Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blagam o pomoccccccccccccccccc

POGRYZIENIE,Błagam o pomoc

Polecane posty

Przed chwila moje psa kundelka pogryzl pitt bull,ktory byl na smyczy ale bez kaganca, nie zdolal jej syn utrzymac psa.kobieta mowi ze wie ze musi byc kaganiec i poniesie wszystkie koszta,ale nie wiem czy moj pies ma noge,byl caly zakrwawiony..czy jeste jakies prawo,cos zeby tej kobiecie powiedziec??co bedzie jak pogryzie dziecko.co robic??

Po pierwsze, to leć z psem do weterynarza (jak to nie wiesz, czy ma nogę? Oo). A po drugie na niebezpiecznego psa trzeba mieć pozwolenie, dowiedz się, czy ma.

Oczywiście , że prawo te sprawy reguluje. Agresywny pies jest traktowany na równi z niebezpiecznym narzędziem np. nożem. Pogryzienie przez psa jest więc tak jak dźgnięciem nożem

to nie stalo sie przy mnie tylko przy mojej mamie,pies jest juz u weterynarza,a moja mama nie pozwolila zadzwonic na policje bo wlasiciel tego psa to jej znajoma,ale ja nie odpuszcze,bo jak pogryzie dziecko???Jutro wlasciciel ma przyjsc na rozmowe,co mam jej powiedziec??

Gość kawa latte*
Idź z psem do weterynarza. Masz adres tej kobiety? Jak poniesiesz jakieś koszty na leczenia psa, zanieś jej rachunek i niech zwraca koszty, a jak nie to powiedz, ze zawiadomisz odpowiednie organy ścigania ;) Moi sąsiedzi mieli podobny problem. Psa pogryzł pitt bull z osiedla, koszty leczenia pokryła włascicielka "zabójcy".Ale niestety nic ją to nie nauczyło, dalej agresywny pies chodzi bez kagańca :O

Gość kawa latte*
Co masz jej powiedzieć? No cóż - jak jest inteligentna to sama zrozumie swój błąd, a jak głupia jak but to, to co jej powiesz jednym uchem wpusci a drugim wypusci... ludzie bywają niereformowalni. Ja bym nie patrzyła, ze to znajomam mamy...znajoma, znajomą ale pies jest Twój i jest ważniejszy od obcej Ci baby.

Gość ejbisi
Nie rozumiem co za idioci kupują sobie te pitbulle. Nie dość że obrzydliwe to jeszcze jakieś psychiczne i agresywne.

mama wlasnie wrocila od weterynarza ... nie chce abym przy rozmowie z wlascicielem psa się wtrącała ... ale to przeciez własnie jest obca baba..wkuwrila mnie strasznie,bo ta baba zaplaci tylko za weterynarza ktory wzial 20 zl i nic wiecej,a co z moim psem a co z innymi,jej jebiety synasle gwoniarz ktory nie umi psa utrzymac a ma agresywnego