Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karty klasyczne

znowu wróżby

Polecane posty

Gość karty klasyczne
dziewczyna z marzen 16:55 dziewczyna z marzeń czy będziemy razem, ewa 2.10.79 i 30.09 63, pozdr ja tez się przypominam Przyznam ze stawiałam karty dwukrotnie i trudno jest mi sprecyzować odp, mozesz mi udzielic wiecj szczegolow np. jaki masz kolro wlosow i twoj obecny partner latwiej bedzie mi odczytac w talii kart pojawia sie bowiem zbyt wiele postaci.

Karolina Czy znajdę pracę po powrocie do kraju w tym roku?

Gość dziewczyna z marzen
ja mam czarne włosy partner, z którym obecnie jestem w związku to blondyn, mężczyzna o którego pytam , on dość ciemny blondyn, obecnie w trakcie rozwodu jeżeli potrzeba więcej informacji to pytaj:)

Gość gosia gosiaaa 1985 brunetka
oczy zielone, Poproszę o wróżbę. Jak widzisz moją przyłość odnośnie życia uczuciowego? czy Piotrek ( ciemny blondyn, niebieskie oczy) odezwie się?

Gość karty klasyczne
KasztanBłęknitny Oj jak bardzo chcialabym się załapać...Marzy mi sie prawdziwy dom,rodzina,dzieci....no i nawet piesek Czy kiedys spełni mi się to marzenie mojej wlasnej kochanej rodzinki?Jeśli widac w tych kartach czas to prosze mniej wiecej powiedziec kiedy .Pyta Agnieszka Dziekuje za zainteresowanie Pozdrówki Obok Ciebie synek starszy mężczyzna, dojrzały i stabilny finansowo, wszystko to już niebawem, i tego Ci życzę. Jeśli planujesz jakiś wyjazd zagraniczny to będzie trafiony lub w twoim życiu będzie miała miejsce pozytywna zmiana. Ogólnie rzecz biorąc Twoj uklad jest bardzo pomyslny w kazdej sferze zycia,:)

Gość tiriririri
Proszę o wróżbę, to dla mnie bardzo ważne! Aleksandra; jak potoczy się moje życie uczuciowe? Jeżeli wszytko będzie dobrze - to po czym Go poznam (inicjały, wiek, zawód, wygląd, cokolwiek)?

Gość karty klasyczne
Dziewczyno z marzeń masz trochę trudny układ jeśli Twój partner jest obecnie w takiej sytuacji jaką zarysowałaś to może mieć nieprzyjemności związane np. z podziałem majątku bądź uregulowaniem kwestii finansowych. Ciebie natomiast przykryła postać ciemnego mężczyzny może to być dobry przyjaciel lub ktoś z rodziny. POwiem tylko że w\em tylko że na chwile obecną widzę że laczy ich nadal "papier", może to jeszcze troche potrwac.

Gość ytytytytytytyttyy
monika, czy obecny chlopak zostanie moim mezem ?

Gość sallyneedshelppppp
;-) witam magda 8.12.1992 czy bede studiowala cos zwiazanego z ekonomia ?? i moje drugie pytanie... czy bede miala jeszcze jakas przygode milosna z tym facetem? 2.11.1992

Witam i proszę o wróżbę, Anna czy z Pawłem w końcu połączy mnie uczucie, czy będziemy naprawdę razem?

Gość czy znajde sobie faceta
z jakim bede szczesliwa i wezme kiedys slub?:( 7 wrzesnia 1984 r Madzia:P

Gość sallyneedshelppppp
aa nie podalam jego imienia - Pawel

Gość karty klasyczne
tiriririri Proszę o wróżbę, to dla mnie bardzo ważne! Aleksandra; jak potoczy się moje życie uczuciowe? Jeżeli wszytko będzie dobrze - to po czym Go poznam (inicjały, wiek, zawód, wygląd, cokolwiek)? Na chwile obecna widze postac szatyna - bedzie mial dla Ciebie wiele cieplych uczuc, w dalszej przyszlosci rysuje sie szcześliwe małżeństwo i chłopczyk. Partnera możesz poznać na uczelni bądż w miejscu pracy, Młody szatyn na pewno nie blondyn, ani też bardzo ciemny brunet,

Gość dziewczyna z marzen
tak to prawda, sprawa przeciąga się i wiem,ze to jeszcze potrwa (chodzi właśnie o te kwestie, które wymieniłaś) "Ciebie natomiast przykryła postać ciemnego mężczyzny może to być dobry przyjaciel lub ktoś z rodziny.." jak mam rozumieć te słowa, mam a raczej miałam przyjaciela,ale obecnie nie mamy żadnego kontaktu, a bylisy sobie bliscy czy widzisz jakieś uczucia z jego strony wobec mnie?

Gość tiriririri
Dziękuje Ci bardzo ;****

pominełaś mnie: Kasia a jeszcze jedno pytanie ten z którym teraz jestem jest mi pisany,bedziemy jeszcze szczesliwi?

jak mozna ja też się przypomne ;)

Gość karty klasyczne
ytytytytytytyttyy monika, czy obecny chlopak zostanie moim mezem ? Twó obecny partner bardzo cię kocha, ale w twoim otoczeniu widzę tez innych mezczyzn trudno mi okreslic kto bedzie mężem, jakies szczegoly kolor wlosow np?

Gość karty klasyczne
Nie tylko pracę ale i miłość a może już jesteś w udanym związku:) Na atrakcyjnych warunkach finansowych, w dalszej przyszłości zaślubiny i synek.

Gość karty klasyczne
gosia gosiaaa 1985 brunetka oczy zielone, Poproszę o wróżbę. Jak widzisz moją przyłość odnośnie życia uczuciowego? czy Piotrek ( ciemny blondyn, niebieskie oczy) odezwie się? Powienien znajduję się blisko w Twoim układzie. Twoja aura jest niespokojna postaraj się odpedzic negatywne mysli:)

Bardzo proszę o wróżbę:) Kiedy zajdę w ciążę, na imię mi Marlena

Gość karty klasyczne
dziewczyno z marzen Bardzo cieple, jestes mu bardzo bliska

ale jak widzisz moja przyszłośc? co Ci mówią karty? Dziękuje 🌼

Gość czy znajde sobie faceta
zostałam pominieta:(:(:( 07.02.2010] 17:56 [zgłoś do usunięcia] czy znajde sobie faceta z jakim bede szczesliwa i wezme kiedys slub? 7 wrzesnia 1984 r Madzia :P

Gość sallyneedshelppppp
ja tez sie przypomne ;)))))

Gość karty klasyczne
Gucci24 Bardzo proszę o wróżbę Kiedy zajdę w ciążę, na imię mi Marlena Karta ciązy stoi bardzo blisko Ciebie moze byc to przelom najbliszych miesiecy roku.

Gość dziewczyna z marzeń
dziękuję bardzo za poświęcony mi czas🌼, pozdrawiam:)