Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sving pluszaczek

seks sving

Polecane posty

Gość sving pluszaczek

Witam wszystkich zaintersowanych swingem. zapraszam do gorącej dyskusji! Proszę pisać jak wygllądają takie seks party ile bieże w tym udział jak jest w klubach dla swingersów ile kosztuje wejście jakie są wymagania. W jakich krajach jest to popularne kraje mie intersujonce to niemcy, czechy, hiszpania, anglia, francja i włochy. Piście również jak lubiće to robić, kim jesteście z zawodu, jaką szkołe skączyliście i w jakim jesteście wieku. proszę o nie zamieszczanie wypowiedzi wulgarnych oraz obraźliwych, a jeżeli to są wypowiedzi waszej fantazji to proszę ująć to w swojich wypowiedziach. Całuski i pozdrowionka dla wszystkich kobietek.

Gość popaprana27l
tez bym chciala wiedziec :)

Gość mańka manieczka maniuśia
A ja lubie! Jestem aktorką. Z przyczyn wiadomych nie uczęszczam do takiego klubu w swojim mieście, ale za granicą jak najbardziej. POZDRAWIAM ZAŁOŻYĆELA TEMATU NIE PRZEJMUJ SIĘ JA TEŻ ROBIE BŁENDY.

Gość sving pluszaczek
podkręcajcie trochę ten gorący temat

Gość ...ona...32
Najlepszy moim zdaniem jest swing "prywatny" bez klubu ktory to organizuje tylko np w czyims mieszkaniu ew. Hotelu. Mamy takie dwie parki

Gość popaprana27l
a jak to wyglada w takich klubach? jakie sa zasady?

Gość hgmnjmuy
:-) fajnie musi to wygladac gdy wszyscy swingujacy przed rozebraniem sie wyciagaja wyniki badac na rozne choroby przenoszone droga płciowa:-)rozne WR,HIV,badania na zołtaczke. I takie wyniki chyba robia co poł roku,a nawet krocej. Jezeli takei spotkanie nie zaczyna sie własnie od takiego pokazywania wynikow,to tylko wspoł czuc tym co w to sie bawia.

Gość ...ona...32
Poznalismy taka pare na jednym z portali towarzyskich. Najpierw kilka razy sie z nimi spotkalismy na neutralnym gruncie. Pozniej imprezka w domu plus troche alkoholu i samo wyszlo. Pozniej dolaczyla jeszcze inna parka :-) nikt nikomu nic nie placi, liczy sie dobra zabawa.

Gość hgmnjmuy
...ona...32 a badania każdaz osob robi i to czesto i to na wszelkie choroby?

Gość hgmnjmuy
dobra zabawa,tylko,ze potem jest płacz,ze zarazono kogos żółtaczka,jakąs choroba weneryczna,hivem

ale nie wiem czy mogłabym patrzec na mojego partnera z inna kobieta... no ale kazdy lubi cos innego

Gość hgmnjmuy
przy kawusi patrzenie na partnera jak posuwa inna i ja lize to nic .Gorsze jest to,ze osoby moga sie nieźle pozarazac roznymi chorobami.A trzeba zdac sobie sparwe,ze jezeli czesto nei robi się badan,to mzona nawet nei wiedziec,ze jest sie chorym,bo rozne choroby moga miec przebieg utajony.

no zgadzam sie z toba ale widocznie wspólne walonko jest dla nich wazniejsze od reszty ale skoro nie mysla to niech pozniej nie płacza...

do ona 32 a czy fajnie jest przekroczyć takie tabu? A tak na margineśie horobami nie tylko można zaraźić się podczas stosunku a jak się ma np. jednego partnera albo partnerke to z kąt można wiedzieć że nierobi tego z kimś innym.

Gość fjbesjfab
svingpluszaczek--- a moze tak najpierw pouczyc sie ortografii :-)

sorki to niejest temat pt. uczmy sie polskiego dotych co zwracają uwage bo myśle że znalazł by się ktoś co by też błendy pokazał