Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erq

trądzik..wasze doświadczenia i porady !!

Polecane posty

Gość erq

siema..mam 16 lat..i od jakichś 3-4 lat mam trądzik..bywa różnie raz mam wiele pryszczy..czasami takie nieładne że aż mi jest wstyd ale czasami też nie mam ich wcale..niewiem czy to zależy od pory roku..naczytałem sie już o tym troche i wiem że ostre potrawy..czekolada itp. powodują negatywne skutki w postaci wychodzenia pryszczy.Sam żeby się ich pozbyć stosuje od dłuższego czasu tonik firmy BENZACNE ..mydło siarkowe..oraz od niedawna 30-dniową kuracje ..która polega na tym żeby co dzień brać TYLKO 1 tabletke..tabletek jest 30 więc dlatego jest to kuracja miesięczna..jest to lek firmy VISAXINUM..niewiem może jakaś wizyta u dermatologa..albo kosmetyczka ..teraz jeszcze usłyszałem o książce ..pokonaj pryszcze w 5 dni..można ją zamówić przez neta za 39 zł..są też opine ludzi którzy piszą że ta książka bardzo im pomogła i ze teraz problem z trądzikiem mają już za sobą..dodam jeszcze że gdy wchodze do ciepłego np. do domu ..to pojawiają mi się czerwone,swędzące plamy głównie na czole..to samo zdarza mi się gdy się czymś zdenerwuje..ale nie zawsze..czy to moze być znak że powinnienem odstawić np. tonik który stosuje na trądzik..czy też mydło siarkowe..prosze o jakąs rade..pomoc oraz o swoje własne życiowe doświadczenia ..thx ;)) !!!

Gość erq
pisać coś..pls

Gość kasiek94
tabletki anty ci pomoze zlikwidowac syfy!!!!!! ja biore syndi 35 i biore juz 10 miechy jestem bardzo zadowlona i swietnie sie czuje a masci kremy i tabsy wogule niepomomaga!!!

Gość kasiek94
hahaha soryy myslalam ze jestes baba!!!!!!!