Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maammmmmaaaaaaaa

Czy moge zabronic kontaktow ojca z dzieckiem?

Polecane posty

Gość maammmmmaaaaaaaa

I tak te kontakty zaleza odemnie.Corka ma 11 miesiecy i widzial ja tylko 2 razy moze ok.1h.Przed urodzeniem corki wyjechal za granice i wrocil dopiero na swieta w grudniu.

Nie mozesz zabronic poniewaz ma prawa rodzicielskie mozesz go sprobowac pozbawic ich w sadzie..

Gość nie rozumiemtego
a dlaczego chcesz pozbawiac dziecko ojca?

Gość wybacz ale skoro
ty nie potrafisz ulozyc sobie stosunków z facetem to wasz peroblem ale dziecka nie mieszajcie w rozgrywki miedzy wami! ono ma prawo do obojga rodziców! wiec nie odgrywaj sie na facecie kosztem dziecka!!!

Gość amaletta
niejedna kobieta wykorzystuje dzieci do rozgrywek z ex... jak dla mnie powinno byc to karalne, oczywiście jeśli ex nie robi krzywdy dzieciom... Popatrz na temat z punktu widzenia dziecka, a podejmiesz własciwa decyzję ;)

Gość maammmmmaaaaaaaa
A co to za ojciec, ktory ma gdzies wlasne dziecko.Wypiera sie ze to nie jego corka, straszy mnie ze zrobi badania dna( i tak to jego corka).Nie chce zaplacoc zaleglych alimentow( powiedzial ze ,mam go poaclowac w dupe i tak kasy nie dostane).A po zatym ja do niego do domu nie pojde a nie mam zamiaru go do siebie zapraszac.

Gość a ty nie masz sobie oczywiscie
nic do zarzucenia? jak zwykle tylko druga strona jest be a pierwsza cacy 😴

Gość Skoro obydwoje nie potraficie
dojśc do porozumienia majac na celu dobro dziecka to lepeij skorzystajcie z pomocy mediatora czy cos bo tak naprawdę to wszystko odbije sie tylko i wylacznie na waszym dziecku!

Gość maammmmmaaaaaaaa
Ojciec mojego dziecka pokazal ile znaczy dla niego corka.Zaczalplacic alimenty dopiero jak zlozylam sprawe do sadu. Od jego wyjazdu czylo od lutego do dnia zlozenia przezemnie sprawy do sadu mielismy kontakt czyli do konca maja cos tam pisal udawal ze interesuje sie dzieckiem.Potem kontakt urwal.Odezwal sie jak wrocil na swieta.ZA 3 tyg, znoww wyjezdza i go niebedzie az do grudnia. Zostawil mnie w ciazy , kazal mi usunac ciaze nie zrobilam tego.Wiel razy mowil jak bylam w ciazy ze ma gdzies dziecko. Wystarczy dlaczego??

Gość amaletta
A co to za ojciec, ktory ma gdzies wlasne dziecko.Wypiera sie ze to nie jego corka, straszy mnie ze zrobi badania dna( i tak to jego corka).Nie chce zaplacoc zaleglych alimentow( powiedzial ze ,mam go poaclowac w d**e i tak kasy nie dostane).A po zatym ja do niego do domu nie pojde a nie mam zamiaru go do siebie zapraszac. to nieco zmienia postać rzeczy... na zaległe alimenty najlepszy jest komornik. A co do zapraszania, to chyba lepiej aby on spotykał sie z dzieckiem pod twoim okiem niż brał go gdziekolwiek, skoro średnio wywiazuje sie z ojcostwa

Gość poki co to kieruja toba
negatywne emocje a nie zdrowy rozsadek

Gość A ja bym wolała poznać
relacje obydwu stron

Gość maammmmmaaaaaaaa
On chce zebym przyszla z dzieckiem do niego.Poszlam raz i nie pojde wiecej. Ostatnio bylam na spacerze ze znajomymi i on mnie widzial.Zadzwonil do mnie wieczorem z pretensjami ze czemu do niego nie przyjde ze mmam czas lazic po miescie a dla niego nie mam.

Gość maammmmmaaaaaaaa
Przeczytajcie wpis z 16.51. tu wszystko jest.

Gość no ale teraz jak jest
widac z jego strony chęc poprawy stosunków? chyba kazdy czlowiek bladzi ale jesli chce cos naprawic to nalezy mu dac szanse

Gość maammmmmaaaaaaaa
I tak zaraz wyjedzie i kontakt sie urwie na 10 miesiecy.I to jest ojciec, ktory widzi dziecko 1-2 razy w roku.