtorek nagle jestes,bo zapewne nie masz tego przedmiotu. Wez sobie nie psuj opinii ,bo podejrzewam,ze w klasie maturalnej to jeszcze nie jestes.

Gość sprawdzone.....
pijesz duzo wody,czekasz chwilke wsadzasz szczoteczke do zebow i gotowe. poczatkowo moze nie wychodzic ale wystarczy chwila cierpliwosci :D

ehhhh.. no ja w sumie też. Niby staram się na bieżąco, ale zawsze coś wyskoczy. Owszem są baby, z którymi się nie da, ale są też i normalni ludzie, którzy rozumią naszą sytuację.

Gość karolówka
ja mam przejebane w szkole , dostalam sie do najlepszej szkoly w miescie a ja zawalilam, teraz musze zaliczyc 4 przedmioty bo jak nie to mnie usuna z listy uczniow, a pierwszej klasy nie mozna powtarzac, bede musiala sie wtedy przeniesc. Ale narazie mocno wierze w siebie, i ucze sie na okraglo, fizyke juz zaliczylam jeszcze trzy przedmioty i spokoj ! Moze akurat mi sie uda!

Gość takie cudo
rozumieją??? same zrozumiecie... ale po czasie, jakie to głupie. a teraz głupiejcie, będziecie miały co wspominać i w przyszłości niedalekiej za co sobie w brodę pluć :P

Gość tajna receptura
zjedz surową cebulę i wypij pół butelki koncentratu cytrynowego ok.2 godz. przed wyjściem efekt murowany (wiem bo sprawdziłam na własnej skórze :P

Torsji nie można wywołać. Możesz tylko zwymiotować, ale to będzie sztuczne. To nie będą torsje. Trzeba włożyć kilka palców do gardła głeboko, ale lepiej tego nie rób bo wpadniesz w bulimię. Ja tak raz zrobiłam i potem przez kilka lat byłam chora na bulimię

Gość tajna receptura
Izuniu można wywołać jak najbardziej tj mówię ilości jakiej podałam i bedzie rzygala na bank