Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

naiwna do potęgi...

Nieśmiały ?Akurat !Wreszcie koniec złudzeń!

Polecane posty

Interesowałam się "nieśmiałym" facetem prawie ponad rok.Nawet pisałan w tej sprawie tutaj na forum.Okazało się,że nie ma nieśmiałych facetów,jeżeli zależy im na kobiecie.wszyscy mówili ,że on taki nieśmiały.Już miałam wyjść z inicjatywą(mamy wspólnych znajomych),ale dzisiaj się dowiedziałam,że zaprosił na wesele jako osobę towarzyszącą jakąs dziewczynę.Nie wierzę,że facet nic nie uwierzę!

Gość ojjjj miiimiii.
no to musial byc niezle niesmialy.... ehhh mam zlamane serce kochana, chyba nie wytrzrymam rozlaki z moim juz bylym... :/

pewnie nie był specjalnie nieśmiały... a znajomi jak to znajomi pewnie przypięli taką łatkę bo nie był np.; super rozrywkowy a dodatkowo tobą nie był zainteresowany jak by był naprawdę nieśmiały to by nie znalazł dziewczyny na wesele

Naiwna inne naiwne kobiety.jak się facetowi jakaś laska naprawdę podoba to zrobi wszystko żeby spróbować ją poderwać i nie oszukujcie się że on jest nieśmiały i was nie podrywa.po prostu nie jest zainteresowany.

Gość dokładnieeee
jak facetowi zależy to niebo i ziemie przewróci żeby być z NIĄ gdy wie że ma szanse....