Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka I roku psychologii

Dlaczego czasem przystojny chłopak nie ma powodzenia

Polecane posty

Gość Panna Emilia
BNB ty jesteś mądry człowiek poradź jej coś:)

Gość no weźźźź
Dokladnie pomóż mu zabierając do na imprezy i po prostu rozmawiając z nim, czasem facet kiedyś przeżył jakieś wedlug niego dramat jakaś mu odmowiła, no i teraz przeżywa, wyolbrzymia...

Gość 25cio letni prawiczek
daruj sobie tą psychologie bo coś kiepsko Ci wychodzi. Po za tym ja już napisałem jak mu pomóc. niech twoje koleżanki "zaopiekują się nim " to się troszkę chłopak nauczy. Choć z 2giej strony to 26latki inaczej się zachowują niż 20to :D... Prawiczek 22 sam się dobij kijem :)

Gość no weźźźź
No i musi mieć dystans, że nie z każdą, nie od razu zbuduje wspaniały związek, że czasem tak jest że któraś odmówi, że któraś okaże się nieodpowiednia...

Gość no weźźźź
I przede wszystkim nie można wszystkiego brać do siebie, bardzo się tym przejmować...

no dokoładnie musi nabrać dystansu mi go kiedyś brakowało i sie przejmowałem wszystkim teraz jak tak policze to ja spławilem więcej lasek niż one mnie :D

Gość niedzielnywieczórrrrr
Meżczyzna nigdy nie jest na tyle nieśmiały, zeby nie postarac sie o kobiete na ktorej jej naprawde zalezy. nieśmialy meżczyzna kiedy pozna ta jedyna lub wyjatkowa zrobi wszystko by sie z nia spotkac i przy sobie zatrzymac, i ona zazwyczaj zostaje jego zona :)

Gość no weźźźź
No właśnie, nie ma co się przejmować, do wszystkiego w życiu trzeba mieć dystans...

" Meżczyzna nigdy nie jest na tyle nieśmiały, zeby nie postarac sie o kobiete na ktorej jej naprawde zalezy. nieśmialy meżczyzna kiedy pozna ta jedyna lub wyjatkowa zrobi wszystko by sie z nia spotkac i przy sobie zatrzymac, i ona zazwyczaj zostaje jego zona " Pier.dolisz dziecko że głowa boli..takie głupoty to zachowaj dla siebie

Gość no weźźźź
Nie zgadzam się z tym, co ludzie chorobliwie nieśmiali, którym nieśmiałość na wiele nie pozwala.

myslalam ze mowimy o zwyklej niesmialosci, a nie o chorobliwej, ktora sie leczy...

"nieśmialy meżczyzna kiedy pozna ta jedyna lub wyjatkowa zrobi wszystko by sie z nia spotkac i przy sobie zatrzymac" stanowczo odradzam robić wszystko bo to jest wóz ,albo przewóz dla nieśmiałka może się skończyć tym że ta jedyna wyjatkowa kopnie go w dupę ,a jego psychika zostanie po prostu zrównana z ziemią. Bardziej polecam nabieranie dystansu do siebie i świata i po prostu nieodrzucanie ludzi zabiegać owszem ,ale z głową i nie za wszelką cenę. Cały myk polega na tym żeby zabiegać o chętną dziewczynę ,a nie ślepo lecieć za nią mimo tego że ma cię w dupie.

jest takie powiedzenie ze mezczyzna moze zdobyc kazda kobiete, gdy stara sie i nia odpowiednio i odpowiednio dlugo. cos w tym jest, moze nie doslownie..... ale kobiety pewnie potwierdza, ze nie zawsze ich partnerzy zyciowi podoblai im sie od pierwszego wrazenia

"gdy stara sie i nia odpowiednio i odpowiednio dlugo. cos w tym jest, moze nie doslownie....." Typowo kobiece myślenie ,a raczej fantazje.. jednak rzeczywistość weryfikuje to inaczej i 99% facetów kończy co najwyżej jako przydupas ..ah te wasze marzenia :D

wydaje Ci sie, bo nie wiesz jak mysla kobiety, ale jestes jeszcze mlody :)

a na dodatek jestes agresywny, a to niedobrze !

Gość remek
ciężko jest znaleźć fajną laskę i dlatego część facetów jest samotnych i wolą niezobowiązujące spotkania..

oj nie moja droga nic mi się nie wydaje ..ja widzę i obserwuje..fakt kobieta pod 30stkę ze słabymi perspektywami poznania kogoś kto naprawdę by jej przypadł do gustu i z ciśnieniem na męża skusi się na kogoś takiego ,ale to będzie z czystego wyrachowania i presji :).

malo wiesz o zyciu chlopcze :) ale dowiesz sie w swoim czasie

użyj jakiś argumentów skoro twierdzisz inaczej póki co nie widzę sensu dalszej rozmowy z tobą.

przeciez nie musisz ze mna rozmawiac, smieszy mnie tylko twoja agresja i wszechwiedza na temat kobiet i zwiazkow. Wnioskuje tez, ze wiesz o kobietach wiecej niz one same, a juz to jest smieszne. Ok, gdy masz 50 lat i mnostwo trwalych, dosc dlugich zwiazkow i przelotnych znajomosci za soba- wtedy cos moze o kobietach wiesz... ale tak to wybacz..

" Meżczyzna nigdy nie jest na tyle nieśmiały, zeby nie postarac sie o kobiete na ktorej jej naprawde zalezy. nieśmialy meżczyzna kiedy pozna ta jedyna lub wyjatkowa zrobi w" :D tylko ty pewnie jako baba gadasz o takim babskim rozumieniu meskiej nieśmiałości... jak to opowiadacie, że wam się nieśmiali podobają :D śmiech na sali. Więc to cy ty tam uważasz za nieśmiałość to będzie lekkie onieśmielenie co do atrakcyjnej osoby a nie żadna nieśmiałość :D 🖐️

" jest takie powiedzenie ze mezczyzna moze zdobyc kazda kobiete, gdy stara sie i nia odpowiednio i odpowiednio dlugo. cos w tym jest, moze nie doslownie....." a tutaj sama sobie przeczysz bo jak może ale nie dosłownie to jednak może czy nie? pan mieciu elektryk po szkole zasadniczej lat 56 ma szanse na miss polonia lat 20... jak się o nią postara i będzie za nią 30 lat chodził? :P dobra ... wiem przesadzam ale twój przykład z szansami jest równie abstrakcyjny

Gość studentka I roku psychologii
a więc BNB poradź:)

Zacznijmy od początku bo widzę że nie za bardzo rozumiesz o co mi chodzi. Powiedz mi co dokładnie rozumiesz pod pojęciem "jest takie powiedzenie ze mezczyzna moze zdobyc kazda kobiete, gdy stara sie i nia odpowiednio i odpowiednio dlugo." Stara się długo i odpowiednio czyli ?? bo to można rozumować na 100 różnych sposobów więc powiedz jak ty to rozumiesz.

niski brzydki: jezeli kobieta wybiera partnera na jedna noc to swietnym kandydatem jest ten pewny siebie, jezeli wybiera na dluzej to woli tego bardziej niesmialego niz szalonego imprezowicza ktory podrywa kazda napotkana krotka spodniczke, uwierz

studentka I roku psychologii słuchaj tego tam 25 letniego prawiczka albo olej sprawę... wtrącanie się w życie dość dalekiego, twoje słowa (!), kuzyna jest niegrzeczne. więc albo kręcisz i to ty jesteś "kuzynem" albo przesadzasz z tą chęcią niesienia pomocy

Jeszcze jedno ciebie śmieszy moja agresja ,a mnie śmieszy fakt że potrafisz rozpoznać po literkach ,które piszę mój stan emocjonalny ..nice naprawdę.

"zeli wybiera na dluzej to woli tego bardziej niesmialego niz szalonego imprezowicza" zdefiniuj nieśmiałego... żebyśmy się zrozumieli. Bo jeżeli za nieśmiałego uważasz kogoś kto sobie świetnie ze wszystkim radzi, ma udane kontakty interpersonalne ale wstydzi się tej jedynej wyśnionej (ciebie)... to wybacz... ale to nie będzie dla mnie nieśmiałość :classic_cool:

25 letni prawiczek: chodzi mi o to ze czasem kobieta na starcie odrzuca mezczyzne bo jego wyglad odbiega od jej idealow, ale gdy go pozna patrzy z troche innej strony bo noz to co on soba reprezentuje jest warte wiecej od tego jak wyglada czesto jest tak ze ladne kobiety trafiaja na ladnych, ale zbyt pewnych siebie mezczyzn ktorzy mysla ze moga miec kazda(bo pewnie moga) i tej kobiety nie docieniaja i nie starajac sie jak ci, ktorzy nie mieli 15 kobiet w jeden miesiac czyli: przyniosa kwiatka na pierwsza randke i prawia komplementy, zawsze odpisuja na smsy i dzwonia kiedy obiecuja ze zadzwonia, wtedy taka kobieta czuje sie doceniona i ten niesmiely ma wieksze szanse. oczywiscie to nie regula