Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karty klasyczne

znowu wróżby

Polecane posty

Gość sssaha
karty klasyczne,proszę jeszcze ja...

Gosia i pytałam czy będe z przyjacielem z którym spotykam sie 1,5 roku, czy bede jeszcze szczesliwa i czy on cos do Mnie czuje, czy nam sie ułozy

Gość SmutaśnyKasiulek
Kochana Tak naprawdę ślicznie dziękuje :):) Tak masz Racje jest ich dwóch tylko w tym problem że ja czuje tylko coś do jednego do tego z którym cały czas piszę:) ale boję sie że on tego nie czuje i że znów się zawiodę:(.A ten drugi widze że się stara miec kontakt ze mną ale ja go traktuje jako Superrr Kolegę:)

Gość karty klasyczne
Droga Gosiu widze w twoim otoczeniu niespokojna aure, proponuje uporzadkować swoje sprawy, i zastanowic sie czy to uczucie jakim darzysz wspomnianego mezczyzne jest szczere z twojej strony. Jest obok Ciebie ktos kto bardzo potrzebuje teraz Twojego uczucia, z twojej rodziny, jesli masz dzieci posiwec im uwage. Proponowałabym Tobie, uporzadkowanie swojego zycia. To wszystko na dzisiaj naprawde musze juz konczyc.

Gość sssaha
a wrocisz jutro?

Gość karty klasyczne
do justy wlasnie weszlam,na chwilke jeszcze. Krotko, niedlugo otrzymasz nowe oferte pracy, moze to byc praca zdalna, lub dojazdowa albo dorywcza. Przez jakis wartosciowy przedmiot bedziesz, miala wielka radosc. W urzedzie natomiast spotkasz sie z czarna kobieta. W domu masz troszeczke niepokoje spowodowane przez starszego szatyna moze to by ktos z rodziny naprzyklad ojciec, ale masz dobre relacje z matka. Mozliwe ze pojawie sie jeszcze na forum, pozdrawiam ;)

Gość roksana82
czy bede miala dziecko - kiedy? i czy moje sprawy finansowe będą lepsze? 13 paqździernik 82

Gość roksana82
pozdrawiam ;)

Gość roksana82
;)*

Gość znowu wróżby
roksana82 czy bede miala dziecko - kiedy? i czy moje sprawy finansowe będą lepsze? 13 paqździernik 82 Obecnie Twoje finanse nie wyglądają najlepiej faktycznie, sytuacja na chwile obecną niestety niewiele się zmieni, jeśli chodzi o dzieci to tak jak najbardziej możesz mieć nawet dwójkę. Twoim partnerem będzie starszy, mężczyzna albo nawet już masz partnera jeśli tak to widzę przed Wami dobre karty:)

Gość co dobrego
Katarzyna , co czeka mnie w miłości i jak potoczy sie obecna sprawa z mężczyzna który był,jest mi bliski,jarty mówią coś na ten temat?

Gość freeeya
Kiedy spotkam milosc ? czy poznam kogos w najblizszym czasie? i jak z moja praca czy cos sie wyjasni ? :)

Gość znowu wróżby
jagoodka kiedy ktos mnie pokocha ? kiedy kogos spotkam ? aga 8,12,80 Agnieszko widzę że jesteś bardzo pochłonieta pracą, w której może ci sie udzielac stres. Jestes bardzo wrazliwa osoba. Swojego partnera na stale mozesz poznac w pracy. Bedziesz miala szczesliwe malzenstwo. Obok Ciebie dwoch mężczyzn Twoje serce keidys bedzie nalezalo do szatyna.

Gość znowu wróżby
freeeya potrzebna mi pierwsza literka imienia bądź, pełne imię i ewentualnie kolor włosów naturalny,

Gość co dobrego
A JA DROGA WRÓŻKO co dobrego Katarzyna , co czeka mnie w miłości i jak potoczy sie obecna sprawa z mężczyzna który był,jest mi bliski,Karty mówią coś na ten temat?

a czy cos wiecej mozesz mi napisac ? juz stracilam nadzieje ze mnie ktos pokocha :(

zapomnialam zapytach o tych 2 mezczyzn, czy cos wiecej mozna prosic na ich temat ?

Gość znowu wróżby
co dobrego A JA DROGA WRÓŻKO co dobrego Katarzyna , co czeka mnie w miłości i jak potoczy sie obecna sprawa z mężczyzna który był,jest mi bliski,Karty mówią coś na ten temat? Twoją osobę przykryła postać ciemnego mężczyzny, w dalszej przyszłości natomiast czeka cię szczęśliwe małżeństwo i synek.

Gość co dobrego
Katarzyna: co to za mężczyzna, starszy jakiś ? a co z obecnym?co widzisz w naszym związku?

Gość znowu wróżby
jagoodka zapomnialam zapytach o tych 2 mezczyzn, czy cos wiecej mozna prosic na ich temat ? Bardzo absorbuję cię praca, , nie wiem czy to dla ciebie forma odskoczni, fajnie byloby znalezc czas na relaks. Twoja postac idzie w kierunku szatyna o ktorym wczesniej pisalam z tego co widze czeka was malzenstwo, mezczyna ma dobrze poukladane w glowie, ma stabilna sytuacje finansowa, mozesz poznac go w pracy. Ale widze tez innego mezczyzne ciemnego, czemu w siebie nie wierzysz taka fajna dziewczyna i w pracy tak dobrze sobie radzisz , uwierz w swoj urojk osobisty jak ty go zabaczysz to pozwolisz go dojrzec innym... naprawde:) Daj im tylko szanse, miej oczy szeroko otwarte bo to co widze to zmiany na najblizsze miesiace glowa do gory, pozdrawiam:)

i ja poproszę :) czy uda mi się odnowić znajomość z osobą, na której mi zależy? Kaśka

Gość Czeeeeeeeeeekoladka
monika Czy mnie i Radka połączy cos więcej niż tylko przyjaźń??

dziekuje bardzo...troszke podnioslas mnie na duchu..czy mozna sie jakos z Toba umowic na jakas wieksza wrozbe ?

Gość freeeya
Ania kolor naturalny brąz

Gość znowu wróżby
redbunny i ja poproszę czy uda mi się odnowić znajomość z osobą, na której mi zależy? Kaśka Przezorny zawsze zabezpieczony!!! Powiedziała zakonnica... zakładając prezerwatywę na świeczkę Katarzyno masz bardzo temperamantny charakter, jesteś też dosyć kochliwa to sprawiło że troszke zaniedbałaś inne sfery życia, ojj... to zakochanie nie jednemu zawróciło w głowie, masz bardzo pozytywną aurę, obok Ciebie jest postac mlodego mezczyzny jeszcze sie spotkacie do oczu, niedługo Jak potoczy się ta znajomość w dużej mierze będzie zależalo od Ciebie