Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiulka_myszka

Czy nieogolone okolice intymne u kobiety to wstyd ?

Polecane posty

Gość A baby to
Natura

A własnie że nie :) jest gładka jak lustro :) Pytam tak po prostu bo sa kobiety które posiadaja "futerko" i może ciekawi ich opinia innych :)

Gość Anzlem Jaroszy
Ja się tego nie wstydzę. A ty powinnaś.

Gość
a to są jeszcze takie kobiety ????????????????????????????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dzizys :/

Gość są są

Gość
nie mogłabym :/ hehe

Anzlem Jaroszy - czego ja mam sie niby wstydzic ? weź sie puknij w czoło :) ale ze mnie sucz - są i to pewnie jeszcze całkiem sporo :) no cóż rzecz gustu i tego jak komu wygodnie :)

No dokładnie ;/ Mam znajomą która ma "busz" :) i facet odmówił zrobienia jej minety bo powiedział że zanim dokopie sie do ci*ki to ruski rok minie :)

Gość piczka samuela na ł
właściwie to mam 3 dniowy zarost :P Nikt mi tam nie zagląda to rzadziej depiluję te okolice :P

Gość Anzlem Jaroszy
Jest dziwycha i facet i sie maja kochać i ona zdejmuje majtki i ma włosy. I co? Od razu się odechciewa. Jak se siedzisz w bloku na trzecim pietrze i tylko chodzisz po bułki i do biblioteki po harlequiny, to nie musisz golić.

Gość
heh ja to robię dla własnego komfortu a nie czy ktoś tam zagląda czy nie:/ matko to kwestia higieny !!!! ale jak golisz ??? wosk raz na miesiąc załatwia sprawe hehe

Gość A baby to
Poyebane baby

Gość Anzlem Jaroszy
nie higieny, tylko żeby nie odpychać ewentualnych samców od siebie. Lepiej się ogól - będziesz mniej kontrowersyjna...

Dokładnie komfort i higienia to podstawa :):) A powiem Ci że ja goler maszynka zwykła jednorazówka a potem samruje ja melonowym kremem po depilacji z Soraji :)

Gość thats_obvious
wstyd, nie wstyd dopoki nikt cie nie oglada to laz se nieogolona ale krzak miedzy nogami to skuteczny ostudzacz, jak juz cos ten teges :)

Gość Anzlem Jaroszy
no mowie o tym...

Gość piczka samuela na ł
ale ze mnie sucz, te włosy rosną tam nie dlatego, żeby Cię wkurzały. Spełniają role, hmm.. jakby nie było ochronną. I higiena raczej jest możliwa z owym owłosieniem. Nie raz słyszałam od koleżanek, że ginekolodzy opieprzali za golenie miejsc intymnych. Ja używam kremu do depilacji. Wosku użyłam raz i dziękuje.

jeśli nie masz faceta i nie golisz okolic intymnych to nie przeszkadza Ci to ? przeciez nawet jak okres masz to tak krew i wszystko łeee ;/ no nie mogeee...

Gość Anzlem Jaroszy
ta, jasne - każdy grzyb przyjacielem ginekologa bo zapewnia realne przychody. Tak jak żaden naprawiacz pralek nigdy nie zareklamuje Calgonu

Gość takie cudo
higieniczny to jest zarost NIEUKI !!! a jego brak jest NIEHIGIENICZNY!!! co za trąby jerychońskie!!!! hahaha :))) co kto lubi, ja lubię zarościk i mówię stanowcze NIE depilacjom w coraz to dziwaczniejszych miejscach!

Gość
przy pierwszym wosku sie popłakałam kosmetyczka trzymała mnie za reke hehhee ale teraz ludzie boli tylko pierwszy no moze 3 pierwsze razy :/

Gość takie cudo
haha tiaaa ze średniowiecza.... mam ponad pół wieku MŁOTKU! haha :) do książek a nie ... polsat cafe :-P

gołe pipy haha, was sie chwytac beda te wszystkie syfy i infekcje. Pipka sama w sobie nie jest niczym pięknym, po co to dodatkowo jeszcze podkreslac? Przecez to narzad rozrodczy ..