Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karty klasyczne

znowu wróżby

Polecane posty

Godzine temu pisałam :( i przypominałam sie juz 2 razy :(

Gość karty klasyczne
czy znajde sobie faceta zostałam pominieta 07.02.2010] 17:56 [zgłoś do usunięcia] czy znajde sobie faceta z jakim bede szczesliwa i wezme kiedys slub? 7 wrzesnia 1984 r Madzia Twoim mezem bedzie szatyn poznacie sie w pracy lub na uczelni, obok Ciebie niespokojna aura nie martw sie bo widze pozytywne zmiany,

Gość KasztanBłęknitny
I Pani się jeszcze uczy:)?Nader skromna i ciepła z Pani osoba:)).W moim przypadku ocena sytuacji 100%:)Nawet jest juz przy mnie dojrzaly mezczyzna(ale chyba mnie nie chce,to typ Piotrusia Pana,zreszta zobaczymy:)Jak nie ten staruszek to bedzie inny:)Ponadto wymarzylam sobie synka i przeprowadzke do innego kraju(juz nawet zaczelam uczyc sie jezyka:)>Normalnie napisala Pani moje marzenia czarno na bialym:)Oh super by bylo jakby sie spelnily.Mowi sie,ze za wrozbe sie nie dziekuje,ja natomiast bym bardzo chciala Pani podziekowac,za czas mi poswiecony i zainteresowanie.Mysle,ze w zaden sposob Pani nie"zaszkodze"bo podziekowanie płynie prosto z mojego serca. Buziaczki i dobrego wieczora.

Baardzo dziękuję za wróżbę!!!!!!!!! Podniosła mnie ona na duchu.

Gość czy znajde sobie faceta
a moge wiedziec kiedy mniej wiecej go poznam? bo roznica czy to za pol roku czy za 10 lat:(

Gość karty klasyczne
Drogie Panie niebawem opuszcze forum jesli kogos pominelam proszę o przypomnienie nie bede juz odpowiadac na nowe posty, pozdrawiam i czekam jeszcze na odpowiedzi

Gość Mikraskakaka
Edyta 23 11 1988 Co karty mowia o moim terazniejszym zwiazku ? I czy zajde w ciazy w najblizszym czasie ?

Gość gosia gosiaaa 1985 brunetka
przepraszam, ze moze sie narzucam, ale mogłabys mi odpowiedziec czy ta negatywna aura długo bedzie sie mnie trzymala?? jak widzisz moją przyszłość, widzisz męża i dzieci?

Gość sallyneedshelppppp
to ja sie przypominam :) witam magda 8.12.1992 czy bede studiowala cos zwiazanego z ekonomia ?? i moje drugie pytanie... czy bede miala jeszcze jakas przygode milosna z tym facetem? Pawel

Gość sallyneedshelppppp
Pawel 2.11.1992 w razie czego

pominięte: Kasia a jeszcze jedno pytanie ten z którym teraz jestem jest mi pisany,bedziemy jeszcze szczesliwi?

Gość karty klasyczne
sallyneedshelppppp to ja sie przypominam witam magda 8.12.1992 czy bede studiowala cos zwiazanego z ekonomia ?? i moje drugie pytanie... czy bede miala jeszcze jakas przygode milosna z tym facetem? Niestety nie powiem Ci co bedziesz studiowac ale poznasz wiele ciekawych ludzi na uczelni widze pozytywna zmiane otoczenia.

Gość sallyneedshelppppp
? :)

no dobra,wiec przypominam sie po raz trzeci: Karolina Czy znajdę pracę po powrocie do kraju w tym roku(wracam w czerwcu)?

Ja również zostałam pominięta. Anna, czy z Pawłem będę w poważnym związku?

Gość sallyneedshelppppp
ok dzieki bardzo ! :)))) a co z tym chlopakiem?

Gość ytytytytytytyttyy
mon8ikika pytalas o kolor wlosow : ciemny blond

Gość ytytytytytytyttyy
wielu mezczyzn ? to jest bardzo ciekawe, co mnie jeszcze czeka...

Gość karty klasyczne
inka_83 no dobra,wiec przypominam sie po raz trzeci: Karolina Czy znajdę pracę po powrocie do kraju w tym roku(wracam w czerwcu)? Carry On My Wayward Son... Do ludzi urzędowych idziesz w dobrym kierunku, praca za dobre pieniadze :) Zupelnie niepotrzebnie sie denerwujesz Patrzysz obecnie na swiat troszke w ciemnych barwach ale wszystko dobrze sie ulozy

Gość gosia gosiaaa 1985 brunetka
ehhh.... nie odpisałaś na moje drugie pytanie odnośnie negatywnej aury. widocznie sielanka mnie nie czeka :) i tak dziekuje za poświecony czas 🌼

Gość karty klasyczne
Ania7718 Ja również zostałam pominięta. Anna, czy z Pawłem będę w poważnym związku? Wasz zwiazek zmierza w dobrym kierunku, i tego Wam zyczę:)

Dzieki wielkie,z tymi ludźmi urzędowymi masz rację:)Wszystkiego dobrego!

Gość sallyneedshelppppp
ja jeszcze tylko przypomne jedno, bo to dla mnie wazne i juz daje spokoj :) ja - magda czy bede miala jakas przygode milosna z Pawlem jeszcze? np cos w wakacje albo jakies zblizenia ogolnie ?

Gość karty klasyczne
a powiedziałabym ze nawet bardzo dobrym uczucia Twojego partnera sa szczere, pozdrawiam:)

Gość ytytytytytytyttyy
co do tych mezczyz napiszeszmi cos jasniej, Prosze...

Dziękuje, właściwie to nie jesteśmy w związku, spotykamy się już dłuższy czas i bardzo bym chciała żeby coś z tego wyszło.

Gość sallyneedshelppppp
hmmm

Gość karty klasyczne
[zgłoś do usunięcia] sallyneedshelppppp witam magda 8.12.1992 czy bede studiowala cos zwiazanego z ekonomia ?? i moje drugie pytanie... czy bede miala jeszcze jakas przygode milosna z tym facetem? Nie wiem czy z nim bo widze wiele osob plci przeciwnej w Twoim otoczeniu jestes bardzo lubiana, na chwile obecna niekoniecznie bedzie to Paweł ale przypominalm masz bardzo dobra aure, wszystko co dobre przed Toba pozdr:)