Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka I roku psychologii

Dlaczego czasem przystojny chłopak nie ma powodzenia

Polecane posty

Gość no weeeź
spokojnie masz dopiero 25 lat :), wszystko przed Tobą.

No i to jest raczej normalna postawa... A większość to tak ma, że trzeba bzyknąć nawet z torbą na głowie :/

Gość 25cio letni prawiczek
szczerze to wole nie dziewicę gdyż są bardziej komunikatywne i można z nimi szybciej przejść do konkretów np całowanie itp w moim kręgu raczej niema dziewic 22lata + Jedna koleżanka koleżanki jest ale ona już przez to zfeminizowana czyli facet to świnia i nic tego nie zmieni więc dziewica nie dziękuję ..mi wystarczy że sam jestem skrzywiony :)

Hehe bez przesady, to co jak odrzuci Cię rozdziewiczona bo jesteś prawoczkiem, tak jak ty to robisz :P

"miec najpierw gdzie zarywac i wiedziec jak " to własnie po to masz iść próbować żeby wykorzystać swoją ładnągębę i wzrost :D. Jak się wstydzisz to pojedź do sąsiedniego dużego miasta :P Nikt się nie dowie

Gość no weeeź
Skoro już masz jakieś doświadczenia z dziewczynami, to kwestia czasu i na pewno spotkasz kogoś właściwego...

Gość Timide
To dlatego, ze panienki (nie wszystkie) wola chlopakow bardziej szalonych, gadatliwych itd.. a jak on jest niesmialy no to wiadomo.. Ja tez jestem niesmiala, ale za to b. ladna :p i tez mam problem bo kolesie wola rozrywkowe panienki itd.. i voila kolo sie zamyka.. :\

"Skoro już masz jakieś doświadczenia z dziewczynami, to kwestia czasu i na pewno spotkasz kogoś właściwego..." Niekoniecznie siedząc na tyłku nic nie wskóra, kobiety trzeba dosyć długo podchodzić, by wiedziały, że Ci zależy (nie mówie tu o dziweczkach na dyskotekach)

Gość no weeeź
Bo ja wiem, czy każdy woli wesołych, rozgadanych, po prostu z takim, czy taką szybciej można złapać kontakt, często tacy ludzie sami pierwsi łapią kontakt...

Co do ładnej gęby i wzrostu to ja powiem tak ,że ostatnio na baletach widziałem takie męskie pasztety którzy tańczyli z panienkami że nie mogłem się nadziwić. Tak samo czasem widzę przystojniaków odjebanych jak 150 podpierający ściany :)

Gość Timide
do No weeez: wlasnie dlatego niesmiali sa od razu z gory skreslani, bo wez sie z takim dogadaj..

Gość Timide
Podobno przeciwnosci sie przyciagaja :p np. ladna panienka ma chlopaka brzydkiego i na odwrot ladny chlopak ma brzydka panienke

Gość no weeeź
po prostu nieśmiały musi trafi na bardziej zainteresowaną jego osobą ;)

Gość Timide
Ja tam wole prawiczka, bo mam ta swiadomosc, ze nie seksil sie wczesniej z inna :p

Może wytłumacze wam to bardziej. Chodzi o mojego dosyć dalekiego młodszego kuzyna. Zebyscie nie mówili że mam 19, mam 26 bo wcześniej tułałam sie po świecie za pieniędzmi i nie myslałam o studiach. Jakbył nastolatkiem fakt nie był atrakcyjny, miał pryszcze, nie dbał o zęby i inne cechy które raczej nie czyniły go atrakcyjnym. Teraz jednak(ma 22 lata), jest bardzo przystojny, może nie za bardzo wysoki, ale bardzo przystojny. Kiedyś na rodzinnej imprezie zaczęłam go wypytywać, czy jest z kimś itd. Nie chciał gadać, potem pewnie pod wpływem alkoholu;) wyznał mi że nie ma powodzenia, nie ma dziewczyny itd. Tu mnie troche potępicie, ale chciałam sprawdzić, czy tylko wg. mnie jest przystojny, więc wrzuciłam jego zdjęcia na Fotke.pl i założyłam mu konto, pod fałszywym imieniem. No i nie tylko wg. mnie był przystojny, bo dziewczyny pisały do niego, znaczy do mnie;) Oczywiście teraz usunęłam to konto. A więc sprawdziłam, nie tylko wg. mnie jest przystojny. Więc nie wiem gdzie tkwi jego problem? Jestem dopiero o jednym semestrze psychologii więc duzo nie zdziałam:( Czy problem może właśnie tkwić, że za młodu jego próby kończyły sie fiaskiem i nabawił sie takich komleksów i nieśmiałości, że teraz boi się zagadać, zapoznać z dziewczyna itd i dlatego jest olewany. Poradzcie coś. Może pisałam chaotycznie, ale pisałam szybko i chce jakoś mu pomóc:)

"jego zdjęcia na Fotke.pl i" wystarczy spojrzeć na 1 konto fotki żeby zobaczyć co tam ludzie piszą "maxik liczę na rewanż" :classic_cool: więc ocena na portalu gdzie siedzą sami odwetowcy to raczej adekwatna nie jest :D

Nie BNB nie o mnie bo jestem dziewczyną, chce zostać psychologiem, pomagać ludziom, a sprawa mego kuzyna jest pierwsza i priorytetowa

To nie było maxik licze na rewanżyk. One chciały się z nim umawiać itd. Bo założyłam miejsce zamieszkania Szczecin i te ze Szczecina chciały się z nim umówić na randke! No i nie tylko nie chodzi o komentarze, chodzi o wiadomości prywatne

Jak chcesz mu pomóc to porozmawiaj z nim o kobietach po przebywaj z nim zaproś na jakąś imprezę z mieszanym towarzystwie. Chłopak musi nabrać doświadczeń z kobietami również te pozytywne. Ja np nie miałem negatywnych doświadczeń za młodu tylko nie miałem ich w ogóle przez co nieraz nie wiedziałem jak się zachować w danej sytuacji.

A wiec przez komleksy z jako nastek i dużą nieśmiałość ma takie problemy, bo tak mi sie wydaje ale nie wiem

Zróbcie burze mózgów i poradzcie coś konkretnego:)

Nie wiem czy jest prawikiem, ale kolegów ma i nie mieszka z rodzicami. Chodzi mi o konkretne porady.

Gość Panna Emilia
moze boi sie kosza i przez to jest niesmialy? ja zauwazylam ze ladne dziewczyny chodzą z brzydalami i odwrotnie czemu tak jest moze przez to?