Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madmax12345

dziewczyny tez tak macie?

Polecane posty

Gość madmax12345

mam 16 lat i kreca mnie rozne rzeczy tzn zeby sobie nimi robic dobrze,pisaki do cipki wkładam itp od 3miechow tak mam od kiedy uprawialam sex z chlopakiem oczywiscie on nie wie ze robie to sama sobie i mi wstyd troche,zamiast sexu mysle ze wolalabym lezec juz wieczorem w swoim lozku i zabawiac sie na rozne sposoby,zaczynalam normalnie takie zwykle sposoby prysznicem z nawilzaczami a teraz coraz ciekawiej,lubie lizakiem jezdzic sobie tam wkladac go sobie az dojde nawet , tipsy lubie wkladac nawet do cipki jak mam dluzsze nieaz,klepie sie po niej az czerowna sie robi sciskam reka dpraie itp,duzo mam takich akcji chce sie dowiedziec czy inne tez to maja czy cos ze mna nie tak,ostatnio kupuje gumki nawet i zakladam na palce albo telefon i jazda,smaruje caly dol kremem nivea i z podniecenia nie moge sie postrzymac,nawet jak gole sie to ostatnio zrobilam to maszynka brata i nie dokonczylam golenia cipki bo zaczelam maszynka jezdzic po lechtaczce,podrazniona mialam strasznie ale taka wibracja ze nie czulam bolu,leze wieczorem w lozku w samych majtkach ogladam tv piwko pije i nagle butelka sie dotykam,ogolnie mam waska i boli powyzej 3 palcow jak sie wsadza a ja szyjke butelki nawet wpycham taka podjara,kiedys marker czy pisak jeden albo 2 palce i szybka palcowka stykala a teraz wole ostrzej,majtki robia mi sie tak mokre jak sobie tak leze wieczorem ze sciagam odrazu bo az kreci mnie,a jak juz nago jestem to musze doslowie dojsc pare razy,osatnio ubralam szpilki wysokie i bylam tylko w nich naga zeby lydki miec napiete stanelam na palcach do tego w rozkroku malym i podstawilam pod siebie kij taki plastiowy jak do hokeja i zaczemal skakac na to,twardy duzy podstawilam tak zeby jedwo nogami ziemi dotykac czyli jak slabiej sie unioslam to wbijalam sie na niego ,to wywieralo presje na mnie taka ze musialam jak najszybciej jak najwyzej na palcach az dojde .a dlugo tak dochodzilam bo niewygodnie i skurcze mialam juz wszedzie,nie bede wsztstkich akcji opisywac ale te takie zebym sie dowiadziala czy tylko ja to robie czy nie,uwielbiam tez kulki rozne wsadzac sobie do srodka,takie spore nawet calkiem ledwo wchodza a jak juz mam w srodku to leje olejek na cipe z gory nie doykam jej w ogole cale lozko zalewam uda brzuch bierze mnei taka podjara ze zaciskam miesnie wypycham kulke ze srodka zaciskam pochwe na niej itp orgazm przychodzi odrazu,czasem zostawiam majtki ale obcisle za male na sobie a w srodku mam kulke w cipce i leze czy chodze w gaciach a pod nimi meksyk,odlot mam , prostownica ostatnio nawet sie bawilam prostowalam wlosy naga i wigotno sie zrobilo i wsadzilam ją,, ahhh nie wiem co myslec o tym napiszcie cos laski chacieci nie wiem

to sie leczy...masz chłopa to niech on cie zaspokaja a nie pisaki i kije od hokeja;D

goraca prostownica w cipe :D ahahaha! dobre prowo. troche kiepsko napisana historia, ale w tlumie ujdzie ;)