Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

05

podjęłam walkę z cellulitis! kto się przyłączy?? tylko dla wytrwałych

Polecane posty

Mam 24 lata, 55 kg, 170 wzrostu i mam cellulitis. Mimo tego, że jestem szczupła :( Przyczyną najprawdopodobniej jest to, że przez 3 lata brałam pigułki antykoncepcyjne. Odstawiłam je pół roku temu. Postanowiłam poradzić sobie z tym ochydztwem. Zmieniłam kilka zasad żywienie. Piję wodę mineralnę w dużych ilościach. Mniej smażonych rzeczy. Odstawiłam chipsy (buu :D ), słodycze. Mniej herbaty piję. Od dwłóch tygodni rano i wieczorem wmasowuję krem wyszczuplający z kofeiną Dermacol. Raz w tygodniu robię kąpiel z solą antycellulitisową- którą najpierw wykonuje się peelling a później wsypuje się do wody i 20 minut w takiej ciepłej wodzie z solą się siedzi. Codziennie wieczorem ćwiczę (od tygodnia). Nożyce, rowerki, różne ćwiczenia na uda i łydki plus brzuszki. Jak tylko przyjdzie wiosna kupuję rolki i będę śmigać. Efekty pewne już są, skóra jest gładsza, nogi smuklejsze, nawet o wiele. Cellulitis minimalnie mniejszy. Myślę, że jeśli będę trwać w tych postanowieniach to na wiosnę będę miała piękne nogi. Kto się przyłączy? bo w grupie raźniej! Mogłybyśmy się wymieniać sugestiami, radami itd..

Gość Edyciaaa
ja mam malo ale moge oprocz tych kremow