Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porozmawiajmy dobrze

Czy myślicie że jestem sama bo odeszłam z Kościoła?

Polecane posty

mam 28 lat i od lat jestem sama :-( Własni9e sobie uświadomiłam, ze przyczyną tego może być to, ze od kilku lat nie chodzę do kościoła, odwróciłam się od niego i od księży (za dużo złych rzeczy się wokół tego dzieje i ja się nie umiem przełamać)... coś czuję, że Bóg za karę odebrał mi moje marzenia, marzenie o własnej rodzinie :-( co wy o tym myslicie?

to się mylisz :-O

Gość ftyt
idź na terapię... Skoro masz takie pomysły na wytłumaczenie Twej sytuacji, to znaczy, ze powinnas porozmawiac o sobie z fachowcem. Nie mówie tu o zaburzeniu czy chorobie psychicznej, tylko o problemach wewnętrznych.

Gość
hehehe dawno nie slyszałam nic głupszego hehe tzn nie czytałam :P

Gość ejbisi
Wg. twojego rozumowania to wszyscy ludzie innego wyznania niż rzymskokatolickie powinni być nieszczęśliwi.

Tak jest chyba najłatwiej - zrzucić odpowiedzialność za to co się dzieje, na innych. Np. na Boga. Dopóki nie weźmiesz odpowiedzialności za swoje życie w 100% to zawsze znajdziesz winnego, choćby za pryszcz na twarzy, albo nieudany obiad. To Twoje życie i tylko od Ciebie zależy, czy spełnia sie Twoje marzenia, czy nie. Ja nie chodzę do K-ła od kilku lat i na brak szczęścia i Bożego wsparcia nie mogę narzekać. Przeciwnie. Mam tego coraz więcej.

Gość leć na parafię
fakt,bozia cie pokarała za głupotę,ale możesz to szybko naprawić,leć na najbliższą parafię,tam już czeka dyżurny zbok i zbada ci swoim swiętym organem głębokość twej wiary ,szczególnie w kroku i dalej cię już poprowadzi w zgodzie z tymi pięknymi zasadami,hahahah

Gość
adwokat zapodaj link bo zaginęłam juz w tym ... :/

Gość osobarefleksyjnaraczej
No ja myślę , ze może to być powód, ale też moga być inne powody np. jesteś mało atrakcyjna, biedna, nie rokujesz finansowo. Wiele jest możliwości. A do Kościoła to swoją drogą powinnaś chodzić.

Gość
ojjj tam nie moge odszuać :/ zostaje heh

Gość llellumpollellum
do osobarefleksyjnaraczej - a niby dlaczego powinna?

Gość to ja dyskryminuję.....
Idąc takim tokiem myslenia kazdy ateista byłby nieszczęśliwym singlem... to na pewno prowokacja

a ja myslę że autorka to zagubiona owieczka w stadzie baranów :P