Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maksymalnie wkurzona

Teść źle potraktował moje dzieci!!!!!

Polecane posty

>CoraLina albo masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem A gdzie konkretnie? Może jakiś przykładzik?

Gość ja pierdziuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
I ABYS SAMA W WOZKU INWALIDZKIM WYLADOWALA I SIE WSZYSCY OD CIEBIE ODWROCILI TO DOPIERO ZOBACZYSZ CO TO JEST ZA NIESZCZESNIE MALPISZONIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NIESZCZESCIE MAM NA MYSLI

Gość dobre he he
Ja pierdziuuuuuuu nie przejmuj sie takimi paniami co " bułkę przez bibułkę, a chuuja całą dłonią" :) :) :) Jak jej się im nie podoba to wypad na inny topik!!! Autorka sama nie zaczęła kulturalnie, więc nie ma co mieć jakiekolwiek skrupuły , tylko jechać z koksem!!!!!!!

A czemu ja mam się wynieść?? przecież w dużej mierze to jest dom mojego męża!! on też mam tam swoje prawa, a teść bardzo brzydko się zachował. Już nie mówie tutaj o tym że dał swój dorobek jednemu wnukowi, ale zachował się tak jakby nie miał innych. Jeszcze nawet temu chłopaki uwagi nie zwróci bo powie że to nie są jego sprawy.

staram sie mimo tego przemowic tej debilce do rozumu ale grochem o sciane przemawiac do takiej zdziry...:-)

Gość dobre he he
CoraLina wszystkie posty autorki, a zwłaszcza te początkowe!!! " Nóż się w kieszeni otwiera"!!!

mysle ze jestes uposledzona umyslowo i to wszystko , Twoj IQ wystarczy na tyle by rozkraczyc sie i urodzic 3-ke dzieci. Mowilam juz Tobie chuj zlamny sie Tobie i mezulkowi oraz calej Twojej pasozernej rodzince nalezy!!! A Ty co dla tescia zrobilas???? ZROZUM ON MA DOSYC TAKIEJ WREDNEJ SZMYTY JAK TY CZY TY MOZESZ TO ZROZUMIEC????????????????????????????????????????????????? PO TYLU LATCH MA DOSYC !!!!!!!!!!!!!!!!!! CIEBIEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!

Gość dobre he he
Autorko!!! Za te lata co Was teść utrzymywał to nie jeden dom by wybudował!!! Więc on nic nie jest Wam zobowiązany więcej dawać!!!!

CORALINA idz na inny temat bo nam tu nie pasujesz bo czytac nie umiesz albo nie chcesz.:-O

Gość dobre he he
ChoraLina to córka autorki ot cała prawda!!!!!!!!!!! :) :) :) Taka sama tępa :) :) :)

mozliwe :-):-):-) jak mozna byc takim tepym jak mozna kurwa nie rozumiem :-O:-O:-O

Ja pierdziuuuuuuuu - dla ciebie cytat z książki z mojego dzieciństwa (baaardzo dawne czasy) "wypraszać to sobie możesz robaki z jabłek" Jasne, akurat będę ciebie prosić o pozwolenie na czytanie danego topicu:-D No gdzie te przykłady na dowód tego, że nie czytam ze zrozumieniem?

bys moja synowa byla to bym Cie kurwa po schodach zrzucila i bys zeby liczyla do kapcia !!!Bys sie odwarzyla mojgo wnuka bekartem nazwac a moja corke od wrednych suk !!! Nie wiem czy tak to trudno zrozumiec cokolwiek??? Na starosc niczego nie bedziesz miala ZERO `ZERO ZERO niente nada :-)

CoraLina to przeczytaj jeszcze raz i okularki zaluz kochana :-)

Co ja zrobiłam dla teścia? byłam wsparciem dla jego syna, urodziłam teściowi troje wnucząt. Byłam dobrą żoną i matką, uczyłam dzieci szacunku do dziadków. A on jak się zachował, jeszcze powie mi że mój syn będzie mógł idź na swoje, więcej, on uważa że on już powinien to zrobić.

Gość dobre he he
Zobacz ja pierdziuuuuu, każdy ją zjechał, a tu nagle pojawia sie jedna co ją broni , a szczególnie jej dzieci i na dodatek nie widzi, żadnych nieprawidłowości w wypowiedziach autorki :) ChoraLina masz problemy ze wzrokiem, czy z głową??? Bo innej opcji nie ma!!!!!

tesc mundry czlek o bardzo mundry czlek a Ty trep !!! urodzilam mu 3 wnukow no kurwa medal Ci sie nalezy buuuuuuuuhaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaa :-):-):-) ludzieeeeee ratujcie ona naprawde taka glupia jest ????????? :-O:-O:-O

Gość bele de jour
o jeju alez duzo zrobilas dla tescia az troje wnuczat mu urodzilas. No mistrzostwo swiata. The besciara jestes wiesz??:o Przez cale zycie tesc oplacal wszystkie rachunki, wy nic nie wniesliscie do tego domu. Takze tesc nie ma obowiazku zapisywac wam nic bo przez cale zycie praktycznie zerowaliscie na jego uprzejmosci. Tak wogole to nie rozumiem jak mozna przez 25 lat siedziec na dupie w domu i nic nie robic:o zero ambicji i klasy

"ChoraLina to córka autorki ot cała prawda!!!!!!!!!!! " :-D Zobacz o potęgo umysłowa co piszę do niej i co sądzę o jej zachowaniu, wtedy zobaczysz jaki bzdet tu napisalaś. A jeszcze zakańczanie wytworu swojej wyobraźni powiedzeniem "ot i cala prawda" to już w ogóle cudo :-D Chyba że chodzi o tę trzecią formę prawdy czyli "gówno prawda";-)

dobra zona to bylas jak juz (w co watpie ) dla meza nie dla tescia, dobra matka ( w co tez watpie) bylas dla twoich dzieci nie dla tescia, dzieci Twoich nie nauczylas szacunku do dziadkow bo sama go w sobie nie masz, wiec nie pierdol!!!! o kurwa trzeba cie zgosic do telewizji albo gdzies tam aby ci medal dali buaaaaaahhaaaaaaaaaaaa :-)

Gość dobre he he
ChoraLina Twoje posty dowodzą tego, ze czegoś nie zrozumiałaś, gdyby było inaczej nie zadawała byś głupich pytań!!!!!! Wszystko co wyłapała z topiku to tylko nasze przekleństwa!!! Wniosek nasuwa się sam!!!

Gość dobre he he
No słuchaj ChoraLina myślisz, że nam oczy zamydlisz??? Pozory muszą być!!! Nie???

Tak, tylko dlaczego nie moge wyrazić własnego zdania? jeszcze raz zadam pytanie z jakiej racji teść mi mówi że ja nie należe do jego rodziny?, z jakiej racji śmie powiedzieć że moje dzieci to pewnie nie jego wnuki?, przecież w ten sposób mnie obraża.

Gość dobre he he
Może Cię obraża, a może ma powody by tak mówic?????

Gość bele de jour
widocznie zalazlas mu porzadnie za skore, co mnie nie dziwi bo gdybym to ja miala przez cale zycie utrzymywac pasozyta takiego jak ty to tez bym sie wkurzyla. Poza tym jestes tylko zona jego syna, w twoich zylach nie ma krwi tescia. No a ze mowi, ze wnuki to pewnie nie jego. Zapytaj tescia dlaczego tak mowi. Widocznie ma powod

"Zobacz ja pierdziuuuuu, każdy ją zjechał, a tu nagle pojawia sie jedna co ją broni " Pokaż mi JEDNO zdanie w którym ją bronię. Bo ja ci mogę podać co najmniej kilka cytatów z moich postów w których krytykuję jej zachowanie. " a szczególnie jej dzieci" A oczywiście że ich bronię. Nie wiesz jakie one są i czy w ogóle zrobiły w tej sytuacji coś złego. Zostaly zjechane za to, że studiują na studiach dziennych, a to akurat nie jest powód do ublizania im. "i na dodatek nie widzi, żadnych nieprawidłowości w wypowiedziach autorki " Kobito, czytaj dokładnie. Pisalam też o jej stylu wypowiedzi. Ja mogę wkleic odpowiedni cytat a ty też możesz mi pokazac jakąś moją wypowiedź która by pochwalala to, jak pisze autorka? "ChoraLina masz problemy ze wzrokiem, czy z głową???" To zdanie wygląda szczególnie smacznie w połaczeniu z tym przekręceniem mojego nicka:-)

BO MA CIE DOSC DOSC DOSC PO 25 LATACH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY TO ZROZUMIESZ??????????????? MY CIE DOSC MAMY PO TYM TOPIKU A CO DOPIERO ON????????????!!!!!!!!!!! A ZE MOWI ZE NIE JEGO WNUKI NO TO MOZE SAMA SIE PUSZCZALAS :-):-):-) DOBRZE CI TAK BLADZIO DOBRZE ABYS SAMA ZOSTALA ZYCZE CI!!!!!!!!!!!!!! TY OBRAZYLAS JEGO WNUKA I CORKE I JA BYM CIE ZA TO ZAKATRUPILA SZMATO TEPA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dobre he he
Jednak masz coś z głową!!! Nie przyszło ci do głowy, że ja celowo przekręcam twój nik?????