Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Liles

Samotna 17-latka z kompleksami

Polecane posty

Gość kapelanaa
"nie bede sie ustosunkowała" nie używaj zwrotów jesli nie umiesz ich poprawnie zastosować:O a wszczynac to ty mozesz bójki,a nie konwersacje,do konwersacji moze dojsć ,a madry czlowiek lubi dyskutowac i przede wszystkim potrafi to robić:] a twoja filozofia życiowa mnie naprawde mało interesuje bardziej ważne jest dla mnie to jak praktykujesz to w życiu,a nie mądrzysz się na ten temat.Twoje plany? dziewczyno ,nawet o nie nie spytałam,mam je generalnie w nosie,sama mam swoje plany ,ktre juz realizuje i jestem z siebie dumna ,o ktorych ty tez się nie dowiesz,nawet gdybys nie wiem jak się starała:O i ??

Gość kapelanaa
facet który rozumie- jeśli to bylo do mnie:) to własnie przedstawiłam swoje argumenty dla dobra kultury :D przepraszam,ale nosi mnie jak ktoś chce udać takiego mądrego,a zakłada tematy jakby skończył 12lat ..:O no ludzie.. to w koncu czuje,ze jest samotna poprzez swoje kompleksy(tak wnioskuje z tematu" czy po prostu jest za "mądra" na tych popaprańców? :O

I? I nic droga autorko. Mam wrażenie, że wprost uwielbiasz czepiać się pewnych rzeczy, aby tylko komuś "dokopać", a nie potrafisz odpowiedzieć na główny temat, jeśli nie interesuje Cię to aby w jaki sposób mi pomóc nikt Ci nie każe, i nikt nie każe Ci naskakiwać na mnie, aby się dobrze "pobawić". Nie mam nic więcej do powiedzenia i na pozostałe Twoje komentarze też nie będę odpwoieadać, bo to bez sensu, skoro Ty nawet nie starasz się zrozumieć nikogo poza samą sobą.

Ja grzecznie przedstawiłam swoje zdanie, którego koleżanaka nie chce zaakceptować i jej prawo, ale nie pozwolę siebie obrażać, bo znam swoją wartość.

Gość kapelanaa
wiesz co.. niby powinnam cię zrozumieć ,bo w koncu jestesmy w podobnym wieku i sama nie mam chłopaka (z własnego wyboru) ,ale nie wiem czemu..irytują mnie takie osoby jak ty.. starasz się pisać tak,aby inni odebrali cie jako doroslą i dojrzałą dziewczyne...zeby tylko nie pogonili cie z tego forum i nie napisali " idz sie uczyc,albo idz spac" .. umiesz byc w ogole sobą? nie wierze,ze tak na co dzien się wypowiadasz i rozmawiasz z rówieśnikami,po prostu nie wierze:O szczerze,to ja bym takiej osoby nie mogła znieść. Wyluzuj troche i nie zachowuj sie jak HOT 17-stka w dodatku z depresją.. masz kompleksy? to chyba doskonae zdajesz sobie sprawe co ci w swoim wyglądzie nie pasuje,nikt za ciebie nie schudnie i nie kupi ci ubrań.. chłopaka tez ci nikt nie dobierze,skoro jestes taka wybredna .. poza tym nie oszukuj sie :O wygląd jest z początku ważny,nawet bardzo ważny.. nei wiem,czy chcialabys byc z otyłym chłopakiem,który np. ma sam z siebie żółte zęby ,bo ma takie już szkliwo.. i co? polecisz na takiego? bądz sama ze sobą szczera..

Gość kapelanaa
ale ja cie wcale nie obrażam:O nie dasz sobie powiedziec,bo jestes zarozumiala i arogancka w koncu znasz "swoja wartość" :O i sobie mozesz nie pozwalać ,ale nie unikniesz przykrych komentarzy w życiu też cie to nie ominie :O

Gość facet kóry rozumie
heh wolał bym żeby nie szukała sobie żadnego faceta, po co? przecież można żyć bez tego:P ale nas też nie interesują niczyje plany na życie i czy je realizuje czy nie, nie ma się czym chwalić, skoro mas zkompleksy musisz uwierzyc w siebie:P nie jest napewno tak źle, ale chłopaka sobie nie szukaj!! xD

Gość kapelanaa
malenkaolenka -> :) czasami trzeba "wszcząć" konflikt:D ale tak serio to irytują mnie zdesperowane 17-stki,które chyba naprawde nie mają innych problemów:O ... no sama powiedz? chyba są gorsze rzeczy w życiu czyż nie?:D

Gość facet kóry rozumie
żeby rozumieć życie dokłądnie trzeba je dobrze przeżyć, a to nie chodzi o to czy ma sie dużo praktyki tylko czy się jest dobrze wychowanym i kulturalnym człowiekiem, tacy ludzie potrafią wokół siebie tworzyć aurę która zmusza innych do zachowywania się inaczej niż zwykle w swoim życiu:) można być orginalnym ale na swój sposób

kapelanaa, masz trochę racji ale wiesz dla każdego co innego jest ważne. Ja tam wyraziłam swoją opinię i staram sie nie wnikać. 4 kg nadwagi to nie jest dużo i przecież nie powiesz,że nie znajdzie se fajnego faceta bo tego nie wiesz :) a to,że samo jej sie nie schudnie - z tym sie zgodzę, bo żeby schudnąć to 3ba przejść na dietę albo ćwiczyć,a najlepiej jedno i drugie,ale nie widziałam nigdzie żeby pisała,że chce schudnąć Spokojnie dziewczyny :)

Gość kapelanaa
facet który rozumie- a czy wg Ciebie człowiek wychowany i kulturalny= osoba,która jest nieszczera i nie ma swojego zdania tylko przytakuje na wszystko co inni powiedzą? wg mnie to jest zakłamanie.. jeśli mnie cos denerwuje i owszem wcale nie musze sie udzielać,ale chce to wyrażam swoje zdanie ...i zawsze staram się to robić kulturalnie,przecież nie wyzywam nikogo ,ani nie używam jakis niewłaśniwych sformułowan..po prostu pisze jasno i wyraźnie,aby osoba zobaczyła z czym tak naprawde się nie zgadzam i co potępiam.. a potępiam głównie ludzką głupote... :O

Gość kapelanaa
malenkaolenka-> :)) tak,może i nie pisała nigdzie,ze chce schudnąć,ale wyraźnie można odczytać z jej wypowiedzi,ze jej waga nie jest wymarzona i zbyt dumna to ona z niej nie jest.. w koncu gdyby jej to było obojętne to w ogole by o tym nie pisała,a ze umieściła w nawiasie 4kg to chciala nam dac do zrozumienia,ze to jest tylko "4kg" nadwagi,a tak naprawde w jej wieku nie powinno sie miec zadnej nadwagi .. i niech ona po prostu nie probuje sie dowartosciowac,ze to tylko 4kg .. bo to jest az 4kg..

Gość facet kóry rozumie
Zakłamanie nie jest kulturalne, to jest coś co nie wiąże się ze sobą ale skoro ta dziewczyna tu napisała to potrzebuje raczej jakiegoś wsparcie, rozumiem że komuś może to działać na nerwy. Więc moze tak wrócimy do rozmowy i dowiemy się czy jej jakoś się udało pomuc i czy wie jaką decyzje ma podjąć

czy ja wiem? różne są sytuacje. Ja miałam np nadwagę bo od małego brałam leki na astmę a wtedy były one ze sterydami, ale odkąd je odstawiłam waga spada. Mam też znajomą która ma nadwagę ze 20 kg bo ma chorą tarczyce i mimo,że ciągle jest na diecie nie może schudnąć więcej niż 5kg i utrzymać tej wagi. Jednak przyznam Ci racje,że autorka postu te 4kg traktuje jako coś złego i najlepiej byłoby się ich pozbyć i mieć problem z głowy.

Gość facet kóry rozumie
zresztą liczy się nie liczą, Kobieta może ważyć 70kg a będzie uważana za boginię seksapilu, trzeba wierzyć w siebie

Gość kapelanaa
facet który rozumie-> hehe:)) uwierz mi,ze ona sobie poradzi.. po prostu mamy ferie,ludziom się nudzi i taka jest prawda..nie ma sprawdzianów to są nowe problemy.. ja nie moge spac to sobie weszłam na kafeterie:D od razu ciśnienie mi poszło w góre po przeczytaniu tego tematu .. a powiedz mi,czemu tak starasz sie pomóc? ile masz lat? bo to jest aż dziwne,ze facet wypowiada się na taki temat i jeszcze załozony przez 17-latke.. to tak z ciekawosci pytam;) Autorka się chyba zmyła bo uraziłam jej dume.. przepraszam

Gość facet kóry rozumie
malenkaolenka - haha xD też brałem te leki też miałem nadwage byłem małą kulką xD przepraszam ale musze to powiedzieć, zacznij szanować siebie, wiem jak się czujesz, ja już schudłem mam niedowage teraz xD musisz uwierzyc w siebie, kiedyś brałaś leki teraz nie bierzesz, ja nie ćwicze na wf a schudłem!!! wogóle się nie ruszam!!! a schudłem no może robie pompki ale to nie aż tak dużo żebym przez to schudł

facet kóry rozumie , z Tobą też się zgodzę, a więc moja rada dla Liles - albo pogódź się z kilogramami i zaakceptuj to jaka jesteś i bądź z tym szczęśliwa, albo bierz sie do roboty,poćwicz -po 2 tyg będzie już widać efekt jak poświęcisz po 30 min dziennie lub co 2 dni na ćwiczenia. W każdym razie, POWODZENIA !

Gość facet kóry rozumie
mam 20 lat, siedzę na kompie to sobie gram to sobie odpowiadam na posty

facet kóry rozumie - ale ja nie mam nadwagi :) Tylko po prostu zostało mi poczucie ze jestem gruba, to chyba coś w psychice siedzi i tyle

Gość facet kóry rozumie
Panie niech mi wybaczą że taki niedojrzały rozmawia:)

Gość kapelanaa
acha:)) to graj sobie:D ja lece cos pooglądać ... chyba cierpie na bezsenność:O:O

Gość kapelanaa
niedojrzały?:D dzięki,ja mam 18lat .. :D Dobranoc wszystkim :) :*

Gość facet kóry rozumie
Pisanie nie przeszkadza w graniu:) mam blisko z laptopa do fortepianu::P zrymowoało się

Gość facet kóry rozumie
Przepraszą Panią za nietaktowność. Życzę pięknych snów:) idę dalej grać:) queen the show must go on