Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sving pluszaczek

seks sving

Polecane posty

do wszystkich śledzących temat myśle że nie tylko seks nieśie ze sobą zagrożenie ale hoć by palenie powoduje raka płuc i horoby serca a ludzie palo piće prowadzi do alkocholizmu a jednak piją myśle że wszystko co daje radość to nieśie jakieś zagrożenie

Gość amanda321
taki adreśik http://wiadomosci.wp.pl/kat,1515,title,500-tys-Wlochow-oficjalnie-wymienia-sie-partnerami,wid,10226092,wiadomosc.html?ticaid=199a1

Gość amanda321
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1515,title,500-tys-Wlochow-oficjalnie-wymienia-sie-partnerami,wid,10226092,wiadomosc.html?ticaid=199a2

Gość lewizna
uwaga.... nabór do tureckich burdeli.... umawiajcie się idiotki. Ale chętni na k...stwo zawsze się znajdą????

widze że nie tylko co niektuży boją się przekroczyć tabu ale nawet boją się o tym gadać a seks grupowy jest znany odkąd istnieje luckość

widze że nie tylko co niektuży boją się przekroczyć tabu ale nawet boją się o tym gadać a seks grupowy jest znany odkąd istnieje luckość

Gość człowieku a skąd ty się
urwałeś z choinki,w ogóle do szkoły nie chodziłeś?

Gość lewizna
taaaak.... on takom szkołe skonczyl .... widać że szukają durnych k...w do burdeli.

ty lewizna też potrafie być hamski ale tu nie oto hodzi jeżeli niehcesz się wypowiadać to nie zabieraj głosu tylko nakręć se radio maryja no hyba że ci się zepsuło i wyżywasz się na forum ale pomyliłaś tematy powinnaś szukać tematu z ojcem derektorem za pan brat pozdrawiam ludzico piszą na temat i tyh ktuży są za swingem i tyh przeciwko tu nie hodzi o kłutnie tylko o dyskusje a jak ktoś nie ma ohoty dyskutować to niech nie pisze postów

a jeszcze jedno najgorsze to są takie co latają co niedziela do kościoła i są wogule z tak zwanych dobrych domów a jak śedzą w ławce w kościele to tylko się oglondają ten tak przyszedł ubrany a ten tak a pozatym obgadują ludzi i obrzucają innych błotem NIE DLA INKWIZYCJI

a może jeszcze napiszecie że by nie gadać z hinczykami bo są hoży na żułtaczke albo z mużynami bo to anty hryści dlaczego oceniacie ludzi według swojich kategori bo mi się tak podoba to ten jest zły a nawet nie potraficie tego uzasadnić i ci co tak piszą to są PORONBANI!!!

Gość dziuniaaaa1238
svingpluszaczek zapewniam cie że nie każdy tak myśli ale są ludzie i parapety buce i krawężniki ja się z tym osobiście zpodkałam w francji pozdrawiam forumowiczów

Gość o ja pierdziele
no i hodżpy nie wiem jag zie staradż to nie potrzytaż bo to hypa jakaż hinizka polrztrzysna. Ty kużwa analfabeto jak pierdolisz tak jak piszesz to ja dziekuję ... postoję. No chyba że kończyłeś szkołę dla analfanetów bo tak poperdzielić to też sztuka.. Gratuluje

o ja pierdziele no i hodżpy nie wiem jag zie staradż to nie potrzytaż bo to hypa jakaż hinizka polrztrzysna. Ty kużwa analfabeto jak pie**olisz tak jak piszesz to ja dziekuję ... postoję. No chyba że kończyłeś szkołę dla analfanetów bo tak poperdzielić to też sztuka.. Gratuluje Ale ja nie seplenie bo mam wszystkie zęby udaj się do dentysty jak brakuje ci kilku to może ci zrefundują wiochmenie

Gość ostra suczka
do o ja pierdziele też jestem nie wyżyta ale nie robie se palcówy podczas pisania bo trohe mie rosprasza pozdro dla ałtora