Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bara baasia 256

czy takie dziecko jest ślubne?

Polecane posty

Gość nie slubne jest czyli bekart

Gość hwsi
oczywiscie, ze nieslubne, a najwieksza zenada jest baranie slubu koscielnego bedac w ciazy:O

Gość nie slubne jest czyli bekart
zgadzam się. wstyd mi za takie panny mlode co z brzuchem przed oltarzem stoja.

Gość dziewczynyyy
nie jest slubne ponieważ to dziecko sztana bo zostało poczete przed ślubem

nie slubne jest czyli bekart- pier*olisz glupoty. nie kazde dziecko bez slubu jest BEKARTEM...to zalezy od relacji jaka jest miedzy rodzicami tego dziecka.

Gość zosasamosia12345
znam taka rodzinke . to juz starsi ludzie o ile wogole jeszcze zyja. maja corke i 2 synow. corka teraz juz cos kolo 60atki w wieku 20stu paru lat jako panna zaszla w ciaze. slubu z ojcem dziecka nie wziela. rodzina przez jakis czasuwazala to za wstyd i hanbe ale potem okazalo ie ze wlasnie ten ich wnuk (nieslubny wlasnie) jest ich jedynym wnukiem . jedna synowa nie mogla miec dzieci a druga usunela ciaze w mlodosci i w wyniku komplikacji tez nie mogla miec dzieci. a ten niby bekart jest dzis fajnym facetem inteligentnym ma juz swoja rodzine i na pewno jest duma dziadkow :-) zycie pisze rozne scenariusze

Gość uuuuu1234321
zaszłam w ciąże w liceum (10 lat temu) i absolutnie nie miałam ochoty iść przed ołtarz... co mnie obchodziło, co ludzie powiedzą.... ślub wzięliśmy jak dziecko miało sześć lat. potem zdarzyło mi się być na jednym takim hucznym weselu 18-latki. już się rozeszli, a dziecko cierpiało na tym najbardziej.