Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JolkaFasolka

czy któraś z Was kupowała taką suknie?

Polecane posty

Gość JolkaFasolka

http://allegro.pl/item883457058_suknie_slubn e_suknia_slubna_na_miare_999_zl.html chcialabym zamowic sobie suknie z tej strony ale boje sie ze to jakas podpucha ze ja wysle 10000zl a nie dostane sukni albo ze bedzie odbiegala od zdjecia ... noo niewiem ... co o tym sadzicie?

Gość elena el
lepiej jak kupisz w salonie, bo suknie dopasowuje się do panny młodej, ja bym nie ryzykowała, to jest najwazniejszy dzień w życiu, a co będzie jak suknia nie bedzie pasowac? zwroty, poprawki...szkoda nerwów.

Gość JolkaFasolka
no wiem wiem ... ale boje sie ze w salonie nie znajde takiej jaka bede chciala ... bylam w tylu salonach i jeszcze nic nie przypadlo mi do gustu ... a z tej strony sa poprostu piekne!!

Gość elena el
ja tez teraz wybieram suknię slubną i widzę ze zdjęcia w internecie a w rzeczywistości bardzo, bardzo się różnią... w salonie wybrałam suknię, na która nie zwróciłabym nigdy uwagi w internecie, bo w necie prezentuje śię średnio, a w rzeczywistości jest sliczna. wczesniej wybrałam w interncie piękną suknię, pojechałam ją przymierzyć i okazało się ze wyglądam fatalnie. ja bym nie ryzykowała. szukaj dalej, a znajdziesz swoją wymarzoną :)

nie wiem dlaczego ale nie otwiera mi sie ta strona ? ale elena el ma rację , przymierz w salonach choć podobny krój , zobaczysz jak się poczujesz , ja miałam wymarzoną suknię która okazała się porażką , wybrałam tą którą na starcie skresliłam