Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kinga1111

Escapelle pomocy

Polecane posty

Witam Was. Nie mam się kogo poradzić więc piszę tutaj. Razem z moim chłopakiem uprawialismy sex niestety pekła gumka. Przestem wypiliśmy sporo. Po około 16 godzinach zazyła escapelle. Poczułam się zmęczona poszłam spać, jedyne objawy jakie występwały to goraczka ( tzn tak mi się wydaje bo moje ciało było strasznie ciepłe) to był jakiś 16 dzień cyklu. Co myślicie o tym. Powinna zadziałać. Strasznie się cyram. Wogle zażyłabym ja wcześniej ale nigdzie nie chcieli mi jej przepisać. Ginekolodzy wszyscy pozamykani. Dopiero w szpitalu dostałam

Ostatni cykl trwał 28. Ale zwykle mam okres od 25 do 25. nie wiem jakoś dziwnie się to układa. Czyli zwykle mam 31

ja martw sie szybko wzielas wiec zadziala. ja dostalam dopiero 14 dni po wzieciu tabletki wiec stresa tez mialam,wszystko zalezy od organizmu . escapelle to duza dawka hormonow wiec nie dziw sie ze okres moze Ci sie przesunac-bedzie wczesniej albo pozniej niz przewidywalny;)

Mam nadzieję że się uda. Tak czytam te fora wszystkie i poprostu strach się bać. Kiedyś brałam jeszcze taką tabletkę ale to była postinor. Wtedy nie miałam żadnych skutków ubocznych, zadnych plamień nic. Czy po tym całym escapelle powinnam dostać plamień? jeśli tak to ile dni po wzięciu tabletki?

Gość Michał Zaradny
Witam Tabletka zażyta w pierwszej dobie po stosunku ma naprawdę wysoką skuteczność, nie powinnaś więc się martwić. Co do nabycia tabletki, to najbezpieczniej jest wyszukać lekarza i aptekę pod adresem http://wpadka.pl/znajdz-lekarza. Dostępna jest tu lista lekarzy i aptek, gdzie antykoncepcja awaryjna jest dostępna. Pozdrawiam --- eRzecznik serwisu www.wpadka.pl masz 72 godziny Konkurs na najlepszego DJa Polski, poleca DJ S.K.Pelle sprawdź www.wpadka.pl/konkurs