Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaabbbbbbbbbbbbbbvccccc

czemu tak jest?pomóżcieee

Polecane posty

Gość aaaaaabbbbbbbbbbbbbbvccccc

mój chłopak ignoruje mnie ostatnio , rzadko się odzywa , nigdy nie ma czasu rozmawiać... jak do niego dzwonie to się rozłącza . nawet jak się spotykamy to nie chce ze mna rozmawiać bo ,, zmęczył się seksem" , ,, bo chce oglądnać film".. trwa to od pewnego czasu... może on już mnie nie kocha? chciałam z nim rozmawiać dlaczego tak jest itd ,ale rozmowy nie przynoszą skutku :( pytalam czy chce się rozstac to powiedział ,że nie... juz nie wiem co dalej z nami bedzie...

Gość dawno nie jadłam kukurydzy
może coś go gnębi?

Gość tricoloor
zycie... przed seksem to facet lata za kobieta i traci energie i sile na zdobycie, a jak juz przeleci pare razy to role sie odwracaja i teraz to kobieta sie musi meczyc i starac. z natura nikt nie wygra

Gość gadułłłłłłłłłłaaaa
wiesz miałam podobny problem z moim chłopakiem. Też nie odzywał się do mnie, wolał robić milion innych rzeczy byleby nie były związane ze mną. Czułam się potrzebna tylko dla sexu. Ale całe szczęście mu minęło, nie wiem może faceci tak mają. Byliśmy wtedy ze sobą 2.5 roku myślałam że może to przyzwyczajenie. Też tak jak ty pytałam czy nie chce ze mną być czy już mnie nie kocha. Zawsze odpowiadał że chce ze mną być i że kocha. Przeczekałam to i teraz jest świetnie:) Może musisz przeczekać? A ile już jesteście razem?