Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KingJang

czuję wypalenie zawodowe. Praca mnie wykańcza

Polecane posty

Gość KingJang

Zaistniala taka sytuacja że dołożyli mi jeszcze obowiązków, a i tak mialam dużo i już nie wyrabiam. Psychicznie, nerwowo i w ogóle. Oczywiście zaro kasy za to. Mam ochotę rzucić to, ale wiem że o pracę ciężko. Co byś zrobiła na moim miejscu?

Gość KingJang
odpowie mi ktoś?

Gość Olga Braun
to teraz pomyśl sobie, że masz ich w garści tych szefów , masz całą listę klientów , masz wiedzę i masz sporo wizytówek , więc jaki problem aby kopnąć to całe towarzystwo i pójść na swoje ?

Gość KingJang
a taki że branża państwowa i na swoje nie bardzo. Narazie chodzę wkurwiona i na wszystko obrażona, ale ileż tak można.

Gość KingJang
A jutro poniedziałek i cały kierat zacznie się od nowa. Nie pomaga rozmowa z kierownictwem.

Wiesz co, myślę że powinnaś labo zmienić pracę, albo skupić się na samych pozytywnych rzeczach, swoich mocnych stronach i optymistycznie podejść do sprawy. Jeśli to ci nie wystarczy to możesz skorzystać z różnego rodzaju szkoleń motywujących jak na przykład to z May agency: http://www.mayagency.com.pl/?p=8&w=191

Gość styl girly
Takie szkolenia faktycznie mogą być pomocne. Kiedy sobie już sobie zdamy sprawę z tego, że praca nas wypala to jest to już krok do przodu. Następnie należy zacząć działać. Niedawno natknęłam się Mega travel na wyjazdy motywacyjne, wydaje mi się że każdy pracodawca powinien pomyśleć i pomóc swoim pracownikom. Zorganizowanie takiego wyjazdu może być formą nagrody dla pracowników. Takie wyjazdy nie tylko odprężają, ale integrują i sprawiają, że lepiej i bardziej efektywnie się pracuje.

Gość cubea
Również uważam, że warto podsunąć szefowi pomysł na wyjazd motywacyjny. Może się on skontaktować na przykład z firmą Amarula. Dopasowują oni plan wyjazdu indywidualnie dla każdej firmy, dlatego każdy z takiej przygody będzie zadowolony. Może to Ci pomoże zmienić swoje nastawienie do pracy?