Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karty klasyczne

znowu wróżby

Polecane posty

Gość sallyneedshelppppp
ok dzieki bardzo !! :) i pozdrawiam !

Gość gosia gosiaaa 1985 brunetka
karty klasyczne gosia gosiaaa 1985 brunetka oczy zielone, Poproszę o wróżbę. Jak widzisz moją przyłość odnośnie życia uczuciowego? czy Piotrek ( ciemny blondyn, niebieskie oczy) odezwie się? Powienien znajduję się blisko w Twoim układzie. Twoja aura jest niespokojna postaraj się odpedzic negatywne mysli gosia gosiaaa 1985 brunetka przepraszam, ze moze sie narzucam, ale mogłabys mi odpowiedziec czy ta negatywna aura długo bedzie sie mnie trzymala?? jak widzisz moją przyszłość, widzisz męża i dzieci?

Gość karty klasyczne
ytytytytytytyttyy ciemny blondyn zakochany szczerze zakochany, zycze wszystkiego dobrego :)

Gość karty klasyczne
gosia gosiaaa 1985 brunetka karty klasyczne gosia gosiaaa 1985 brunetka oczy zielone, Poproszę o wróżbę. Jak widzisz moją przyłość odnośnie życia uczuciowego? czy Piotrek ( ciemny blondyn, niebieskie oczy) odezwie się? Powienien znajduję się blisko w Twoim układzie. Twoja aura jest niespokojna postaraj się odpedzic negatywne mysli gosia gosiaaa 1985 brunetka przepraszam, ze moze sie narzucam, ale mogłabys mi odpowiedziec czy ta negatywna aura długo bedzie sie mnie trzymala?? jak widzisz moją przyszłość, widzisz męża i dzieci? Widzę kartę stałego związku, dziewczynkę. Wszystkie Twoje problemy pojdą w zapomnienie, postaraj sie zmienic swoje nastawienie zupelnie niepotrzebnie bowiem sie przejmujesz:) Pozdr

Gość SmutaśnyKasiulek
Witaj Czy ja też moge Prosić o wróżbę .Moje życie troszkę się poprzewracało Do góry nogami :( Proszę powiedz mi jak się ułoży moje życie jak sprawy uczuciowe ? Bede Wdzięczna Kasia 12.12.1984

Gość karty klasyczne
Bardzo serdecznie wszystkich pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego:) Miłego wieczoru i zawsze dobrej wróżby:)

Gość karty klasyczne
Kasiu Twoja postac nie wiem czemu przykrywa szatyn i inna kobieta , w ukladzie pojawia sie tez postac ciemnego mezczyzny , mozesz podac troszke wiecej informacji np. zadac konkretne pytanie, to juz naprawde ostatnie wrozba

Kasia: czy on jest mi pisany,starszy 5lat odemnie,obecy partner?bede z nim szczesliwa czy poznam innego?

To jeszcze raz ja, czy Paweł o mnie myśli? czy jego intencje są szczere?

ciemnego męzczyzny czyli,co to za kobieta,czyżby mój miał inną? mój facet co prawda ma ciemne włosy czarne,ale teraz nam sie nie uklada w zwiazku,wyzwał mnie:( nie odzywamy sie, odezwac sie do niego,(choć nie powinnam po tym co usłyszałam) co robić ?pomóż mi:(

Gość Zagubionaaaaa
Chciałabym się zapytać jak potoczy się moje życie uczuciowe? Martyna.

Gość sssaha
czy znowu bedziemy razem? ja 12.07.84 on 01.01.84

Gość karty klasyczne
kociczkaa ciemnego męzczyzny czyli,co to za kobieta,czyżby mój miał inną? mój facet co prawda ma ciemne włosy czarne,ale teraz nam sie nie uklada w zwiazku,wyzwał mnie nie odzywamy sie, odezwac sie do niego,(choć nie powinnam po tym co usłyszałam) co robić ?pomóż mi Nie widzę zdrady ze strony twojego partnera ale w Twoim otoczeniu jest mężczynz którego możesz znac i on lubi ogladac sie za kobietami.

dziękuje Ci za poświęcony czas a ta kobieta to kto? miłego wieczoru

Gość karty klasyczne
To moze byc ktos z Twojego otoczenia moze przyjaciolka i nie wie ze np. jej facet rozglada sie za innymi jesli tak jest to warto byloby ja uprzedzic, albo mozesz znac tego mezczyzne

Gość SmutaśnyKasiulek
Dziękuje ślicznie.:):) Tak raczej Chodzi mi o to jak ułoży się moje życie uczuciowe on jest po przejściach i ja również Jest ktoś z kim piszę Jest to wysoki Szatyn.Głównie chodzi mi Czy nam się ułoży Czy raczej on to troszkę inaczej odbiera niż ja

Gość karty klasyczne
***Beatka*** ur.27.08.80 prosze powroz mi w sprawie milosci Zagubionaaaaa Chciałabym się zapytać jak potoczy się moje życie uczuciowe? [zgłoś do usunięcia] sssaha czy znowu bedziemy razem? ja 12.07.84 on 01.01.84 Beata: Obok ciebie postac ciemnego mezczyzny ktor moze stac Ci sie bliski, niebawem czeka Cie zmiana pracy, z atrakcyjnym wynagrodzeniem, Sfera uczuciowa bardzo pozytywna:) Jesli nie jestes obecnie w zwiazku to czeka cie pozytywna zmiana a jesli jestes, to tylko wzmocnia sie wiezy miedzy toba a partnerem:) dwie ost Panie potzrbuje wasze imiona lub przynajmniej pierwsza litere imienia

Gość sssaha
jestem załamama...juz nie jestesmy razem,czy mam jeszcze jakies szanse u niego??

Gość Zagubionaaaaa
Bardzo dziękuje za wróżbę i życzę miłego wieczoru :)

Gość sssaha
ja jestem Agnieszka

I jeszcze proszę o odpowiedz, czy eks Marek czasami o mnie myśli, o tym co było, czy już całkowicie go złość opanowała? I czy on będzie szczęśliwy?

Gość SmutaśnyKasiulek
ale tez Niski szatyn to mój eX mąż który Ma kobietę .Może to o nim mowa sama nie wiem:(

Ja zostałam pominięta :( Przypominałam sie 4 razy :(

Gość karty klasyczne
SmutaśnyKasiulek Dziękuje ślicznie . Tak raczej Chodzi mi o to jak ułoży się moje życie uczuciowe on jest po przejściach i ja również Jest ktoś z kim piszę Jest to wysoki Szatyn.Głównie chodzi mi Czy nam się ułoży Czy raczej on to troszkę inaczej odbiera niż ja Widze ze ta osoba osoba faktycznie ma przejscia, z Twojej strony moze liczyc na wsparcie ale w Twoim ukladzie pojawia sie tez postac innego mezczyzny, ktory rowniez ma dla Ciebie bardzo cieple uczucia , wybor nalezy do Ciebie zrob to co podpowie ci serce:)

Gość karty klasyczne
Drogie Panie, niestety musze juz konczyc, pozdrawiam wszystkich i zycze wszystkiego dobrego:)

Gość karty klasyczne
do tatry prosze podaj swoje imie i pytanie

hmm ciekawe jak bliska to jest przyszlosc :) , bo nie szukam na razie nowej pracy:) mam dwie i jak na razie to wystarczy, poza tym studiuje jeszcze:) ciekawe co do faceta, bo ja w czarnych tez nie gustuje, no ale nigdy nic nie wiadomo :) w kazdym razie dziekuje za poswiecony czas:)