Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upsa

co na prezent dla 2 latka u ktorego rodzice przykladaja wage do firmy i dzieciak

Polecane posty

Gość upsa

ma duzo i drogie zabawki ,ktorymi tak na prawede sie nie bawi i wszystko ma wiekowo na wyrost

wydaje mi się że pieniądze... bo trudno wybrać coś od siebie żeby wszyscy byli zadowoleni- a tak.. sami kupią co uważają za słuszne.

Gość moja siostra
mam ten sam problem, tyle, ze dla trzy latka, moze lego duplo? ksiazeczki ze zwierzetami...moja corka na 2 urodziny dostala jezdzik little tikes cozy coupe, tyle, ze to troche drogie jak na prezent, poza tym klocki drwniane zawsze na czasie...

Gość gość
ciastolinalego duploto moje dwa najlepsze typy:) ostatnio byliśmy na urodzinach dwulatków dwa razy i typy sprawdzone - dzieciaki wniebowzięte:)

porządne klocki... buciki firmowe jakieś ładne jest mnóstwo rzeczy....

Gość gość
http://www.allegro.pl/item912724197_play_doh_urodzinowa_fabryka_smiechu.htmlmy kupiliśmy coś takiego tylko nie "urodzinowe" nazywało się "fabryka śmiechu" i kosztowało ok 70zł z przesyłką, dzieciak bawił się tym świetnie poza tym mój synek jak to zobaczył to oszalał hehe a ma dopiero 18 miesięcy:) kupiliśmy mu taki sam zestaw i codziennie bawi się nim ok godzinę-dwiejeśli chodzi o duplo to w sumie zależy od tego ile pieniędzy chcesz przeznaczyc na prezent, są super zestawy po ok 100zł np. posterunek policji lub cysterna, znajdziesz też tańsze po ok 50zł:)

Wszystko zalezy od tego, jaka sume zamierzasz wydac na prezent. Podaj orientacyjnie. Moja corka dostala mikrofon i jest wniebowzieta- wszedzie z nim chodzi. Od wujka dostala aparat fotograficzny dla dzieci i tez jej sie bardzo podobal. Wszystko zalezy od tego, czym sie dziecko otacza. Nie kupuj wymyslnych i duzych zabawek, bo dziecko juz ma wszystkiego duzo, z tego co piszesz. Kup wiec cos malego, co nie zagraci mu pokoju.

Gość mama poltorarocznego
Moj synek ma poltoraroku i mysle ze bardzo fajnym prezentem jest ksiazka z bajkami i obrazkami. Nie chcialabym dostac butow czy ubranek bo wole sama ubierac i wiem co mu jest potrzebne. Zabawki rozniez fajne ale jesli dla rodzicow tak wazna jest firma to moze drogo wyjsc a kasiazka zawsze sie przyda i ladne sa w bardzo przystepnych cenach.

Z tymi ksiazeczkami, to tez trzeba wyczuc. Moja corka ma 2 i pol roku i do tej pory ksiazkami sie slabo interesuje. A ma ich sporo. Ale przyszlo mi jeszcze cos do glowy: plyty CD z piosenkami dla dzieci. U nas sa ciagle w uzyciu.

a ja proponuję coś dla dzieciaka,a nie dla rodziców. Skoro się tamtymi zabawkami nie bawi,to znaczy że mu się nie podobają. Dziecku akurat firma wisi.

Gość upsa
ok 100 zł

Gość upsa
myslalam nad klockami drewnianymi-u nas pudło 300 klockow to długie godziny zabawy-ale chyba powinnam kupic po uwazaniu a nie pytac sie ich czy moga byc klocki bo w odpowiedzi usłyszałam ,ze klocki drewniane to proscizna i w ogole nie dla ich dziecka a moj siedzi i godzinami buduje-pisze tu oczywiscie o klockach drewnianych w roznych kształtach i kolorach

Gość upsa
ciastoline-i tu pisze powaznie-to dziecko by zjadło :/

mój chrzesniak uwielbia kredki. Więc może pomysl o jakim zestawie dla małego artysty. Nie martw sie że może jeszcze nie maluje, szyko go to wciągnie. Wiemy że farby brudzą ale ile frajdy sprawiaja dziecku...:D

kupujesz prezent dziecku nie rodzicom !!! jak są tacy cwani sami niech kupuje markowe a nie licza na kogoś !! bo wątpie ze dwulatek wie czy Fischer price jest za tyle a X firma za tyle kup np.. lego duplo, zestawy wadera http://www.wader-wozniak.pl/show.php?idseria=16&symb=gar&idzabawka=164&lang=pl http://www.wader-wozniak.pl/show.php?idseria=15&lang=pl&symb=kid&idzabawka=627&lang=pl

Ja bym klockow nie kupowala. Bo jak dziecko juz tyle ma zabawek, to nastepne pudlo z klockami tylko mu zagraci pokoj. Kup cos malego.

Gość kupcie po uwazaniu wlasnym