Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maksymalnie wkurzona

Teść źle potraktował moje dzieci!!!!!

Polecane posty

Gość kajtuś
"Ja też uważam że moj teść nie musi mi niczego dawać, ale oprócz syna mojej szwagierki ma jeszcze trójke innych wnuków, które mają takie same prawa" A gdzi ejest ustawa któa na to wskazuje? Facet moze oddac wszystko bedomnym, jego sprawa co robi ze swoim majatkiem. To kogo i czym obdzieli zalezy od jego dobrej woli.

Gość weź nie dyktuj ludziom jak
mają pisać offtopie :O

Gość pracujaca___kobitta
jesli ona ma zrozumiec cokolwiek to zrozumie i z kulturalnych wypowiedzi a jak jest taka leniwa i -przepraszam za lowo - glupia, ze nic nie zrozumie to juz jej problem. Troche pokory autorko, bo za twoje bledy beda jeszcze placic Twoje dzieci. I moze to lepiej, ze juz niedlugo, bo moze uda im sie nadrobic troche to co Ty zaniedbalas.

Gość kajtuś
On pewnie probuje w ten sposob usprawiedliwic swoje zachowanie z przeszlosci. Zrekompenowac wnukowi pogardliwe traktowanie, zgadzam sie ze powinien sprawiedliwie obdzielic wnuki ale nie musi tego robic, takiego obowiązku prawo nie przewiduje.

Gość Biedna skrzywdzojna autorko
jeszcze napisz , że dzieci same się zrobiły dlatego mieszkasz z teściami :O

Gość ja pierdziuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
o to chodzi. a kafe i tak rynsztok jest i tak a ja niestety wkurwilam sie na maksa jak autorka napisala ze tamta urodzila nieslubne dziecko znaczy bekarta i dlatego jej sie nic nie nalezy. Przykro mi jak takie cos czytam to dostaje kurwicy bo odbiera takiej kobiecie i jej synu praw do zycia i godnosci!!!!!! Dla mnie to jest faszyzm jak ktos taki pusty jak ona czykolwiek uwaza ze ma prawa selekcjonowac kto jest wartosciowym czlowiekiem a kto nie.A te moje przeklenstwa to wiesz.....ponioslo mnie :-O

Pewnie twój teść uznał, że synowi i jego rodzinie już wystarczająco pomógł bo mieszkaliście u niegp za darmo (btw, nie rozumiem jak dorośli ludzie, którzy już założyli własną rodzinę mogą żerować w ten sposób na rodzicach żeby nawet się w ich domu do rachunków nie dokładać). A teraz uznał, że pora wspomóc córkę której się pochopnie w glupi spoób wyrzekł a kobieta miała pewnie pod górkę jako samotna matka, na dodatek odcięta od rodziny. Jako człowiek, dla mnie jesteś obleśna jesli ośmieliłaś się powiedzieć temu młodemu mężczyźnie tak potworne słowa o jego matce, tylko dlatego że urodziła go przed ślubem. Widać, że dobrze go wychowała, jesli ci wtedy soczyście z liścia nie strzelił. Nie wiem czy bym wytrzymała będąc na jego miejscu. Asias_jakaś_tam - od dzieci autorki proszę się odstosunkować. Nic o nich nie wiesz więc ich nie obrażaj bo niby z jakiej racji?

Gość dobre he he
nie wiadomo kto je zrobił??? wiadomo kto je urodził!!! :)

Gość zawsze znajdzie sie taka
pracujaca___kobitta co będzie ciągnąć bezcelowego offtopa :O

Gość Twoje dzieci pewnie
też będą mieszkać u Twoich teściów co? :O Patologia .

>A on jak syn mojej szwagierki uderzył mojego syna, teść nawet nie zwrócił mu na to uwagi. A w jakiej sytuacji go uderzył i czy są mniej więcej w tym samym wieku? Rozumiem z wcześniejszych wpisów, żę obaj to studenci, czyli nie ma mowy o pobiciu małoletniego biednego chłopca przez młodego byczka. Jeśli go uderzył bez powodu to może teść powinien był coś powiedzieć, ale jesli twój syn bierze przykład z mamuni i też tamtemu ubliżył (albo jego matce) to nie dziwię się teściowi, że nie zareagowal.

Gość dobre he he
Syn szwagierki młodszy od jej syna!!! hahahhaha ZUCH CHŁOPAK!!!

te verde i pracująca kobitta - jak miło, że jest tu ktoś kto reprezentuje jakiś poziom. Przeciez niektórych się czytać nie da. Co za menelstwo się tutaj szerzy. Jak czytam niektóre wpisy to mam wrażenie, że niektórzy probują pobić rekord epitetów w jednym zdaniu. Droga damo o nicku ja pierdziuuuuuuuu - to może pierdziuuuuuuj dalej w bardziej cywilizowany sposób, ok? Jesli myslisz, że do kogoś trafisz jak walniesz o dziesięc przekleństw więcej niż w poprzednim wpisie, to się mylisz.

Gość pracujaca____kobitta
bo to z reguly jest jk w tym przyslowu "przyganial kociol garnkowi" i macie wszyscy racje. Tez uwazam, ze ocenianie co sie komu nalezy to nie sprawa autorki, bo nie ona na to zarobila.

CoralLina, tak Pani nauczycielko tak przykro mi :D:D:D

ten tesc to jednak jest swiety czlowiek,ze Was nie wywalil na buzie po takich akcjach i dyskusjach. Ty lepiej siedz cicho, i szukaj pracy. Po co rodzic 3ke dzieci, jak sie nie ma pracy to ja nie pojme nigdy.Ale to nie moja rzecz🖐️

Gość dobre he he
CoraLina zobacz jakimi epitetami autorka zaczęła swój topik!!! Tekst z " pochówkiem, który się panoczy" - już w ogóle mnie rozwalił!!! Nie dziw się, że tak zareagowaliśmy, nie każdy jest tak opanowany jak Ty!!!

a bekart to co za okreslenie pogardliwe na czlowieka??? I "puscila sie"...to dopiero dno zupelne i to w 21 wieku :-O

a no tak, to przeoczylam. I jak mozna sie cieszyc z tego, ze tesc sie odwrocil od wlasnej corki. Zal. To nie jest Twoja sprawa autorko i nie wtracaj sie.Nie Twim majatkiej sie dziela.

I dlatego, że ktoś pisze w bardzo prymitywny sposób wy również podejmujecie ten sam ton rozmowy, a nawet nie ten sam, tylko jeszcze gorszy? No sorry, ale czepianie sie jej dzieci, bo studiują (a to jakaś zbrodnia?) i wyzywanie ich od przegrańców życiowych, pasożytów, darmozjadów itd jest dużym nadużyciem. Nawet nie wiecie jakie one są - może są dobrymi luldźmi i wstydzą się za matkę. Oburzyło was określenie niewinnego chłopaka bękartem (całkowicie słusznie - ta baba nie miala prawa go tak nazwać) ale same obrażacie równie niewinne osoby.

Brawo, tak mnie oceniliście. Oceniliście też mojego syna który bronił mnie przed tym chłopakiem. Ten chłopak też mnie potrafił zwyzywać, teraz siostrzeniec mojego męża buntuje teścia na mnie, mojego męża i moje dzieci. On teraz przed swoim dziadkiem odgrywa dobrego chłopaka który zajmuje się matką, uczy się i pracuje. Dziwie się swojemu teściowi, mężczyzna ma ponad 70 lat i nie widzi tego co jego wnuk wyprawia? dobrze widzi. Poza tym może ktoś mi odpowie! Jak on może powiedzieć że nie należe do rodziny? Jak on może nawet twierdzić że moje dzeci nie są jego wnukami?

tracisz czas i energie na pyskiwki i kombinowanie.Tylko Ty na tym tracisz i Twoje dzieci. A jestescie nadal zalezni od tescia.W inna strone obroc swoje dzialania

ona nadal nic nie kuma :D:D:D:D:D:D

Gość to nie jest topic o kulturze
Przestańcie pisać nie na temat wielce kulturalne i opanowane kobiety .

Gość dobre he he
CoraLina albo masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem, albo ci się nudzi!!!

Rozumiem że osądziliście że to ja jestem ta zła, a ten chłopak jest dobry. Czyli gratuluje wam, nie znacie go i nawet nie widzicie tego jak on manipuluje dziadkiem. Teść robi wszystko o co ten szczeniak go poprosi. Teść nawet nie chciał go znać, a od czasu kiedy się on do nas ze swoją matką wprowadził to on widzi tylko same jego "zalety". Gdy ten gówniarz nazywa mnie kurwą, to też widze jak ten stary uśmiecha się pod nosem.

no i fajnie jak stary sie usmiecha pod nosem kiedy chlopak cie od k.....w wyzywa, widocznie tesc cie przejzal, cala Twoja rodzinke pazerna zywil tyle lat no i teraz ma frajde ze ktos Tobie jedzo nareszcie prawde w oczy mowi. A prawda w oczy koli nie? A Tobie wolno wyzywac jego matke??????

Gość dobre he he
Nie da się w żaden sposób usprawiedliwić zachowania autorki!!! Zasługuje na najgorszą pogardę ona i jej dzieci!!! A więc besztajmy ją!!!!!! Dla mnie to stara szmata, nierób , egoistka, zachłanna i prymitywna KURRWAA!!!!!!!!!!! I na takich samych ludzi wychowała swoje dzieci!!!

Gość bele de jour
zacznij utrzymywac swoja rodzine, placic rachunki i wyedt mozesz miec fochy. Ale poki co jestes utrzymanka, nic do rodziny tescia nie wnioslas wiec z niczym odejdziesz.

popieram dobre to he he, popieram, nie bede sie wyrazac bo panie na mnie wpadna zaraz ale popieram :D:D:DTESC MA CIE DOSC I SIE WYNOS!!!!!