Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natali*

Czy ładniejsi mają lepiej

Polecane posty

Gość natali*

Gość natali*
tak? pod jakim względem lepiej

Gość natali*
dlaczego z góry zakładasz że muszę schudnąć i zadbać o siebie

nie masz na pewno wiecej niz 15 lat, powiem wiecej- nie masz chłopaka i wydaje ci sie ze jesteś brzydka a wszystkie kolezanki sa ładne i mają chlopaków. bedziesz starsza to zrozumiesz ze wyglad nie ma zbyt wiele do rzeczy ;)

Np. ludzie są dla nich milsi, nastawieni są bardziej przyjaźnie. Po za tym chyba oczywiste jest, że mają większe powodzenie, niż ludzie mniej ładni ;) Są zazwyczaj też popularni i ogólnie ludzie ich lubią. Ale oczywiście są też wady : np. mnóstwo zazdrosnych dziewczyn(w przypadku kobiety), które tylko czekają, by podłożyć świnię i są zazdrosne o wszystko ;) Często też potrafią rozpuszczać niemiłe plotki o ładniejszej koleżance ;)

Gość
nie oszukujmy się ... maja lepiej ...

Gość oczywiście ze tak 345
Pierwsze co widzimy to powłoka zewnętrzna. Spójrz jak reagujesz np na dzieci, tym słodziakom wiele uchodzi, małe paszkwilki muszą sie więcej starac. To nie wynika ze złej woli ludzi. Który kwiatek zwróci Twoją uwagę - piekna róza, czy brzydka? Który samochód itd. Oczywiście przy bliższym poznaniu czar moze prysnać..... .

Gość piczka samuela na ł
No pewnie, że mają lepiej ;) Nikt nie lub patrzeć na otyłych, brzydkich ludzi. Każdy chciałby się otaczać ładnymi tudzież przystojnymi, dobrze prezentującymi się osobami, et cetera ;) Aczkolwiek ja jestem zdania, że nie ma brzydkich ludzi, szczególnie tyczy się to dziewczyn. ;) Tylko mówiąc nie ma, nie mam na myśli, że wszyscy mi się podobają.. tylko to, że każdy może być ładny, bo ładny to pojęcie względne, nie ? :)

Gość uroda pomaga w zyciu
ale bardziej spryt i umiejetnośc znalezienai sie w kazdej sytuacji sama uroda nie da wiele jak jestes gamoniem co ucieka przed problemami i użala sie nad sobą najbradziej urodziwy człowiek traci na swym uroku gdy udowodni mu sie głupote

Gość
adwokat - jestem jestem :*

Gość natali*
no właśnie czar może prysnąć... więc nie do końca mają lepiej

Gość weqew
nie maja, ja mam przeeeesrane :D wszystkie patrza zawistnym wzrokiem i by mnie w łyżce wody utopiły ale ja oczywiscie im nie zrobie tej przyjemnosci i nie znikne

Gość
ale dlaczego zaraz zakładamy ze czar ma prysnąc ?? ze uroda cos wyklucza ??? jak mnie irytuje takie rozumowanie :/

Gość
a coś strasznego uczynił ??

Gość piczka samuela na ł
właściwie to najważniejsze jest to, żebyś sama uwierzyła, żeś ładna. Bo to jest tak, że ludzie wyczuwają słabości innych i to wykorzystują [czyt. dokuczają ] w rezultacie nie możesz znaleźć sobie chłopa, znajomych, nikt nie zaprasza Cię na imprezy i nikt nie chce wstawić sobie z Tobą zdjęcia na nk. taak.

Gość natali*
czar może prysnąć, jeżeli charakter paskudny

Gość Twój temat nie jest normalny
jak laska jest brzydka to co jej pomoże wmawianie sobie że jest ładna:O

Zazrtowalem co zrobie w walentynki i dowalilem psychicznym prawiczkom. Mam swoja jedna jedyna,a jak czytam tych psychicznych debili to zbiera mi sie na sra..:O

Gość piczka samuela na ł
Nie chodzi żeby wmawiać sobie, tylko uwierzyć . Wiem, że większość uważa, że to przecież tylko synonimy i to znaczy to samo... heh. Oświecając Was i hm..autorkę powiem tylko, że nie trzeba się urodzić ładnym, żeby być tak postrzeganym. Taak. Powtarzam nie ma ludzi aż tak brzydkich, żeby nie można było nic z tym zrobić. Chyba, że ma się zespół porażanie czegoś tam i ma się niestandardową twarz (rozumianą w każdym kontekście i każdym elemencie) To jest tak jak z ludźmi elokwentnymi, którzy sprzedadzą gówno, bo tak je zaprezentowali, że każdy to kupi.