Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maksymalnie wkurzona

Teść źle potraktował moje dzieci!!!!!

Polecane posty

Siostra mojego męża to wredna suka, puściła się, urodziła bękarta(chłopak teraz ma 22 lata), wiele lat nie utrzymywała kontaktów z rodzicami, bo moi teściowie(szczególnie ojciec mojego męża) tego nie chcieli, nawet teść wyrzucił ją dwa razy jak przyszła na wigilie ze swoim pochówkiem, teść przyjął ją z powrotem dopiero wtedy gdy ona wylądowała na wózku inwalidzkim, ale to nie to jest najgorsze. Teść postanowił wszystkie dobra jakie ma oddać synowi swojej córce, ten chłopak zaczął się panoczyć po domu.

Gość -10/10
I bardzo dobrze zrobił:P

Gość ciągle piszecie to samo
> przyszła na wigilie ze swoim pochówkiem, :-D :-D :-D Przychówkiem pazerna, nienawidząca ludzi kobieto.

Gość a jakże
Ty zazdrośnico wstretna, Ty

To nie jest tak że ja nienawidze ludzi, ale nie pozwole krzywdzić swoich dzieci. Które też mają swoje prawa. A napewno mają takie same prawa do pieniędzy swoich dziadków. A teść jakby nigdy nic pozwala na to by ten gówniarz tak się do mnie odnosił. Ja nawet powiedziałam co o tym myśle teściowi, to on mi odpowiedział że ja nie należe do rodziny.

Gość ja pierdziuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Temat nazwalas :tesc zle potraktowal MOJE dzieci, noz kurwa napisz zrozumiale babo bo nic z tego nie wynika ze tesc TWOJE dzieci zle potraktowal!

twój przychówek twój problem

Jak to nie wynika, a to że nic im nie zapisał to co?, po prostu olał ich, a ten chłopak rządzi się już po tym domu jak swoim, właśnie o tym mówie. Źle się odnosi w szczególności do mnie, sama próbowałam z tym chłopakiem porozmawiać by zrzeknął się choć połowy domu to się nie zgodził, jeszcze w dodatku mój teść na wypadek swojej śmierci tak porobił że nawet nie będziemy się mogli sądzić z siostrzeńcem mojego męża o podział majątku.

to idź na swoje:P na cholere teściom na głowie siedzisz:P

Gość a jakże
No co za głupia i zawistna baba z Ciebie. Nie rozumiesz, że teść miał prawo zapisać komu chciał swój majatek i nic Ci do tego. Na swoje dzieci zapracuj sama z mężem . Łatwo wyciagać łapę po nie swoje.

Ja mieszkam w domu swojego męża, w końcu to jemu się wszystko należy, ewentualnie naszym dzieciom. A co teść zrobił nagle, gdy jego córka wylądowała na wózku. Przyjął ją z powrotem do domu, i przez to wszystkim skomplikował życie, bo mogło zostać tak jak było.

gówno ci sie należy każdy ma prawo robić ze swoim majątkiem co zechce :D ty wredna pipo :D

Gość święta się znalazła
największym problemem tej rodziny to jesteś ty-twoja chciwość nie ma umiaru.

Gość a jakże
prowokacja i to marna ... jak nic

Gość jurtyna
Czyli tesc zle potraktowal twoj "pochowek"????????? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Tak, źle potraktował moje dzieci bo im również należy się coś po dziadku. Teściowi jak widze nie zależy na moich dzieci, jeszcze ten stary człowiek powiedział mi że nie ma pewności czy to jego biologiczne wnuki. To już mnie całkiem wyprowadziło z równowagi, ten chłopak uderzył raz mojego syna. Teść kazał mi się w to nie wtrącać. Powiedziałam temu chłopakowi że jego matka to zwykła szmata.

Oczywiście że jestem wkurzona, ten chłopak usłyszał kilka słów prawdy ode mnie, chciałam go nawet strzelić ale uprzedził mnie że mi odda, raz nawet pobił mojego syna. Jego matka siedzi u nas w domu, jeździ na wózku a jej synalek buntuje dziadka przeciwko mnie i całej rodzinie.

chciałam go nawet strzelić idź na całość idź na całość !

Nie uderze go , ja się obawiam od czasu gdy ten gnój usłyszał ode mnie że jego matką jest głupią kurwą, on nie daje mi i mojej rodzinie spokoju, atakuje nas na każdym kroku.

Prosze o rady, założyłam dwa takie tematy na ogólnym i tutaj i nikomu nie przychodzi nic do głowy jak rozwiązać ten problem?:(

Gość dobre he he
Obraziłaś jego matkę- ciesz się , że ci szczęki nie złamał!!!!! Dla Ciebie prymitywie to może być głupia kurwa, a dla niego to jest najbliższa mu osoba!!! Teść wie co robi, byle komu by nie zostawił dorobku swojego życia!!! Skoro ci teść tak powiedział, to pewnie Cię cała wieś pierdoliła, a jego niedojebany syn się z Tobą ożenił!!! :)

sama problemem jestes niestety !!!! idz sie powies albo utop pazerna babo!!!! takiej krowie tez grosza bym nie dala.!!!! Tu musisz bajerowac a tesc napewno wie dlaczego nic nie dostalas i twoje bahory.

No napewno ja w przeciwieństwie do jego matki nigdy nie miałam nieślubnego dziecka, a teść nawet się nie interesował tym wnukiem, nawet nie chciał utrzymywać kontaktów z jego matką. Przyjął ją do siebie dopiero wtedy gdy miała wypadek. Owszem mieszkaliśmy u teścia i nie dokładaliśmy się do rachunków, ale moim dzieciom również się coś od niego należy. Moje dzieci są zajęte tylko studiami, a tamet uczy się i pracuje. Czyli spokojnie mógłby zabrać swoją matke i sobie wynająć mieszkanie.

zlamany chuj ci sie nalezy i tyle jak nawet do rachunkow sie nie dokladaliscie. A jak juz czytam NIESLUBNE dziecko a wez idz precz psychiczna babo jakby kurwa nieslubne dziecko przestepstwem bylo!!! jestes pojebana i tyle i zyjesz we swoim ubzduranym jebanym swiatku !!!! Chuj zlamany ci sie nalezy !!!Jak jestes suka to wiadomo czemu od tescia nic nie dostaniesz szmato i wyganiac jeszcze niepelnosprawna osobe z domu !!!! Wlasnie jej i jej synu sie nalezy za ta pogarde ktora musieli doswaidczyc przez Ciebie i tescia !!! To jest sprawiedliwosc.Ty sie wynies sama szmato i daj tym ludziom spokoj bo masakra z Ciebie wiesniaro!Puknij sie wleb !!! Wiesz ile nieslubnych dzieci sie dziennie na swiecie rodzi????????????

Ja uważam ze przede wszystkim powinniście mieszkac na swoim a nie z tesciami. Powinniscie sie dorabiac wlasnego majatku, by zapewnic byt swojemu synowi. Tesc jesli jest ok. to powinien zapisac po polowie majatek- Twojemu mezowi i swojej córce. Tylko, że zerowanie na nim i rozporzadzanie jego majatkiem to dla mnie dno. Nie wiem jakim czlowiekiem jest Twoj tesc ale jedno jest pewne.....on nie ma obowiazku dawac Ci kasy, majątku. Nawet Twojemu mężowi nie musi nic zostawic, choc ja uwazam ze dzieci dzieli sie po rowno, poza tym on przeciez tego majatku do grobu nie zabierze. Głupia pizda z Ciebie skoro uwazasz, ze Tobie sie cos nalezy. Zacznij sama sie czegos dorabiac a nie czekasz na spadek. Po polowie powinna dostac ta biedna dziewczyna na wózku i Twoj maz. Jestes pazerna i tyle Ci powiem....

Gość dobre he he
No i teraz wyszło szydło z worka :) Twój teść uważa, że Twoje dzieci to takie same pasożyty jak Ty!!! A syn jego córki to zaradny chłopak i do tego mądry!!! Nie dziwię się jego decyzji, a w zupełności popieram!!! Ten Twój teść to bardzo mądry facet!!! A Ty ze swoim mężem zamiast siedzieć im na głowie dawno powinniście pomyśleć o swoich dzieciach, a nie liczyć na drapane! Jak sobie wykalkulowali??? Będą za darmo siedzieć ojcowi na karku, a potem wszystko zgarną :) Co myślisz, że teść nie widzi co z Was za banda nierobów???

niech tesciowi wdzieczna bedzie ze do rachunkow sie nie doklada,od tego sie rozmowa zaczyna !!!!! A nie brac brac brac !!! Chuj !!! Niczego nie dalas to nieczego nie dostaniesz,prosta sprawa !!!Wynies sie na swoje i zacznij robic na wlasna dupe a nie zeruj na tesciu.Nie zasluzylas to nie dostaniesz i po sprawie.Do schroniska zwierzat oddalabym majatek a takiej medzie zlamanego grosza bym nie dala:-OWstydz sie pizdo!!!!

maksymalnie wkurzona====> Ty głupia dziwko!! jak student, pracujacy co prawda, ma wynajac sam mieszkanie dla siebie i kobiety na wozku. Ty chyba debilko w zyciu nie pracowalas i sie nie uczylas skoro nie wiesz jakie to sa koszta..... albo to prowokacja albo jestes tak skonczona kretynka, ze juz nic nie jest w stanie Cie uratowac przed wlasna glupotą. Ty pizdo pierdolona....!!! Twoj bachor to jebany darmozjad a syn Twojej szwagierki to zaradny facet skoro umie pogodzic nauke i prace. Jestes pojebana, idz sie leczyc....

Ja też uważam że moj teść nie musi mi niczego dawać, ale oprócz syna mojej szwagierki ma jeszcze trójke innych wnuków, które mają takie same prawa. A on jak syn mojej szwagierki uderzył mojego syna, teść nawet nie zwrócił mu na to uwagi. Poza tym nigdy nawet nie pomyślałam że teść będzie chciał z powrotem utrzymywać kontakt z córką. Ten chłopak buntuje dziadka przeciwko rodzinie, a ten stary we wszystkim go słucha.