Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszukana123

uważajcie na cyganki w londynie

Polecane posty

Gość ja tez ich nie znosze
A ja pracuje w sklepie gdzie min handlujemy zlotem. Wiecznie do nas przychodza cyganie. Najczesciej slowaccy albo rumonscy. Ciagle ogladaja obraczki, pierscienie itd . Zadko cos kupuja, tylko czekaja na okazje, zeby cos zahahmecic. Kiedys juz wyciagnelam jednej takiej branzolete z torebki. Nigdy nie pokazuje im kilku rzeczy na raz, chociaz zawsze chca. Przylaza w grupach i robia sztuczny tlum. Anglicy nie wiedzielii wczesniej co to za narod i ju zdazyli dac sie oszukac. Ze mnba sie im nie udalo.Teraz z reszta juz wszyscy wiedza co to za ziolka i bardzo niechetnie sa obslugiwani. ps bie wspomne, ze ciagle chca sie targowac o cos.

moja kumpela miala podobny przypadek w pracy siedziala i przyszla do niej jakas cyganka; zaczela jej wrozyc i tak ja omamila ze ta znajoma moja dala jej 300zl z kasy pracowniczej!!! dopiero jak cyganka wyszla to ta sie otrzasnela, i do niej dotarlo co zrobila, wybiegla i zlapala ta cyganke gdzies na skrzyzowaniu , a cyganka tez zaczela ja przeklinac i klatwy rzucac, ale oddala jej te 300zl. Masakra, one cos robia z glowa ze czlowiek nie mysli normalnie. Dodam ze to sie stalo w Gdyni w Polsce.

Mnie osobiscie nic zlego z ich strony nie spotkalo, raz jak pracowalam w sklepie to przyszly takie dwie cyganki, ja sie wychylilam a one do mnie "o ty wygladasz jak my powrozymy ci za darmo" , usiadla jedna z e mna a druga z druga ekspedientka, i ta mi zaczela wrozyc i mowic o moim zyciu, i w sumie wszystko co mowila to sie zgadzalo, potem chciala tylko jakakolwiek monete zeby wrozba sie spelnila, to dalam jej 1grosz i poszla sobie:)

Gość okradziona
czesc wczoraj a dokładnie 30.10.2010r była u mnie cyganka wyganiałam ją z mojej firmy dego dnia wspomne ze dostalam z rana wyplate,ktora wlozylam do portfela w jedna przegrodke wsadzilam 780zł na czynsz za wynajem mieszkania do drugiej przegrodki w portfelu wlozylam 500zł na inne wydatki za jakis czas wyszlam z zaplecza do biura i pogadalam troche przez telefon z kolezanka zupelnie o glupotach po chwili zobaczylam kobiete czarne wlosy dluga czarna suknia skonczylam rozmowe z kol mowiac zaraz oddzwonie bo mam klijentke po chwili kobieta stojaca przed moim biurkiem byla bardzo mila usmiechala sie i powiedziała ze mi powrozy a ja na to ze nie i prosze opuscic lokal a ona GADA DALEJ. Powiem o sobie ze jestem cwana suka bo moja babcie tez okradly cyganki i stanowczo odmawialam wiec cyganka zaczela mi opowiadac wszystko doslownie mowie wam marzenia na przyszlosc wszystko o rodzine a jA na to mimo ze mnie zaskoczenia dalej mowiac zeby wyszla a ona pomamrotala postura ciała jak u babochlopa nie nie mialam nawet szans jej wyprowadzic przy mojej wadze 48kg wypedzanie jej trwalo ok 20,25minut patrzyla mi w oczy z daleka i wlasnie w ten sposob mnie zachipnotyzowala kiedy stanowczo dalej mowilam nie prosze wyjsc to wtedy odkrecila sie i powiedziala do mnie szemrajac ze jakas dziewczyna w sklepie z ubrankami byla chojniejsza i dala jej 700 cos zlotych nie przywiazywalam do tego uwagi ale jakbym odzyskala swiadomosc od razu poszlam na zaplecze sklepu tam gdzie mialam torebke a w niej portfel pomyslam a sprawdze z ciekawosci czy kasa mi sie zgadza bo jak mowia na cyganow zlodzieje to ze wyszla i nic nie dostala to troche dziwne wiec mowie a otworze portfel bo czarodziejka byla i okazalo sie po otworzeniu ze nie mam kasy a dokladnie 780 to co odlozylam na czynsz. Na zapleczu okna mialam pozamykane i nawet sprawdzalam. Drzwi zadnych tam nie mam!!!zanim wybieglam na ulice cyganki nie bylo.Dzisiaj ide na policje zlozyc zeznania bo sie nie boje i nie dam sobie pamietaj jak raz sobie darujesz to sumienia nie oczyscisz rozmawialaM PRZEZ TEL DZIS I ZOBACZYLAM FORA INTERNETOWE ILE POSZKODOWANYCH I NIE POZWOLE . KOMISARZ POWIEDZIAL ZEBYM PRZYSZLA BO TO JEST WAZNE IM WIECEJ POSZKODOWANYCH SWIADKOW TYM LEPIEJ WTEDY SPRAWA SADOWA RYSOPIS OSZUSTA I GITARA OJ UWAZAJCIE JAK JESTES NA ULICY I CIE ZACZEPIA CYGANKA TO DOSLOWNIE SPIERDALAJ I TO W PODSKOKACH BO CIE ZACHIPNOTYZUJE A JAK WCHODZI CI DO FIRMY TO KONSEKWENTNIE DZWON NA POLICJE A JESLI CYGANKI TO NIE SPLOSZY WYBIEGNIJ NA ULICE I WOLAJ POMOCY HAŁAS SPOWOUJE ZE SIE WYSTRASZY NIE SCIEMNIAM MAM 25 LAT MARTA

Gość tralala to jaaaaaa
Wpadnij jeszcze kiedys i opowiedz jak sie zakonczylo wszystko. Czy ja dowali, czy oplaca sie zwracac do policji w takiej sprawie?

Gość masakra, serio
:O nie rozumiem czemu nie wyrzucą tych brudasów z Polski:O

Gość okrasa
wlasnie mowia na ddtvn o deportacji romów z francji.... moja kumplela zakochala sie kiedys w cyganie... brudasy, kryminalisci, syf, oszusci, zlodzieje, SYFFFFFFF

Gość dgs
masz polskie litery w londynie?

Gość rrezrzre
tak ze Francja miala racje ich wypierdolic,nie rozumiem czego sie jeszcze tych Francozow czepiaja

jak bylam mloda i bardzo naiwna to tez mnie cyganka tak wydymala.. zamotala, ze jej odalam ten papierowy pieniadz i mi go zabrala a ja sie dopiero po czasie zorientowalam! ja sie zastanawiam jak to jest .. ja bym w zyciu nikomu nie dala pieniadza do reki! a jej dalam bez wahania.. moze jakas hipnoza to jest? ale to bylo dawno temu.. a wtedy mi powiedziala ze facet z ktorym jestem nie jest tym jedynym (i nie byl) i ze ja wyjade mieszkac za granice (a wtedy to mi nawet przez mysl nie przeszlo.. ) a wyjechalam i mieszkam za granica :)

Gość butelka z benzyna
do >> najlepsze przekrety cyganie>>> ja za kradziesz mnie z dzieckiem poprostu podpaliłabym im dom za to, poprostu butelka z benzyna w nocy przez okna, niech sie nazra co ugotowali.... W NI takiego czegos nie zrobia, bo wiedza, ze miejscowi by ich w nocy podpalili i w tej sprawie ich popieram. Spaliłabym wszystko za krzywde mojego dziecka.

Gość tez widzialam cyganow w..
..w Londynie, kreca sie po rozncyh dzielnicach, rowniez tych excluzywnych, jak High Street Kensington, uwazajcie na nich, bo niektorzy z nich sie kamufluja i zakladaja lepsze ciuchy. Potrafia stac na przystanku godzine i nie wsiasc do zadnego autobusu tylko czekaja na 'okazje', bo jak wiadomo, okazja czyni zlodzieja. Albo podchodza od tylu za osoba ktora bierze pieniadze z bankomatu i czekaja by wyrwac karte albo pieniadze, wiec miejcie oczy dookola glowy.

Przedwczoraj mojej znajomej, ktora pracuje w polskim sklepie cyganki ukradly laptopa. Przyszly dwie do jej sklepu, zamotaly. Miala laptopa na polce sklepowej (chyba robila jakies przekazy, transfery pieniezne). Jedna cyganka ja tak zamotala pytajac o jakies towary, a druga zabrala laptopa. :o Niestety, nie udalo sie ich nawet zlapac ani nic.

Gość MałySklepik
Mój tata prowadzi sklep. I przychodzą cyganie, robią sztuczny tłum i nawybierają produktów,klada na ladę, a potem chca płacić banknotami 200zł a te banknoty jakies takie dziwne, sliskie, pewnie podarabiane. Albo chcą go zrobić w chooja tak jak jak w tych poprzednich opowiesciach. Tata jest jednak madrym człowiekiem i jeszcze sie nie dał objebac ;/

Gość ona_i_ona_i_on
witam. nie wiem czy jeszcze ktos tu zaglada ale i tak napisze. mieszkamy w londynie. ostanio wynajelismy mieszkanie. byla to sytuacja kryzysowa wiec nie patrzylismy gdzie za ile i od kogo. to zwykle mieszkanie ale od razu zastrzezono ze benefitow nie i cuncil tax wliczony. gdy po kilku tygodniach powiedzielismy ze zaplacimy tydzien pozniej zaczeli nas straszyc. pozniej poszlismy do cuncilu bo okazalo sie ze na to mieszkanie pani Kowalska bierze benefity. po kilku dniach ww. pani wrocila z Pl aby wprowadzic sie do domu jakby nigdy nic. niestety bylismy w domu i jej sie to nie udalo. teraz prowadzimy bitwe z agencja 1 click property. Pan Trojanek ktory nam wynajal mieszkanie zniknal.... uwazajcie. bo wiem ze nie tylko my mamy takie problemy. ludzie placa za czynsz, a oni biora benefity. my sie postawilismy i teraz agencja chce wszystko wyciszyc.... a pani Kowalska ma oddac to co pobrala. jesli znacie podobne nazwiska włacznie z nazwiskiem Kowal i znacie agencje to uwazajcie. walczcie jak my albo uciekajcie jak poprzedni nasi lokatorzy...... pozdrawiam.

Gość londynis
He he a wy z kosmosu że Cygankom ufacie ? A określenie "cyganić " to się z powietrza wzięło ? Ej panie drogie wy duże dziewczynki a głupie .