Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karty klasyczne

znowu wróżby

Polecane posty

Gość znowu wróżby
freeeya Kiedy spotkam milosc ? czy poznam kogos w najblizszym czasie? i jak z moja praca czy cos sie wyjasni ? W pracy radosny telefon nowiny jeśli na owe wiadomości czekasz będą pozytywne, twoje myśli zajmie postac szatyna juz niedlugo

Gość freeeya
dziekuje za wrozbe:)

Gość Czeeeeeeeeeekoladka
Monika Czy mnie i Radka połączy coś więcej niż przyjaźń??

Gość znowu wróżby
Czeeeeeeeeeekoladka Monika Czy mnie i Radka połączy coś więcej niż przyjaźń?? Bardzo absorbujesz jego myśli patrzy w twoim kierunku, ale Ciebie coś niepokoi, niepotrzebnie, bo to uczucie ma szansę aby zrodziło się zniego coś wyjątkowego, blokuję Cię jedynie twój pesymizm twoje obawy są niepotzrebne. On chyba tak do końca nie wie co czujesz w każdym bądź razie sam ma o Tobie bardzo dobre zdanie i ma dla ciebie wiele pozytywnych uczuć. Może warto byłoby jemu okazać troszkę co czujesz albo może o tym porozmawiać, bo on nie bardzo wie co w tej sytuacji robić, gdybyś tylko zapaliła mu zielone światło....

Gość Czeeeeeeeeeekoladka
Dziękuje Ci bardzo:* Choć nie wiem co o tym myslec bo gdy sie do niego odezwe i spytam co u niego to mi odp a dobrze po staremu, nawet nie spyta co u mnie wiec az tak zainteresowany mna chyba nie jest:):) Ale dziekuje za poswiecony mi czas:*:*

Gość kawa latte z karmelem
Kiedy uda mi się zostać mamą?Marlena

Gość karty klasyczne
satyna18 ania czy w tym roku czeka mnie ciąża? Jeśli ciąża to możesz spodziewać się chłopczyka, natomiast widzę kartę obrączki z szatynem i szczęścliwe małżeństwo. Chłopczyk najpózniej do roku po roku.

Gość karty klasyczne
kawa latte z karmelem Kiedy uda mi się zostać mamą?Marlena Marleno rozłożyłąm karty dla Ciebie przykryła Cie postać małego chłopczyka i biały fartuch tzn. np. lekarz, więc pragnienie zostanie mam zostanie zaspokojone:) Obok Ciebie dobry układ finansowy otrzymasz ważny pozytywny dokument lub telefon. Bądź nabędziesz cenną rzecz od starszej kobiety. Mogą was łączyć więzy rodzinne. W życiu uczuciowym postac starszego dojrzalego mezczyzny. Dabrze wam sie wrozy. Uwazaj na drodze:)

Gość Marina 102
Z chlopakiem rozdzielil mnie moj powrot z zagranicy do Polski . Przez miesiac kontaktowalismy sie pozniej on urwal kontakt. Czy ma zamiar sie ze mna skontaktowac ? Co widac w kartach ? Kasia

Gość a-nnna
dzien dobry..bardzo prosze o pomoc..jestem na zyciowym zakrecie..Oboje jestesmy w zwiazkach...Czy on kocha prawdziwie? czy dane nam bedzie wspolnie ułozyc sobie zycie?ja 30.1.66.Dziekuje

Gość aaaaaaaaaaa44
Alina15.09.64 Dariusz 06.04.65 czy skoncza sie nasze problemy finansowe i czy bedziemy dalej razem.

Witam, Anna, czy eks Marek, bardzo mnie nienawidzi, czy będzie szczęśliwy, albo już jest, czy kocha tą osobę z którą jest?

Gość spoona
Kasia, czy brunet czuje do mnie cos powaznego?

Gość pytanie do kart mam
Elwira /jakie zmiany w zyciu uczuciowym mnie czekają /

Gość kawa latte z karmelem
nie dziękuję ale pozdrawiam🌼,chociaż z tym dojrzałym mężczyzną w życiu uczuciowym mnie zaskoczyłaś;)

Czy czeka mnie w tym roku ciaza? A jesli sie uda to w przyblizeniu kiedy? Ania

Gość gość
Edyta 23 11 1988 Co kartymowia o moim terazniejszym zwiazku ? I czy zajde w ciazy w najblizszym czasie ?

Gość Doreen
Witam- czo widzisz u mnie w sprawach uczuciowych i naukowo-zawodowych? czy szukuja sie jakieś zmiany? |Dorota

Gość aaai
poprosze takze o wróżbę magda czy Mirek sie do mnie odezwie czy teskni troche za mną czy bede miała drugie dziecko kieduy moje życie odwóric sie na lepsze co mnie czeka w życiu uczuciowym

Gość karty klasyczne
Marina 102 Z chlopakiem rozdzielil mnie moj powrot z zagranicy do Polski . Przez miesiac kontaktowalismy sie pozniej on urwal kontakt. Czy ma zamiar sie ze mna skontaktowac ? Co widac w kartach ? Kasia Kasiu, Twój wyjazd miał zły wpływ na Wasz związek widzę że Twojego partnera przykrywają jego własne myśli, chyba się trochę pogubił i juz sam nie wiem co czuje albo jest poprostu egoistą i myśli tylko o sobie.

Gość myszka pipipipipipipi
Kasia, bedziemy razem,ulozy sie?co w milosci?

Gość karty klasyczne
a-nnna dzien dobry..bardzo prosze o pomoc..jestem na zyciowym zakrecie..Oboje jestesmy w zwiazkach...Czy on kocha prawdziwie? czy dane nam bedzie wspolnie ułozyc sobie zycie?ja 30.1.66.Dziekuje Przyznam że widzę dwie kobiety, i to dziwne ale jest blisko jednej i drugiej...

Gość karty klasyczne
aaaaaaaaaaa44 Alina15.09.64 Dariusz 06.04.65 czy skoncza sie nasze problemy finansowe i czy bedziemy dalej razem. Moja droga wygłada na to że Wasza sytuacja z czasem powinna sie poprawic w przeciagu kilku najblizszych miesiecy:) Wiązesz ze swoim partnerem wielkie nadzieje, bardzo absorbuje twoje mysli. Trudno odczytac mi wasze zycie uczuciowe bowiem twoj partner skupia sie bardziej na Waszych obecnych problemach.

Gość karty klasyczne
myszka pipipipipipipi Kasia, bedziemy razem,ulozy sie?co w milosci? W uczuciach pozytywna aura, Jeśli jestes obecnie w związku to możesz być pewna że twój partner bardzo cię kocha. Widze same pozytywne zmiany:)

Gość brązowe-gorzka
renia co będzie u mnie w uczuciach:)

Gość karty klasyczne
Mania2311 Edyta 23 11 1988 Co karty mowia o moim terazniejszym zwiazku ? I czy zajde w ciazy w najblizszym czasie ? Mozesz spodziewac sie dziewczynki Twoj obecny partner moze planować zakup jakiegos przedmiotu wspolnego dla Was. To zajmuje teraz jego mysli. A moze ty myslisz o zakupie jakiejs cennej rzeczy, moze auto lub dom cos innego...

Gość karty klasyczne
brązowe-gorzka renia co będzie u mnie w uczuciach Widze ze cos trapi Twoje serce, sprawy uczuciowe... Pojawia sie owszem postac mlodego mezczyzny, jego uczucia beda sczere w stosunku do ciebie. Jest to ktoś przedsiebiorczy ktory umiejetnie obraca pieniedzmi.