Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIEUFNA NARZECZONA

MOJ FACET WRACA Z UK--KAZAC MU ZROBIC TEST NA HIV?

Polecane posty

Gość family man
"kiedys po jakiejsc awanturze, kiedy sie obrazilam na niego, przespal sie po pijaku z moja kumpela..." Chciałbym poznać te wszstkie dziewczyny które wskakują do łóżka faceta który akurat obraził się na dziewczynę , to pewne taka forma pocieszenia , ten kobiecy altruizm :O

Gość fghjngbfv
facet mojej kolezanki pocieszal tak inna bo bylo mu jej zal :O

Gość nieufna narzeczona
wiecie co?wlasnie byl na naszej klasie i nawet sie do mmnie nie odezwal na nktalku....ani nie wszedl na moj profil, a zamiescilam nowe zdjecia....bydlak normalnie!!!!! a moze wszedl, tylko tego nie widac u mnie, bo cos sobie ustawil?jest taka mozliwosc?

Gość nieufna narzeczona
przed chwila wywalil mnie z listy swoich znajomych......

Gość nieyufna narzeczona
i zerwal ze mna przez smsa.....nawyzywal mnie od szmat, bo wstawilam fotke z troche wiekszym dekoltem....jak gowniarz!!!! powiedzial. ze n ie chce mnie juz znac:/ to jest zalosne:( pewnie szukal tylko pretekstu, zeby sie wymiksowac....co ja mam zrobic/jak postapic?odpisac cokolwiek, czy dumnie, z godnoscia milczec, bo tylko winny sie tlumaczy?

Gość Łukaszsamnasam
To jest konieczność!! tak jak pisali poprzednicy, możesz powiedzieć, że chcesz też to zrobić... świat jest pełen niebezpieczeństw więc warto jest się badać. Zapraszam do lektury... http://tnij.org/snobka

Gość Łukaszsamnasam
:( bardzo przykra sprawa a ten facet to nie facet tylko dziecko... na takiego człowieka nie wart marnować nawet sms'a... 3mam kciuki za to ,że przyszłość przyniesie Ci nową lepszą miłość :* Olej gnoja!!

Gość nieufna narzeczona
dzieki Lukasz za zyczenia....ale ja juz niczego nie bede szukac i na nic liczyc....