Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minnniee

Zacznę biegać, skakać, ćwiczyć. Potrzebuję tylko.. was.

Polecane posty

Gość minnniee

Hej hej! Opiszę swój problem krótko. Mam niespełna 18 lat, przytyło mi się w ciągu ostatnich dwóch lat odrobinę i źle się z tym czuję. Nie jestem otyła, przy wzroście 167cm. ważę 62-63 kg. Największa zmora? Boczunie i łydunie. :] I nie chcę przechodzić na jakieś dietki dla każdej kobietki. Chcę zacząć biegaaać - znowu. I wyzwolić się od nałogu - wieczny głód. Chcę po prostu jeść normalnie, nie objadając się na noc i nie przesadzając ze słodyczami. A więc... Dzisiaj miałam już 4 dzień 6weidera i jak tylko stopnieje śnieg zaczynam biegać. No i chciałam sobie jutro takie małe oczyszczanko organizmu zrobić. Rozumiecie, rano - jogurt naturalny, po południu soczek z marchwi świeżo wyciskany. A od poniedziałku regularnie? Co Wy na to? Może ktoś chce się przyłączyć? Razem łatwiej!

Gość klik klik klik klik
ja przyłączać sie nie będę bo nie mam z czego stracić ale polecam na brzuch i boczki hula-hop działa rewelacyjnie także zbilansowana dieta i czesterze posiłki ale mniejsze porcje do tego możesz zaopatrzyć się w l-karnitynę jeśli oczywiście będziesz ćwiczyć regularnie :) życzę powodzenia i wytrwałości :)

O właśnie, hula hop. Pewnie leży gdzieś na strychu.. Zapomniany. Spróbuję. ;) Dzięki.