Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

VaporX83

W najbliższym tygodniu kupuję pięknego...

Polecane posty

rzecz gustu :) osobiscie nie gustuje w oplach

Opel OMEGA to samochód klasy wyższej należący do klasy limuzyn,to auto to dyskretna niemiecka elegancja,to auto dla prawdziwych twardzieli a nie pajaców-dla nich zostawiam bmw czy audi

08:33 [zgłoś do usunięcia] a jakże No i widzisz mysza Vapor będzie szpanował samochodem a Ty tylko wiedzą o nich . :D:D:D samochód mam i to duzo lepszy

Gość bleeeeooooooo
nie masz czym szpanowac!!opel omega to nic specjalnego za te pieniadze sa ladniejsze auta

to lato będzie moje,super auto,wielka łapa,okularki i opalenizna eh nie mogę się już doczekać

Gość bleeeeooooooo
grubo sie mylisz audi to audi a opel- nie rozsmieszaj mnie to cienias

Gość bleeeeooooooo
na tego gruchota nikogo nie zarwiesz..........ha ha ha ale nadzieja matka głupich

Gość bleeeeooooooo
a w tym aucie to tylko alusy sa spoko a reszta-----stare i pospolite

Pamietam jak kilka lat temu pierwszy raz zauroczyłem się Omegą,wtedy jeszcze nie wiedziałem co to za samochód,pamiętam jak zwróciłem uwagę na duży,elegancki samochód przejeżdżający obok mnie i wtedy zrozumialem,ze muszę mieć taki sam.Opel Omega jest po prostu cudowny

Gość bleeeeooooooo
a smieszny jestes bo faceci z wielką łapą nie bujają się takimi tandetami co innego gdybys kupil audi tt badz A6 wtedy moze jakas by sie obejżala a jak juz lubisz ople to ladniejsze sa vectry ale nie ten rocznik bo gniją(w tych latach montowali tansze i gorsze blachy)

Gość bleeeeooooooo
a w omedze nie ma nic cudnego facet nie w tym roczniku!!!!!!!!

spójrzcie tylko na tę wręcz nieprawdopodobną linię nadwozia,jest płynna ,to jest właśnie ten dyskretny urok niemieckiej elegancji,ten samochód ma duszę

Gość a jakże
Vapor :)) nie napinaj się tak, dobrze wiesz, że u facetów najbardziej liczy się to COŚ . dajesz się tu podprowadzać ;) ja też żartowałam :classic_cool:

jedyne auto,które kiedyś zastąpi mojego wspaniałego opla omege to mercedes klasy S 500 ale to za jakieś 5 czy 6 lat.

Gość slonko212
Ocencie moje zoo : www.Malaga2.mondozoo.com

Gość mamauaksmamam
opel :O masz lat 18 , prwda ?

eee , ze tak wtrącę - ja mam Omege Kombi z tego samego rocznika..2,5 litra na gaz...kombi z przymusu i powiem wam, ze technicznie jest nie do zdarcia -ma 2 razy więcej na liczniku niz powinna miec:) ale jak to samochód, sukienka czy telewizor - rzecz gustu jednym sie podoba innym nie- ja sie przyzwyczaiłam do mojego "karawanu" dawajcie na kawę - oczy trzeba otworzyć

ja nie trawię kombi w żadnej marce ,ale to kwestia gustu.Omega jest piekna w sedanie :)

być może - ale do sedana nie wsadzisz majdanu , który ja muszę wozic na trasie krk- dw :) tu sprawdza sie kombi - a autko , które pokazałeś - czarny sedan był by ok

Opel OMEGA to samochód klasy wyższej należący do klasy limuzyn,to auto to dyskretna niemiecka elegancja,to auto dla prawdziwych twardzieli a nie pajaców" Opel OMEGAto samochód klasy robotniczej , dla drobnych ciułaczy siedzących na saksach w dojczlandzie , z limuzyną to ma tyle wspołnego że ma duże gabaryty , nic poza tym, auto raczej dla młokosa który zdał dopiero prawo jazdy bo jesli nawet je rozbije to i tak nie będzie po czym płakać :D

Każdemu polecam Omegę :) naprawdę auto z własną duszą,piękne,obszerne,wygodne i bezpieczne -dla prawdziwych miłośników elegancji

kumpel będzie udawał,że rozmawia przez komórkę a ja będę strzelał popisy na szosie :)

Gość titutitkum titutitkum
Tak VaporX83 to auto jest cudne i zajebiste , bedziesz mogl rwac na nie lachony na jedna noc ktorym zaimponuje auto a nie ty,no ale jezeli to jest dla ciebie szczyt marzen to ok. powodzenia zycze. mam nadzieje ze sie dowartosciowales.

Gość sdfsdf
Omega ma duzy tyl wiec nalachony do stukania idealne

liczą się tylko piękne kobiety co mi po brzydkiej czy grubej .A piękne kobiety lecą na piękne samochody hehe